joi, 13 iulie 2023

Jenny si rochita ei (Rochite partea a IIa) (Reflexii in Oglinda 20)


Buna!

Rukkusu a trecut la o tinuta mai lejera. Astazi am apelat iar la un proiect mai vechi, despre care nu am reusit sa vorbesc la momentul respectiv pe blog. Calatorim asdar putin in timp, pana pe 12 mai 2020 - cel putin atunci au fost facute pozele si... sunt destul de sigura ca rochita aceea a fost terminata in ziua cu sedinta foto. Era un fel de provocare pe facebook, ceva cu Burlacul, daca nu ma inseala memoria :)))). Nu mai stiu exact de ce am ales-o pe aceasa papusa (Jenny C - vine de la numele eroinei principale din Love Story - poza de prezentare a fashionistei 89, m-adus cu gandul la respectivul personaj). Banuiesc ca din cauza explicatiei din paranteza anterioara - mi s-a parut ca ar fi fost potrivita in rol. Poze de atunci, imediat ce finalizasem rochita:



In orice caz, sa revin. La una dintre probe trebuia sa creez o tinuta, ceea ce am si facut (dar burlacului, care mi se pare ca era un integrity cam mafiot, haha, i s-a parut cu mult prea multa personalitate, nah...). In orice caz, domnisoara s-a ales cu rochita (pantofii i-a imprumutat de la alta lungana, ea are la costumatia oricinala ghetute - apropo, costumatia ei este un hanorac pe carel-a purtat si Rukkusu aici: Povestea copacilor lui Lorax si o noua misiune. ).  
M-am bucurat ca in poze apar tot felul e reflexii:




Mulajul fetei papusii se numeste Asha si este de pe la inceputul anilor 90. Imi place tare mult. Aceasta papusa are un corp de nu se mai termina - este mai inalta decat o papusa Barbie standard (de curand au aparut corpuri diferite: standard, petite, tall si curvy). Si tocmai din cauza inaltimii, mai dificil de fotografiat. In realitate este mult mult mai draguta.

Iata si cum ne-am distrat la sedinta foto de astazi, alaturi de micuta mea Rukkusu! Am ales un decor cu reflexii!



Cand vine vorba de ridicat in picioare.. chiar si aplecata, Jenny nu incapa in cadru :))). Mi-am amintit insa ca pe spatele panoului pentru poze am o imagine mai.... lunga. Cu chiu cu vai, nicidecum dreapta, Jenny s-a incadrat in acela. Dar de atata entuziasm, poza a iesit dupa cum se va vedea :))).



Inainte de incheiere, va arat o poza facuta imaginii care m-a intampinat la inceput de saptamana pe laptop:


In noaptea aceasta urmeaza sa stropeasca cu tunurile (au inceput de pe la 10 seara... si pana dimineata asta fac) impottriva daunatorilor. Ieri a fost cald, dar joi se anunta a fi un varf, de canicula. Ma bazam sa pot aerisi de dimineata, dar dupa ce stropesc, nu multumesc .... asa ca tot pe safe mode operez. 

📸

Inscriu articolul in tabelul gazduit de Carmen, ce a preluat rubrica  „ Reflexii in Oglinda ” initiata de Sorin. Rubrica avea ca indemn urmatoarele cuvinte:
” Dacă doresti să participi, publică într-un articol pe blogul tău, o imagine sau un clip, pe care tocmai le-ai vazut în "oglinda" (poate fi si cea retrovizoare) ”


Ja ne!  

10 comments :

Mihaela Toilă spunea... [Raspunde]

E frumoasă și Jenny! Ai o colecție impresionantă de păpuși! Zi frumoasă să ai! Pupici

copilarim spunea... [Raspunde]

@Mihaela Toilă colectia mea are mai multe subcolectii. Una dintre „imparteli„ ca sa zic asa, se face pe criteriul: primit / cumparat. Si balanta este oarecum echilibrata (am avut o perioada cand inclina mai mult spre prima parte, una cand s-a inclinat vertiginos spre a doua (si aici vine momentul 2020... carantina - si stresul adiacent, care au avut contributia lor - pntru a le tine in frau, una dintre solutii a fost proiectul de salvare :))) - in ideea ca voi si apuca sa restaurez etc.. ca au ajuns la mine dupa vreo 2 ani de nici acum nu am mai reusit sa reorganizez cum vreau eu spatiul, asta e partea a doua :))).

