luni, 17 iulie 2023

... gheata....


a .. ajutat foarte putin, tinuta deasupra filtrului de aer dat mai tare, cateva secunde, pana incepea sa se faca apa ... sa ne citim cu bine 🤞🙏





8 comments :

MNiko spunea... [Raspunde]

E tăvița de la o cutie de bomboane de ciocolată?
Mi-aduc aminte că am fost odată în Franța la sora mea și am nimerit atunci temperaturi de 40 de grade. Sora mea nu avea aer condișionat, dar uda un cearceaf și îl punea în fereastra deschisă ca să răcorească camera.

CARMEN spunea... [Raspunde]

da, este o vara nabadaioasa!
Sa ne auzim/citim cu bine! ♥

Diana spunea... [Raspunde]

Pozele sunt frumoase! Atmosfera nu prea pare... odihnitoare.
Noi avem noroc cu "perdeaua" de copaci din dreptul ferestrelor, dar si cu zona verde destul de mare din jurul blocului. Hm. Poate ca aici nu e nici chiar asa de cald ca la voi...
Sa ne citim cu bine! 💗

Suzana spunea... [Raspunde]

Daaa! Ar fi buna cand si cand, desi sincer mie nu imi prea place sa beau ceva rece... Imi place rochitica lui Rukkusu!
Pupici si noapte buna, draga Rux!❤️😘

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko daaaaaa!! am doua de la niste bombonele foarte faine (cred ca am si cutia pe undeva, voiam sa o transform - eu sunt cu ambalajele de la bomboane, nu am mai mancat de mult... haha). Foarte bune tavitele - am pus apa in ele si le-am pus la conge in caz ca va creste temp la combina cumva.Dar s-au dovedit foarte bune pe caldurile astea - luni am avut asa o zi... bine ca a trecut. Si am scos tavita, am pus un servetel sub ea si am pus tinut deasupra la filtrul de aer (care funcioneaza ca un ventilator) pe care l-am pornit mai tare... a ajutat.

Si eu am spalat diverse si le-am pus in camerele dinspre strada. Avantaj ca folosesc detergent fara parfum... doar racoream camerele un pic - ca a fost asa cald ca s-au uscat rapid. Inainte si noi punea cearceaf ud in geam :D doar ca zilele astea nu m-am simtit eu in stare de sportul acesta.
Oricum eu nu suport aerul conditionat. In locul lui se poate un ventilator micut si in fata lui pus ceva cu gheata. Filtrul meu are ventilatorul orientat in sus.. asa ca nu puteam tine gheata decat sub un minut ca incepea sa se topeasca :))).

pup

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN si inca in ce fel... :O.
Cred ca totusi vine furtuna.. asta daca nu face cineva galagie in bloc :)))). Ma sperie tare rau oamenii care bodoganesc noaotea :(.

pupici

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana pe la etajul 4 (plus trei mezanine) mai greu cu copacii :D. Dar! Inspre interior aveam cativa copacei jos (am mai pus eu poze).

Mai complicat este cu apasarea... acum stau in dubiu.. nu ii dau seama daca a inceput o furtuna... sau e galagie in bloc. cert este ca nu pot sa adorm.. :)))
Pupici cu drag!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana ah, nu este pentru baut. Eu beau ceai :))))). E ca sa racesc frigiderul in caz ca o ia razna. Dar am folosit-o ca sa racoresc putin aerul ca era irespirabil..
Si mie imi place - e salopeta. Am si eu una.... :D
YUp.. cred ca e ceva furtuna in pregatire... brusc vreau draperii :))))).
pup cu drag

Trimiteți un comentariu