sâmbătă, 15 iulie 2023

Kira, Rukkusu si... muntele. (Rochite partea a3a)


Buna!

Astazi Rukkusu a primit o vizita placuta - Kira s-a gandit sa ne faca o vizita! Dupa Rochite partea 1 si Rochite partea a IIa), urmeaza, desigur... si a treia parte. Iar Kira mi-a fost foarte la indemana :))). In plus, i s-a parut amuzant si pentru ca cizmele, gentuta si dresurile sunt pentru papusi Licca chan (ca Rukkusu). Desigur ca niciuna dintre ele nu este imbracata corespunzator, pentru a merge la munte... dar mi-a placut mult aceasta imagine - asa ca am folosit-o.

Dar sa vedem despre ce e vorba azi. Am niste colaje realizate pe 5 noiembrie acum 3 ani. In ele se afla o rochita pe care am facut-o  eu pornind de la modelul purtat de Midge (rochita liliachie de acum cateva zile - vezi partea 1). Rochita deja a trecut testul si de atunci am mai creat cateva, dintre care o parte au ajuns deja la destinatie. Restul inca la mine... dar va veni si vremea lor sa calatoreasca. Cand se va putea.  

Ce voiam eu sa zic despre rochita! Este foarte versatila si ... se potriveste la mai multe papusi. Iata! Avem o Integrity, o Barbie curvy, o Barbie inalta, una standard (June cu pistrui) si o Barbie mititca! Bonus, in colajul  doi, avem si pe  Buni Licca (care este si mai mica decat Barbie cea mititca...).



In afara de rochia aceasta, m-am gandit sa va arat si o poza de grup, in care se pot vedea toate rochitele pe care le lucrasem eu in perioada 2019  (spre final) si 2020 (poza e din 8 noiembrie). In poza, pe langa papusile mele si doua clone salvate de la Ralu (cea in albastru si cea cu rochita bleu-alb si par cu mov), se mai afla si papusica Dianei (cea cu rosu si negru - care nu a ajuns inca la ea.. dar va ajunge) si cea a Micaelei (mititca blonda de langa negresa in galben).


Nu am apucat sa povestesc despre toate aceste hainute pe blog - ramasesem fara laptop, vremurile erau setate pe modulul supravietuire (tot cam asa sunt si acum, dar macar am laptop. haha). O parte le stiti deja, o parte sunt in premiera :)). M-am bucurat insa sa descopar poza - deobicei fotografiam individual fiecare creatie pentru blog.. dar e bine si asa :). 


Mi-ar placea sa pot sa lucrez ... nu asa pe fuga, cand reusesc sa prind cate un pic de timp liber.. si atunci cu intreruperi. Sper sa se aseze un pic lucruriile si in zona aceasta :).

Ja ne!!


12 comments :

MNiko spunea... [Raspunde]

Fix la costumația nepotrivită mă gândeam când am citit titlul și am văzut prima poze. Parcă tot la mare s-ar potrivi mai bine nu?
Am mai zis, ai o colecție impresionantă de păpuși și rochițe de tot felul. Felicitări pentru realizari.
PS: rochița versatilă e cumva rochița care a ajuns la o păpușică „Codruța”?

Diana spunea... [Raspunde]

Kira si Rukkusu sunt super! Imi plac de numa' hainutele lor.
Absolut! 😊 Toate tinutele sunt foarte frumoase, foarte... migalos de lucrat, doar ca cele doua amintite sunt mai "vizibile" si mi-au luat ochii. 😊
Cate papusele ai! ❤
Iti doresc sa se aseze lucrurile asa cum iti e bine, draga Rux! 💗
Multumesc! 💞

Suzana spunea... [Raspunde]

Rux, sa inteleg ca toate rochitele le-ai facut tu?
Esti cu adevarat fabuloasa! Ai o colectie fantastica!
Pupici si o saptamana usoara! ❤️😘

Mihaela Toilă spunea... [Raspunde]

Îmi place rochia verde, este foarte drăguță și se potrivește tuturor păpușilor!
Ai o colecție impresionantă de păpuși și hăinuțe!
Pupici

