vineri, 21 iulie 2023

Furculita cu Bucle Aurii (P.V. M.i.M Ep.2 3/4) (S27/52)


Buna!

Dupa masa, imi propusesem sa fac branza si apoi sa vin in sufragerie si sa vad despre ce as putea scrie azi - e o caldura mare, amplificata de alegeri nu foarte fericite, avand in vedere rezultatul lor, :))) Asa ca nu imi faceam mari sperante privitoare la activitai creative.

Si totusi... imediat dupa masa, am fost oarecum fortata de imprejurari sa ma refugiez in sufra inainte de a mai putea face ceva pentru iaurtul pregatit sa fie transformat.. Ma asteapta, poate se face singur branza :))). Glumesc - e ok. Si oricum mai e una la scurs pe masa... doar ca transpira cam greu, hahaha.

Pentru ca pe mine sa creez ceva ma ajuta foarte mult in .. „momente”, am pus mana pe primul lucru care mi-a iesit in cale. Si, ca sa vezi, aceasta a fost o furculita de lemn, la care ma tot uit de luni incoace, gandindu-ma cum sa o transform. A treia tema propusa de Mihaela (MNiko) pentru transformările creative de iulie, este tacam/uri de unica folosinta. Si, desigur, de cum am infascat obiectul cu pricina (pentru care nu va spun cat m-am bucurat, cand l-am descoperit in sertar!!), au aparut rapid si Rukkusu si Raza, ca sa imi aminteasca faptul ca luni, ca sa se asigure ca ma tin de combinatie pana la capat. 


Dupa cum deja stiti, tema de luna aceasta la Provocari Verzi  este  Unde ne poarta povestea?, carte salvata de noi luna aceasta, fiind Bucle Aurii si cei trei ursi . Avem deja o decoratiune /  suport pahar si o decoratiune / suport / decor farfurie. Am avut multe idei si „planuri” de transformare pentru furculita... Dar pana la urma, a iesit ce a vrut ea: un personaj.


Mi-am luat creioanele colorate acuarela, in ideea ca poate voi folosi si pensula si apa, ca sa uniformizez cat mai bine. Dar pana la urma m-am rezumat sa colorez. am folosit si un marker permanent alb. Am inceput prin a colora pur si simplu dintii furculitei.... nu aveam niciun plan.. pur si simplu, m-am lasat condusa de creioane, furculita, poveste. Si am lasat-o sa se scrie singura... sa vad unde ma duce. Exact ca in titlul misiunii. Si va spun sincer: a fost tare tare bine.




Desi in poze pare ca nu am acoperit uniform suprafata, de fapt este finisat frumos - doar ca asa se vede in poze. in realitate culoarea acopera foarte bine suprafetele (chiar si lateralele sunt colorate). M-am gandit sa aduc cele trei proiecte realizate pana acum, impreuna:


Mi-ar fi placut sa mai am si 3 lingurite de lemn. Dar nu a fost sa fie. Am unele de plastic, dar nepotrivite pentru ce vroiam eu sa fac. Si.. oricum, ele au alte intrebuintari, practice.


Raza si Rukkusu nu au stat chiar pe margine, degeaba. Ele mi-au inmanat creioanele. Astfel totul a decurs lin. In cele din urma, am mai facut doua poze - una pentru Provocari Verzi, alta pentru poza zilei.



Ja ne!!

Actualizare: am uitat sa spun ca furculita cu bucle aurii este si un semn de carte de nadejde - dar fix pe final am fost intrerupta din scris de dragutii mei (toti, hahaha, unul dupa altul) si am pierdut sirul ideilor.