Jenny imi aminteste de Love Story. A fost una din cele 3 papusi Fashionistas pe care am vrut sa mi le iau. Initial voiam s ama opresc la una, apoi am zis ca vreau cate una din fiecare categorie (inalta, plinuta, scunda si standard...) :))))).
Pupici cu drag! O zi minunata si tie :*

CARMEN spunea... [Raspunde]

Ce papusi frumoase ai! O multime 🤗
Frumoase fotografiile si punerile in scena! Foarte aproape de realitate!
Numai bine! Pupici!

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN :) in general papusile luate noi sunt imbracate cu hainutele lor si sunt in cutii. Dar fashionistele ocupaumult loc in cutiile lor si in plus se cam dezmembrasera - cutiile. asa ca le-am pus la un loc.
Pe cateva le-am cadorisit cu rochite lucrate - hainutele lor le-am pus in pungute origami.
Ce mi-ar placea ar fi insa sa intru in papusile luate fara costumatii -sau salvate de pe ebay. Sa lerestaurez sau sa le transform. Insa aici e mai greu un pic pentru ca imi trebuie timp sa le spal, sa le repar... si spatiu de lucru. Ma bazam pe perioada pana vor aparea rosiile si voi face suc sa ma ocup de acest sector, dar a intervenit ceva care mi-a dat toate planurile peste cap si m-a incetinit si blocat pana si la partea cu premiile :(.
Asta e .. eu imi faccalcule imi iau marja de eroare, dar cand ceva presupune si implicarea altuiva (care sa ma ajute acolo unde am nevoie de ajutor)... atunci totul se da peste cap. Si degeaba ma supar si consum ca nu am ce face.. Asa ca incerc cumva sa gestionez aceste piedici in asa fel incat sa nu imi mai pun si eu singura bete in roate (ca daca te superi si consumi prea mult nu iese nimic bun). Inca ma simt super aiurea ca nu reusesc sa fac tot ce imi propun si cum imi propun si ca sunt in intarzieri, ca nah, nu imi place sa nu fiu parolista... dar incep sa ma impac un pic cu mine si sa accept ca asta e. Oricum ideea e ca ceea ce fac sa vina cu bucurie la pachet, asa ca e musai sa fiu zen cand fac ceva:).

Imi place (si incerc) sa fac pozele cat mai realist posibil :D . Ma bucur ca iti plac :*
Puup

Suzana spunea... [Raspunde]

Ce poze simpatice! Parca din ce in ce mai mult Rukkusu seamana cu tine!
Pupici si seara buna, draga Rux! ❤️😘

MNiko spunea... [Raspunde]

Rukussu se pregătește de o vacanță la mare? Sau s-a costumat corespunzător pentru canicula asta. Jenny, chiar că este o fashionistă, are un corp de fotomodel, iar rochița i se potrivește perfect.
O zi minunată!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana asa ar si trebui - e o mini me :). Poate, daca nu uit, voi pune o poza cu mine de pe vremea cu breton :D hihi
Pup cu drag :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko pana la vacanta la mare, a doua varianta e mai aproape de realitate :)).
Stii ca la asta ma gandeam si eu cand am ales sa ii fac rochita asa? Mi-a placut tare mult cum a iesit... :)
Iti multumesc mult :)!! Si tie :*

Diana spunea... [Raspunde]

Frumusica foarte Jenny, iar Rukkusu e o dulcica!
Tare-i frumoasa si rochita galbena! Ti-am mai scris: simt ca obosesc numai privind miniaturile acestea crosetate! 😊 Felicitari! 💗 Si spor la ce vrei sa faci!
Pupici!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana ma bucur mult ca iti plac :*. Iti multumesc - sa avem spor (acum sincer, as vrea sa a ceva spor la recuperat niste somn... e asa de cald incat.. oricum nupot sa fac nimic si azi noapte iar am dormit vreo 2 ore...
Pup cu drag !!!

Trimiteți un comentariu