CARMEN spunea... [Raspunde]

rochite, toalete de gala, poza de grup... mamma mia! Aâtea papusi elegante la un loc nu am mai vazut de cel putin 25 de ani ☺ Sunt total impresionata de colectia ta!
Spor la orice activitate iti face placere, draga Rux! Sa ai haz de ori ce intreprinzi! Pupici ♥

fiordaliso spunea... [Raspunde]

Mihaela rochița verde a ajuns la Codruța, plus încă una albastră același model, plus una cu fusta pufoasă care nu e chiar a Codrutei dar speră să o poată îmbrăca și ea.
Îmi place fotografia de grup, păpuși mai mari și mai mici și o jucătoare de baschet 😘. Câte culori și câți pantofiori văd acolo!

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko Rukkusu cred ca poate sta si la munte (daca pana ajunge acolo se imbraca adecvat... dar de Kira.. pe tocuri :)).
Iti multumesc - ma bucur ca iti plac rochitele. :) Da, cea verde este prototipul pentru rochitele care au ajuns la Codruta :D. asta din poze e la mine, ca a fost prima lucrata in stilul acesta. (mai sunt si altele in poza dar sunt variante).
Pupici :*

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana da, chiar am. Compensator :))))).
Ma bucur mult ca iti plac si iti multumesc. :*.
Sa fie - tot sper sa se alinieze odata si odata planetele acestea, ca, in ultima vreme cand nu a fost una, a fost alta... si mi-au cam zadarnicit planurile. :))

Incerc sa aduc la MFC seria de potrete pe care le-am facut in 2020 (suna pretentios, nu e asa pretetios.. dar daca tot le-am facut) - asa le mai vad si eu, pentru ca majoritatea sunt in cutii...

Pupici cu draaag!!

ps: cred ca a venit Mos Ene pe la mine.. sper sa pot sa imi incarc bateriile.. :D

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana da, cele crosetate / tricotate sunt facute de mine :D. Micaela are o colectie super tare de mini hainute, facute pentru papuselele LPS (in poza de grup sunt doua micute, una roscata una blonda - cea roscata e a mea, am primit-o de la Micaela, cealalata a ei :D - poarta amandoua versiunile in miniatura ale rochitelor cu partea de jos pufoasa :D
Pupici cu drag :*

copilarim spunea... [Raspunde]

@Mihaela Toilă da si mie imi place - vreau sa ma uit iar pe notitele de atunci si sa imi reamintesc cum faceam :D
Colectia asta a mea are un efect terapeutic minunat :D. Doar ca in ultima vreme, noroc cu poza zilei si activitatea pe blog, ca altfel nu as mai ajunge sa le vad nici macar pe rukkusu si raza :))).
Pupici :D

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN iti multumesc mult :*.Colectia mea e formata din mai multe colectii ca sa zic asa: cateva papusi din categoria clone, cateva Barbie din diversi ani si diferite mulaje, papusile asiatice etc. Dar dincolo de asta, fiecare are cate o poveste. Chiar daca nu au neaparat nume (unele, lol), fiecare are cate o amintire atasata.

Iti multumesc mult - sper acum sa am spor la somn... mi-ar prinde bine. :D ca am de recuperat ... si este foarte cald.
pupici

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordaliso :D asa este (bine, cea din poze e prototipul ).
Vai ... deci mai ca mi-a sarit somnul de ras .. doar asa un pic :)). Jucatoarea de tenis este o Tonner. Si o cheama Esme (a trebuit sa verific ... :)). Cred ca este un pic si OOAK (adica personalizata). Tare mult mi-a placut de ea... si pana a ajuns la mine am avut cea emotii. A venit fara costumatie si am avut ceva de lucru la rochita , mai ales ca am lucrat cu firul acela subtirel (nu aveam altceva atunci si oricum mi s-a parut ca o prinde culoarea.

Apropo de inaltari... multe sunt asezate strategic... tocmai pentru ca n-au .))))
Problema pantofiorilor va trebui sa o rezolv cumva. :D
Pupici

Trimiteți un comentariu