luni, 31 iulie 2023

#10 Iulie 2023 in imagini - 365 de zile cu Rukkusu.


Mai este doar o luna de vara :O. Iar noi... am finalizat fila cu numarul 10 din calendarul alaturi de Rukkusu. Nu-mi vine sa cred - mai sunt doar doua luni? Cand... cand trece timpul acesta atata de repede? 

In iulie, chiar ca parca a uitat cineva cuptorul deschis... 😅. Si pe cuvant, nu am fost eu! Cum suna ceasul care anunta ca au trecut cele 15 minute necesare ca sa se faca pizza / covrigii / grisinele.. cum inchid 😂.

Dar, mai bine, sa revedem si lista de articole, nu doar pozele, pe care le-ati vazut deja, in mozaicul de mai sus.

🌞Iulie 2023





4 comments :

Suzana spunea... [Raspunde]

Ce frumos si ordonat arata! Felicitari, draga Rux!
Poti fi mandra de Rukkusu! Sau poate invers? :)
Pupici si zile frumoase! ❤️😘

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana „iegzista o explicatie” :))). Eu am o oarecare organizare pe blog - pe pagini si incerc sa o tin din scurt - cu alte cuvinte, de fiecare data cand se publica un articol, il salvez ca link pe paginile unde se incadreaza. Lunar am facut inca de la inceput ciorna cu articolele si pozele carre tin de calatoria cu Rukkusu - de fapt, pe pagina cu toata calatoria ei actualizez in timp real si asta ma ajuta - practic imi ramane la sfarsitul lunii sa fac poza colaj si textul :).
Iti multumesc tare mult! Pupici cu drag!!

fiordaliso spunea... [Raspunde]

E multă muncă în spatele acestor liste și mozaicuri, dar e mai ușor de păstrat ordinea când ai multe postări. Te felicit pentru determinare.

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordaliso sa stii - chiar este. De aceea nici nu am reusit inca ce imi propusesem - si anume sa ma ocup de organizare pe ani unde s-au adunat prea multe ca lista - ca sa le fac mai usor de gasit / vazut...
Poate cand se termina aventura alaturi de Rukkusu o sa fac o poza de 365 de zile si eventual reincep de la 1 ianuarie. Ca sa pot ma ocup si de organizare.

Iti multumesc - ma straduiesc :*

Trimiteți un comentariu