marți, 25 iulie 2023

Pahare-Patut ( (P.V. M.i.M Ep.2 4/4) (S28/52)

Buna!!

Rukkusu si Raza jubileaza - deja isi fac planuri (nu chiar cincinale, dar pe-acolo, la cum se agita, atat cat se pot agita ele, ca papusi)! Recunosc ca,  pentru mine, a fost si interesant si plin de provocari suplimentare. La ultima tema, libere, sau fii creativ am ales sa creez trei elemente de decor, pentru carticica din aceasta luna. Rukkusu mi-a adus cartea si chiar mi-a deschis-o frumos, ca sa imi pot avea la indemana, sursa de inspiratie.


Povestea ne-a purtat deci in casuta din padure. Acolo se aflau trei paturi - si ghiciti ce, eu aveam fix trei pahare de plastic, primite de la parinti (pe care ardeam de nerabdare sa le trasform, inca de cand mi le-au adus.. hihih). Mai aveam si un suport in care nu stiu daca au fost fructe, sau biscuiti - habar nu am, dar Cand mi l-a adus si pe el Mami cu paharele, am vazut o gramada de oportunitati si... doi ursi plasati in lateralele suportului... ce mai!


Veti vedea mai jos si la ce ursi ma refer, pana atunci, mi-ama dunat cateva materiale, pe care le aveam la indemana si care pareau ca intrunesc calitatile necesare (cromatic cel putin) pentru a putea participa la proiect. Ma incanta foarte tare ideea de a folosi si sfoara (ca de caaaaand tot imi doresc). 


Am inceput prin a infasura sfoara in partea de jos a paharului. M-am gandit la picioarele patului, care este de lemn. Apoi... dupa ce am repetat la toate trei paharele si le-am imbracat si dupa vreo cateva pauze (ca tot timpul amfost intrerupta ba de una, ba de alta.. de la un moment dat nu mai stiam exact la ce lucrez, haha), m-am gandit sa imbrac si fundul paharulor. tot cu sfoara.. ceea ce am si facut. M-am amuzat insa teribil, ca as fi putut face asa ceva de la inceput...


Ei.. ati vazut in poza de mai sus un urs? la suportul dintre Rukkusu si Raza de Soare? Am vrut s apictez cumva, dar pana la urma am renuntat la idee, fiind prea cald pentru astfel de actiuni indraznete, din partea mea cel putin :)))). Deh - dar pana la urma tot am decorat putin si baza transparenta, cu doua markere permanente.


Primul pahar pat finalizat este cel albastru - al puiului de urs. Desi ursul lipit pe pahar pare verde, este de fapt argintiu, pentru ca nu am mai avut albastru... Am folosit materiale diverse, pe care le aveam la indemana: ceva dintr-un tricou bleumarin o toarta de la o plasa din care am mai folosit si la alte proiecte, si niste fetru deschis. Aproape ca am ramas fara banda dublu adeziva dupa acest proiect :)). 
Si, in cazul in care nu ati observat ursul e la suport, iata-l din nou. Ah.. si inca ceva, pe spate, unde se imbinau materialele, am lipit o fasie din fetru care formeaza un fel de toarta in partea de sus in care fie se poate pune ceva, fie poate fi considerata drept... pernuta :D.


A venit apoi randul paharului-pat destinat Mamei Ursoaice. Cred ca a iesit foarte simpatic - are si ceva reflexii argintii pe acolo - ce mai. fetele erau incantate. Atat de incantate, incat ori am uitat noi sa facem poza si la pharul cu Tatal Urs, ori nu s-a salvat (iar) in telefon. Apropo de telefon - nu imi mai porneste telefonul meu mic, in care am cartela - sau nu se mai incarca, oricum e ceva cu el... :(. E drept ca il am de 19 ani... dar totusi.... Pe cel smart, de la Ralu, nu cred ca mai pot seta sa latre Dodo cand primesc mesaje.. pfff.


Dar iata si cele trei pahare-pat. Rukkusu s-a si grabit sa il incerce pe al Mameii urs.. asa, doar un pic. Dupa care, am adus toate elementele create luna aceasta, pentru o poza de grup. Si... da, inca lipsesc ocupantii lor. Dar mai sunt cateva zile pana la sfarsitul lunii, asa ca incerc sa imi pastrez optimismul. Nu prea am putut lucra cu fire, pentru ca, stiti si voi, a fost cam cald.



Apoi, Raza de Soare, care aproape ca adormise, haha, si-a reamintit ca trebuie sa facem poze si pentru Provocari Verzi, asa ca a revenit cu forte proaspete si entuziasm:



Mi-a placut experienta acestei luni - eu mai combinasem teme, pentru ca se potriveau - mai precis, am recuperat niste teme mai vechi (ale caror proiecte fie nu le mai am, sau nu stiu pe unde sunt si imi trebuiau poze ca sa pot completa odata ce lipseste la provocari verzi, haha). Dar.. de data aceasta a fost ceva deosebit. A trebuit sa gasesc o modalitate de a bifa temele impuse, de a integra elemente din poveste - si aici am mers mult si pe „metafore” daca pot spune asa. Pana la urma, am mers pe unde se batatorea cararea  in fata noastra. prin paduri si poieni, prin casuta ursuletilor... :).


Dupa cum spuneam, pana la sfarsitul lunii voi veni si cu personajele, care, de data aceasta, ar trebui sa ma ajute sa bifez si participarea la curs... :)). Ei, hai ca v-am zis si despre elementele lipsa :)).

Ja ne!!


4 comments :

fiordaliso spunea... [Raspunde]

Imi place cum ai combinat temele, ma simt si eu cam inghesuita si nu vad cum altfel le-as putea scoate la liman. Ti-au iesit niste patuturi foarte confortabile pentru micii ocupanti!

Suzana spunea... [Raspunde]

Imi place colectia! Iar rochita din ultima imagine este super! Sunt curioasa ce se va odihni in ele! Sa ne mai spui!
Pupici si seara frumoasa, draga Rux! ❤️😘

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordaliso cumva, s-au combinat ele - desi dupa prima, ma straduiam asa tare sa combin, ca o perioada nu se lega nimic. Apoi m-am lasat dusa cumva sa vad incotro va merge proiectul. Pana la urma, fara sa realizez, am urmat fix tema, unde ne poarta povestea :)).
Eu asa sper, sa stea confortabil. Numai ca va trebui sa si finalizez ocupantii :)))).
Pupici!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana asa intentionez, pana la sfarsitul lunii, sa fie gata ocupantii - nu prea m-am bagat pe crosetat, am pus pe pauza cam tot ce tine de asa ceva, pentru ca a fost foarte cald.. si nah, cand as fi putut lucra era ori prea cald (riscam sa transpire mainile), ori prea tarziu :))))). Dar se aseaza incet-incet lucrurile.Pupici cu drag

ps: si mie imi place mult - vreau si eu una :)))

Trimiteți un comentariu