sâmbătă, 22 iulie 2023

In the Summer - Arashi

Nu stiu cum sunteti voi, dar eu am plonjat putin in niste decoruri exotice, doar doar... macar asa virtual. Am vazut la Diana o fotografie care mi-a amintit de urmatorul clip, de la Arashi:


In the Summer a aparut pe 24 iulie 2020 (ia uite, luni, de ziua lui Mami, face si el 3 ani, ce dragut). Piesa face parte de pe ultimul album pe care l-au scos, inainte de a intra in hiatus (sper sa nu ii mai tina mult - de fapt, patru dintre ei sunt implicati in multe activitati,  in continuare). Piesa se regaseste pe cel de-al 17-lea album (pe care nu il am...🤞 ) - This is Arashi si are foarte multa engleza ... in ea :)).

Voi incheia rapid, pentru ca este foarte cald si nu pot rezista cu laptopul deschis, cu poza zilei maaaare, pentru ca Rukkusu viseaza (alaturi de mine) sa putem face aces puzzle... asa ca l-am pozat, doar doar gasesc un geam de plexiglas (ca am cu ce sa il prind, de carton), pe masura :)) - sa il atrag... cu puterea gandului. Hahaha.


Ja ne!!

6 comments :

Diana spunea... [Raspunde]

Vara e fain, mai ales cand se joaca briza prin păr! 😊
Privesc unduirea valurilor aici si aud glasul pescarusilor de-afara! 😊 Sunt in oras de munte!
Puzzle-ul e foaaaarte frumos! Pare ca Rukkusu e melancolica. 😊
Multumesc pentru "trimitere", Rux! 💗 Duminica linistita iti doresc! Pupici cu drag!

La multi ani mamicutei tale! ❤ Scriu de acum, sa fiu sigura ca las un gand. 😊

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana oh da (si cand nu se joaca omul cu chestii care fac aerul irespirabil :)))) )
Eu ii aud si ii vad zilnic.. pe pescarusi - oras de deal (muntele la 30 de minute cu masina, hai poate o ora.. depinde :))).
E superb .. si sta asa, in cutie, degeaba, pai se poate ? :))))).
Tu ai declansat amintirea - asa am mai ascultat si eu muzica :)).Iti multumesc - poate unde e si duminica, azi e chiar placut! Desi tot a trebuit sa inchid gemuletul de la bucatarie de cateva ori (cred ca sunt ceva masini care circula cu o combinatie care emana ceva foarte nasol (sau.. poate o fi altceva - un miros de iarba / turba/ balegar plus ceva chimic.. ceva de gen.. hahaha).

Iti multumim tare mult :D !!!

Pupici cu drag :*

CARMEN spunea... [Raspunde]

wow, intr-adevar un plonjon in exotic! Videoclipul nu mi-l mai amintesc însa despre aceasta trupa am aflat aici, la tine, cu muuulti ani inainte, cand chiar incepusei sa inveti japoneza de dragul lor ♥
Papusica ta se incadreaza perfect acestui vieoclip. Vai si ce mutrita scumpa, grimasa ei este tipic japoneza... dupa parerea mea ☺
O duminica placuta. Pupici si îmbratisari, atât pentru tine cât si pentru Kouki ♥♥

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN hihi - nu cred ca am apucat sa povestesc despre el, fiind lansat in 2020.
Da, asa este, am povestit despre mai multe piese de la Arashi, dar si despre cateva filme si seriale in care au jucat membrii formatiei.
Spre rusinea mea, de japoneza m-am apucat prin 2010 - dar atunci nu am reusit sa avansez deloc, pentru ca nu se gaseau materiale ajutatoare suficiente, sau.. cel putin eficiente, avand in vedere ca scrierea este deosebita si sunt niste reguli de urmat. In 2014, abia i-am descoperit pe ei. :) Tot prin perioada aceea am descoperit mai multe materiale si cursuri.
Avansasem destul de binisor, cand am fost oarecum fortata sa pun pe pauza activitatea (manca foarte mult timp si energie) - culmea a coincis cu plecarea parintilor intr-o excursie in care au ajuns putin si in Japonia :))). Vorba lui Alanis Morisette - isn”t it ironic? :))). Si nu am mai reusit apoi sa reiau... dar in ultimul timp incerc macar asa putin cate putin sa mai repet, cat sa nu uit chiar tot.

Ar fi si cazul sa fie japoneza - stii. Licca Chan (Sau Ricca Chan) e chiar japoneza - e papusica lor :D. Uneori stau si o privesc si parca nu imi vine sa cred ca e aici :D.

Iti multumesc!! si voua. Va imbratisam cu draaaaaag! (si caldura.. hahahahahah).
Puuup

Mihaela Toilă spunea... [Raspunde]

La mulți ani, mamei tale! Și eu, azi după o săptămână de muncă, m-am relaxat făcând un puzzle și am savurat un pahar de vin roșu! Acum când am intrat acum pe laptop am realizat cât de multe am pierdut! Pupici

copilarim spunea... [Raspunde]

@Mihaela Toilă iti multumesc mult!! :* ii voi transmite maine de dimineata (de fapt de dimineata..).
Ce fain!!! Eu am ramas deocamdata cu planul de a face puzzle-ul. Sper sa reusesc totusi sa le montez pe cele doua mari... Ca am nevoie sa recuperez spatiul ocupat de ele. Abia astept sa vad ce puzzle ai facut!
Acum tot ma ocup de backup pe laptop... dureaza... :)). Dar trebuie sa il finalizez.
Pupici cu drag :)

Trimiteți un comentariu