marți, 11 iulie 2023

Rukkusu, June si Midge. (Rochite partea 1)


Buna!

Daca tot nu reusesc sa fac mare lucru zilele acestea (la acest capitol, creativ) m-am gandit macar sa va arat ce am facut prin 2020 (pozele sunt facute prin martie-aprilie). Atunci am lucrat cateva rochite tricotate si / sau crosetate.

Din acest motiv, le-am convocat la sedinta foto alaturi de Rukkusu pe June, pe care deja o stiti si care mai zabovise afara din cutie si pe Midge, care e mereu la indemana :))).


Midge este prima Barbie „salvata” - prima mea Barbie SH - vine din 1989 (Midge  Barbie All Stars) si nu avea decat inelul original. I-am gasit o pereche de cercei care mi s-a parut ca i se potrivesc (este adorabila - are si pistrui) si i-am facut o rochita violet. Cu pantofiorii am avut un noroc „fantastic„ (ca sa o citez pe Micaela) - i-am primit cand mi-am comandat o papusa Icy (din aceea cu ochii care isi schimba culorile) de pe Ali.

Din seria de rochite cu partea de jos tricotata din fir pufos si cea de sus crosetata, mai am cateva in afara de cea a lui June, dar si de cele care au fost oferite ca premiu... De exemplu, mai jos este posesoarea tinutei purtata de Rukkusu (pantalonasi si bluzita cu unicorn) -Alec (asa se numeste de fapt muljul fetei):


Micul N a ales combinatia cromatica pentru ea. Mi se pare tare dragalasa! Pentru ca voiam sa fac si o varianta pe galben (aveam roz si bleu), am ales o papusica din seria de joaca (playline) pe care am primit-o de la Mami (pe atunci fashionistele mele inca erau in cutiile lor. Acum am strans cutiile la un loc si pe ele le-am pus in cutii A4:


Am facut o varianta a rochitei si pentru papusica curvy - aceasta este doamna doctor cardiolog :))) din seria you can be anything. O am primita tot de la mami, cand a fost la mare si mi-a luat un suvenir:


In cele din urma, o varianta pentru papusica micuta, am pozat doar corpul, dar intr-un articol viitor o veti vedea in intregime - intr-o poza de grup. 


Sper ca v-a placut mica incursiune. Am facut si rochite mai mici decat dea de deasupra - in poza de grup apar si acelea... Mi se pare un model dragut si de fiecare data schimb cate ceva cand il lucrez, adaptand in functie de papusa. 

Cel al rochitei violet (modelul) nu este creat de mine, dar am o varianta a lui (cea pe care am oferit-o si ca premiu) la care am ajuns modificand varianta intiala (ce pleaca mi se pare de la un model de pulover).


Ja ne!

2 comments :

Mihaela Toilă spunea... [Raspunde]

Eu m-am ândrăgostit de June, îmi place atît de mult de ea! Sper să am și eu una căndva!
Zi frumoasă să ai!
pupici

copilarim spunea... [Raspunde]

@Mihaela Toilă asa am patit si eu cand am vazut-o prima data (pe ea mi-am cumparat-o eu, cred ca de pe Elefant...).Am mai primit una cu pistrui (adica acelasi mulaj) de la Mami si brusc a devenit unul dintre mulajele noi preferate.:))
N-am mai vazut-o, dar in ultima vreme vad ca au aparut niste numere chiar vechi pe emag, sau pe Noriel iar (poate la Jumbo - dar acolo poti afla daca mergi personal, au vad si magazin online, cam slabutel).
Pupici cu drag! Si tu!! :)

Trimiteți un comentariu