sâmbătă, 1 iulie 2023

Iute a mai (de)venit... Iulie.


Iute iute... (ca ardeiul de pe calendarul de luna aceasta, haha). Am ales un fundal estival - ca rama pentru poza, adica cel cu marea. Cel pentru fotografii va fi cu munte, dar si cu o bisericuta frumoasa de lemn, atunci cand se va potrivi cu subiectul articolului. Pentru astazi.. am zis ca, daca tot e vorba de ardei iute, sa combinam putin marea cu muntele :)).

Tot astazi a inceput Mesager in Misiune: Salvam carti! Episodul al doilea : Iulie - Unde ne poarta povestea? (10-31 iulie 23:55) Poate veti gasi timp si inspiratie sa va alaturati si voi. Rukkusu m-a tras de maneca si mi-a soptit ca e musai sa terminam ce am inceput - asa ca, pentru a face asta, am salvat o carte ... din magazin. Dar veti afla despre ce este vorba, la timpul potrivit. Pana atunci, sa va facem pofta, iata doua poze alaturi de Raza de Soare, Buridan si Jeanne (canita cu stilouri face bine, s-a mai imbogatit cu doua: unul scrie rosu si altul galben).



Ei, ce spuneti? Va face cu ochiul padurea, Raza, Jeanne, carticica... ? Buridan sigur va face si... va aduce si un indiciu despre cartea noua.. e pus in desaga lui.


Sa avem un iulie minunat, cu sanatate, belsug si bucurii.
Ja ne!!

4 comments :

Diana spunea... [Raspunde]

Sa fie iulie minunat si cu... minuni! 😊
E un catelus in desaga lui Buridan?! 😊
Carticica arata bine si vazand personajele (o parte dintre ele, probabil) pare a fi si faina.
Jeanne a imbracat o bluzita mai grosuta, ca pentru temperatura care e acum aici, afara. 😊
Frumoase pozele! Frumos ce vad in poze!
Spor la ce vrei sa faci, Rux dragalaso! 💗 Pupici! si pentru Kouki! 💗

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana iti multumesc1! Asa sa ne fie :*!
Nup... e un ...ursulet :D.
Ma bucur ca iti place - este miniatura realizata dupa carticica mea din copilarie. Am aflat acum ca e publicata in 69, in Belgia.
Cand eram mica abia asteptam sa imi citeasca Mami (cartea e in franceza). Cred ca a suferit ruptura dupa ce s-a nascut surioara mea... :)))). Am avut atunci ceva „pierderi” :))))).
Chiar este foarte frumoasa.
Asa avea si Jeanne din carte bluzita. E drept ca eu am folosit o bluza cu maneca scurta, dar era materialul mai plin. :)) La mine e cald acum. De fapt e posibil sa fie racoare ca e noapte.
Ma bucur mult ca iti plac. Somn usor !! Merg sa sfidez luna plna si sa dorm ca pufosel e deja in lumea viselor.
Pupici si de la noi!!
😘❣💟

fiordaliso spunea... [Raspunde]

Ardeiul iute arată ca un cosmonaut! Iute mi se pare că a devenit timpul în general, aș fi curioasă cum îl percep cei tineri. In copilărie un an mi se părea nesfârșit.

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordaliso haha sa stii un costum de cosmonaut in forma de ardei :))))
Da - chiar a devenit si mi se pare usor agasant. Nu mai apuci sa traiesti intr-un ritm normal. Parca esti constant fugarit.
Si mie mi se parea la fel.. si totusi, chiar aveam program, na.. ca nu eram chiar cu totul in afara unui program de viata, ca sa zici ca nu aveam repere. Timpul se derula parca mai incet. De vreo cativa ani insa - si am mai zis. Am un telefon vechi din 2004. E printre primele cu camera, dar e din cel cu taste,cu ecran micut. Ideea e ca arata cu aproape o jumatate de ora in urma, desi e potrivit la fusul orar corect. Si asta a inceput sa se intamle de cativa ani... si a crescut diferenta in timp. Ce ciudat.
Cei tineri... cred ca depinde foarte mult de mediul in care traiesc si de activitatile lor. Cat de „conectati„ sunt la realitate... ancorati in ea.
Pupici :*

Trimiteți un comentariu