11 comments :

CARMEN spunea... [Raspunde]

Ideea cu furculita-semn de carte este absolut cool!
Un start bun in weekend,Rux draga! 😘🤗

Diana spunea... [Raspunde]

Furculita are frizura punk! 😊
Imi place de furculita cu bucle aurii! Ce idee! 😊 ❤ Pe o lingura m-as fi gandit sa desenez o mutrisoara umana, dar pe o furculita ba!
Felicitari!
Pupici cu drag! 💗
**
N-am reusit sa recitesc ce si cum cu carticica salvata, dar deduc acum ca e tot cam ca in "prima parte", cand am venit cu melcii... Si e cam complicat, in sensul ca e destul de mult de lucru (si sa fac ceva fuserit chiar nu-mi vine).

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN hihi. Ma bucur ca iti place! E foarte subtirica comparativ cu altele.
Iti multumesc mult... ma tot uit la previziunile meteo si iar ma ameninta cu ploi. Nici marti, nici joi noapte si nici azi nu pare sa pice un strop la noi. Nu pot decat sa sper... ca ce anunta pentru martea viitoare, va fi exagerat. pentru ca daca la previziunile de pana acum a fost cum a fost.... la ce temperaturi anunta..
Pup cu drag! Sa avem un sfarsit de saptamana minunat :D

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana da da:))) A fost curioasa bucle sa testeze priza
:))))))))))))
Ma bcur mult ca iti place :D. Si eu ma gandisem la linguri dar nu am avut de lemn si cele de plastic nu se pretau (plus ca au un rol deja). Iti multumesc.

**
Nu .. nu e chiar asa. e mai liber - poti face absolut orice vrei, din ce vrei (maxim 4 proiecte per luna). am pus si denumiri la misiuni asa orientativ - ma uit ca lamine chiar s-a nimerit perfect... ca povestea m-a dus de data asta in toate directiile, nu eu pe ea :))).
E vara - asa ca e ceva mai relaxat si relaxant. Ideea a fost sa nu ne iesim chiar de tot din ritm.
Puuupic

fiordaliso spunea... [Raspunde]

Am vrut să scriu aseară dar nu s-au aliniat planetele, îmi place tare mult cum ai desenat furculița! Bucle aurii e acum Țepi aurii, dar arată bine și așa.

MNiko spunea... [Raspunde]

Mi-o închipui ca pe o regină, acei dinți de furculiță seamînă cu o coroană.
Felicitări, ai reușit să îmbini din nou cu succes cele două provocări. La ultima cred că apare ocupantul paharului, nu?

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordaliso da, da cu tepi :))).
Aseara cand credeam ca o sa dorm ca un prunc (a tres o rapaiala...) - de fapt azi-noapte, pe la 5 pazeam geamul la Buni. L-am deschis ca iar ne topeam.. cred ca prin baia mare a urcat caldura ca iar sarise la 32 termostatul. Nu vreau sa stiu cum va fi marti... anunta 37 de grade (azi de exemplu au anuntat 33... si nu stim pe unde sa ne mai ascundem.).

Pupici

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko sa stii!! Initial voiam sa ii pun par prins de dintii furculitei. dar nu am gasit firul pe care il cautam.
Ma bucur ca am reusit - iti multumesc. Da, la ultima :D Si sper sa termin totul pana atunci.
Pupici!!

Suzana spunea... [Raspunde]

Un semn de carte din furculita este simpatic foarte. Nu imi trecuse prin cap. Asa este cand ai ajutoare de nadejde pe langa tine!
Pupici si weekend placut in continuare, draga Rux! ❤️😘

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana pentru ca este subtire, altfel nu ar prea merge. Nu stiu cum si de unde a aparut furculita aceasta, dar tare m-am bucurat cand am dat peste ea :D.
Da... ajutoarele mele nu stiu pe unde sa se mai racoreasca... se ascund pe unde gasesc :)))
Pupici cu drag :*

Mihaela Toilă spunea... [Raspunde]

Și eu tot o idee ca a ta am avut, dar nu am mai apucat să o pun în practică. Poate reușesc săptămâna aceasta...pentru că am rămas în urmă rău!
Îmi place cum a ieșit Bucle Aurii! Felicitări! pupici

Trimiteți un comentariu