sâmbătă, 8 iulie 2023

Rochita mov in lucru si.. sabotorul.


Buna!

In Lunca e ceva concert rock. ... Se aude pana la noi galagie. Nu stiu daca acesta e motivul, caldura sau o combinatie intre cele doua, dar Kouki este in mare verva. Incerc sa termin si eu articolul... :))). Astazi am reusit sa fur cateva momente cat sa fac parte de jos a unei rochite.


Rukkusu si June se tot gandeau cum sa faca topul... si din ce anume - si s-au asezat ele sa povesteasca, Rukkusu proband putin „fustita”  infoaita si eu incercand sa le fotografiez cand......


.... sabotorul a intrat in actiune. Mai intai la cateva palme de locul nostru amenajat si, cand a vazut ca il surprind pe „film” (cum se spunea la poze candva), a actionat ceva mai incolo, pe lada de la canapea:





In cele din urma Rukkusu l-a mangaiat pe ureche si l-a calmat. Aproximativ.. ca se tot fataie de nu stiu unde sa ma uit mai intai :)))).



Deocamdata suntem in aer cu proiectul, dar macar am reusit sa misc ceva... asa ca incerc sa ma agat de acest aspect pozitiv.


Ja ne!

14 comments :

camdandusler spunea... [Raspunde]

Thanks for your sharing...

copilarim spunea... [Raspunde]

@camdanduslerI am glad you like it! Thank you for the visit :)!

Suzana spunea... [Raspunde]

Pare usor suparici. Cred ca din cauza caldurii...
Imi plac fustitele pe care le faci. Le vine bine fetelor!
Pupici, draga Rux. Comentasem si la supita de dovleac, dar cred ca am visat. O sa revin.
Seara frumoasa! ❤️😘

Diana spunea... [Raspunde]

Ce scumpic e micutul! 💕 Am admirat si papusile, dar atentia mi-a fost acaparata. Am observat si minunta nuanta de mov a unui dintre sculuri, dar atentia... stii tu! ❤
Seara cat mai linistita iti doresc, Rux! Pupici! 💗

MNiko spunea... [Raspunde]

La așa sabotor dulce nu m-aș supăra să mă întrerupă din lucru. Chiar m-aș bucură să mă joc un pic cu el. Uneori mi-e dor de zilele când labradorii mei erau mici și-i puteam lua în brațe.
O seara plăcută!

CARMEN spunea... [Raspunde]

frumoasa fustita! Iar Kouki al tau ♥ un dragalas! Si wow ce tunsura de vara a primit! ☺ De fapt, se zice ca blanita ii protejeaza, de soare sau de frig... Ei isi echilibreaza temperatura prin limba si prin respiratie, nu prin piele ca oamenii... Leo are blanita "normala" nici prea surt si nici prea lung... am fost cu el la frizerie acum 3 saptamâni. La mare a fost o foxterrierita tunsa pana aproape de piele si a avut probleme: i s-a inrosit pielea de la soare, a avut diaree - a fost un fel de insolatie!
Pupici si imbratisari. Noapte buna ♥

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzanaah... pana la poza cu rukkusu era in „actiune” ... facea „gradina” pe paturile mele :)))). Ma tot gandesc cu ce sa le inlocuiesc ca acum e cam cald pentru ele ...

Si mie imi plac fustitele si sa le fac - sper ca saptamana care incepe sa pot sa misc mai mult la capitolul acesta.. 🙏🤞.

Nu era nimic in spam (in afara de cele trei mesaje de la Carmen, care nu stiu de ce ajunsesera acolo :O -- oricum eu am setat sa primesc notificare cand am mesaj si pe mail si mereu verific si spam-ul in blogger).

Pup cu drag - multumesc mult :D

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana e irezistibil. Asa m-am bcurat ca l-am prins in poze :))). Stiu cum e... ca de aia nu prea mai reusesc sa fac nimic. Sunt mai mereu dupa el. Azi noapte mi-a servit o portie de scarpinare... de bine ce arata pielea si tot. E cald.. dragul. oricum va trebui sa vad gherutele sa le pilesc (Abia i le-am taiat/ pilit... ).
Si mie imi plac nuantele de mov :D
Multumesc mult. pup cu draaag! :*

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko de ce crezi ca nu mai apuc sa fac nimic? :))))) Nu prea are chef de joaca, probabil si de la caldura... plus ca am micsorat eu locul de desfasurare in sufra cu puzzle-urile care stau inca pe jos (si, ghinion, speram sa pot folosi o cutie dar s-a dovedit prea mica. trebuie sa mai caut.. haha). Dar de luat in brate si dragalit ... cred ca i s-a luat :))). E insa fericit ca a avut morcov sa manance si azi am primit si cateva mere, nu iti poti imagina cu ce bucurie a rontait. macar el sa manance :))).

Pupici cu drag :*

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN sa stii ca a fost chiar un pic mai scurt initial. Nu la piele - cam de 1 cm (acum are cam 1 cm jumatate). El nu iese la soare - si pe Dodo il tundeam foarte scurt mai ales atunci cand erau snururile incalcite la maxim, ca nu aveam incotro, dar nu ras, cum se obisnuia. Lui Dodo ii crestea parul chiar mai repede. Si pe el il scoteam de dimineata devreme si seara -nu am avut probleme cu soarele, din fericire :*. Dar stiu si eu despre protectie 🙏. Asa este :*
Kouki il are ondulat si foarte des. A trebuit sa il tund, acum, are intre 1,5 si 2,5 cm :)). ca am tuns cu foarfeca si un pieptan...nu cu masina.

Pupici cu drag si de la noi :*

Mihaela Toilă spunea... [Raspunde]

Ce drăguț e Kouki!! Imi plac fustițele pe care le faci...iar păpușa June îmi place maxim...e atat de frumoasă și i se potrivește costumația foarte bine.
Pupici

fiordaliso spunea... [Raspunde]

Cu un asemenea sabotor, sincer si eu m-as opri din lucru!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Mihaela Toilă Kouki e un adorabil moale moale acum :))))). Dragul.. dupa ce ca e cald, cum il prind la cotitura, sau cand fac cate o pauza din ce am de facut, mai il iau si eu la intrebari :))).

Ma bucur mult ca iti plac fustitele acestea - si mie imi place combinatia de fustite pufoase si partea de sus crosetata :D
Puup cu drag

ps: da June (asa se numeste de fapt mulajul fetei) imi place tare mult. Poate intr-o zi cand reusesc sa mai organizez un pic lucrurile, o sa fac o poza cu toate papuselele cu acest mulaj pe care le am :D
Pupici!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordaliso da, dar vezi tu, eu mai am de terminat si niste premii acolo... :))))))))))) asa ca sabotor sabotor, dar.. totusi :). Sa ma lase sa fac si eu din proiecte :D
Puup

Trimiteți un comentariu