duminică, 2 iulie 2023

Inimioara si Steluta (premii amigurumi pentru prima misiune P.V. de vara)


Buna!

Ieri seara, dupa ora zece, am reusit si eu sa prind ceva timp de creat. Am luat croseta de 2.5, o carticica dragalasa din care m-am inspirat pentru testoasele crosetate luna trecuta si... am facut o inimioara si o steluta. 
Cartea este scrisa de o autoare japoneza (Mistuki Hoshi - ei au deobicei diagrame.. Ma bazam ca inima si steaua vor fi floare la ureche (Ha Ha Ha - radeti si voi cu mine). Da de unde.. la inima era vorba de ceva cusatura (nici nu am retinut numele, nici nu am cautat-o) si pana la urma am improvizat. Apoi la steluta iar era o chestie nu foarte explicita, in ceea ce priveste cele 5 laturi... asa ca am improvizat din nou. Totusi, m-am inspirat din carte, asa ca am pozat-o si pe ea.


Asa cum ati aflat deja din titlu, cele doua decoratiuni mititele, sunt premiul amigurumi crosetat de mine, pentru Mesager in Misiune: Salvam carti! Episodul Intai : Iunie - A venit vacanta?. Pentru misiunea de luna aceasta... as incerca sa fac o ciupercuta. Sa vedem - poate la ea (🍄)  am mai multa bafta cu diagrama :))).


Am fost la limita cu timpul, dar am reusit sa le fac si tare ma bucur. Nu mai lucrasem cu 2,5 de ceva vreme -a fost placut. In plus, sunt chiar dragalase. 


Pentru ca este duminica, am facut pozele in curtea bisericutei de lemn, care este pe calendarul meu dragalas, la luna iulie (stiti ca va povesteam ieri). Asa-i ca este frumoasa?


Va dorim o zi minunata in continuare! 
Ja ne!

6 comments :

Suzana spunea... [Raspunde]

La buna reauzire, draga Rux! Vad ca iti pastrezi antrenamentul. Bravo! Am cam mult de recuperat...
Am redeschis si citatele. Macar atat! 😊
Pupici si o saptamana faina! ❤️😘

fiordaliso spunea... [Raspunde]

Ce drăgălașe sunt! Odată am lucrat și eu o steluță dublă, cu umplutură, am crezut că nu o mai termin. Nu o dată mi se pare că lucrez mai mult la ceva mic decât la ceva mare.

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana Bun venit din vacanta :*!!!
Incerc - daca am zis sa fie #365, ma straduiesc sa fie :)) - plus ca, intre noi fie vorba, imi aduce si bucurie.
Am vazut si m-am si inscris :D. Hihi. Oricum am trecut si la Reflexii si la MFC si am admirat fotografiile pregatite
Mult spor sa fie
Pupici💌

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordaliso asa-i? :)))) Zici ah in 5 minute sunt gata.. pac pac... Peste 1 ora te intrebi cat mai dureaza :))).
Eu asa pateam mereu cu mini papuselele. Ma apucat vesela.. ah in juma de ora termin.. dupa cateva ore bune, ma intrebam cum sa fac parul, ochii.. :))))). Si nu e ca si cand te-ai misca incat.. pur si simplu, asa se intampla. :))
Pupici💌

Mihaela Toilă spunea... [Raspunde]

Vai ce drăguțe sunt, atât inimioara cât și steluțele. Ești foarte hărnicuță. Eu nu am mai croșetat, am rămas în urmă cu tot.
O seară frumoasă să ai! pupici

copilarim spunea... [Raspunde]

@Mihaela Toilă mabucur mult ca iti plac :)
Nu ai idee cat de greu ajung sa lucrez ceva... :)))trebuie sa fac ogramada de scheme - azi de exemplu aveamin program (de aceea am stat sa fac de luni proiectul) sa lucrez la rochite. M-am asezat si de doua ori am pus pe andreea - prima data mi-apicat efectiv lucrul.. a doua oara am reusit performanta sa fac 3 randuri.. dupa care a picat iar.. apoi am renuntat pentru ca eram non stopintrerupta :)))).
Si acum scriu cu Kouki langa mine care ma preseaza sa mergem in camera.. ceea ce voi si face pentru ca in ultimele nopti (luna plina)iar nu prea am putut sa dorm
Pupici!!

Trimiteți un comentariu