miercuri, 19 iulie 2023

Miercurea fara cuvinte - O papusa pe zi (2021) I


















Episodul 301 de la Miercurea fara cuvinte care, dupa o plimbare prin blogosfera pe la prieteni dragi, s-a intors acasa, inapoi, la  Carmen.

🌅🌅🌅

Tema: #oPapusaPeZi -Potrete- Instagram (ianuarie - mai  2021): 01 - 15 ianuarie.
📷 poza zilei alaturi de Rukkusu 
📷Day 002. Saki 
📷Day 003. Esme 
📷Day 004. Erena.
📷Day 005. Hotaru.
📷Day 006. Ember.
📷Day 007. Maui
📷Day 008. Mei Li.
📷Day 009. Elena lui Buni.
📷Day 010. BJD - in cautarea identitatii.
📷Day 011. Teresa.
📷Day 012. Lioara ei. (a lui Mami)
📷Day 013. Mina.
📷Day 014. Janay and Teddy
📷Day 015. Coca Cola Barbie Summer Daydream 😋 1997

🌄🌄🌄

-📷 mai multe episoade 📷-  


8 comments :

MNiko spunea... [Raspunde]

De data asta ai ales numai portrete. Îmi place mult păpușica cu voalpe cap. Îmi inspiră inocență și mă duce cu gândul la Fecioara Maria.
Happy joi!

fiordaliso spunea... [Raspunde]

Ai niște portrete foarte reușite, parcă au viață! Mi-ar face plăcere să citesc într-o zi cum ai ajuns să fii pasionată de păpuși, cum ai inceput să le colecționezi și cât de mare este colecția, cum le păstrezi, ce îți dorești in colecție și încă nu ai, se adună de un articol lung.

CARMEN spunea... [Raspunde]

Wow... Ai ales penzru azi cele mai frumoase papusi?!? Superbe infatisari 🥰😍 ce atitudini!?! Wow, parca sunt foto-modele vii!
Happy WW Rux draga 😘🤗

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko da, cand m-am simtit un pic mai bine am descarcat pozele facute pe instagram in 2021. E cumva continuarea provocarii din 2020, doar ca acum a zis sa fac portrete - asa se pot observa trasaturile si unele sunt absolut fabuloase.
Cred ca te referi la mina.. cea cu par roz? In runda trecuta a fost o papusica foarte inalta.. si spuneam eu atunci ca este extrem de expresiva - cred ca la ea te referi.
Am o papusa pe care mi-am dorit-o pentru ca mi se parea ca seamana la fata cu o icoana. Sa stii!! E si ea intr-unul dintre episoade, mai mult ca sigur.
Ma bucur ca iti plac. Sper sincer sa va placa si celelalte care vor urma. Mie imi place mult sa privesc chipurile acestea... mi se pare interesant sa observ mana artistului care le-a dat viata ...

pupici !! happy azi :D

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordaliso daaaa - la asta ma gandeam si eu. Uneori stau si ma uit la ele, parca au viata. Ce lucruri frumoase pot crea oamenii, cand vor.
Hmm chiar ar fi interesant sa fac asta, am mai povestit ocazional una, alta, dar as putea face un articol.. chiar :).
Pupici cu drag :D

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN lumea papusilor este absolut fascinanta. Sunt unele chipuri atat de frumoase! in seria aceasta de portrete sunt peste 100 de poze. Unele papusi nu sunt ale mele, dar sunt in grija mea (sunt ale lui buni, Mami, Ralu.. din copilarie). Pe unele le-am primit, pe altele le-am luat eu.. am si cateva castigate. Unele au costat relativ putin, altele.. eh nu chiar atat de putin, dar totusi le-am gasit la un pret care sa nu ma faca sa ma simt aiurea. Cam ca niste bomboane mai scumpe, din cand in cand :))).
Fiecare are cate o poveste - despre fiecare pot povesti cate ceva. Mai mult sau mai putin. :)
Ma bucur sa le impart cu voi - mie personal imi face bine sa le privesc si sa vad cum imaginea noastra poate sa se reflecte in forma unei papusi...

pupici cu drag si happy ww!!

Suzana spunea... [Raspunde]

Inca o serie incredibila. Pare un fel de refugiu, aceasta lume a papusilor, asa mi se pare!
Si au si chipuri atat de diferite! Multumesc pentru prezentare, draga Rux! Pupici! ❤️😘

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana seria aceasta de poze am inceput-o in 2021, in ideea ca daca voi reusi macar o poza pe zi sa fac, va fi mai mult decat nimic. Multe dintre papusi deja le-ati vazut si in cealalta tura de poze - acum ma centrasem pe potrete.
Privind un chip (fie el si de papusa) este relaxant, dar te si inspira.. cumva :).
Ma bcuur mult ca iti plac - sper sa nu va plictisesc (pentru ca este o serie ceva mai lunga decat cealalta) si sa va ofer si voua cateva momente de relaxare, inspiratie, bucurie :*.

Pup cu drag :)

Trimiteți un comentariu