joi, 3 august 2023

Doua apusuri si-o... amiaza. (Reflexii in Oglinda 23 )


Ah ce-mi place cum a iesit poza zilei cu Rukkusu, la muntele reflectat in lac. Mai ales ca, ceea ce vedeti voi in spate, este exranul de la laptop. 

Acum o saptamana, cam asa, ne-a trimis Tati niste poze atat de frumoase, cu apusul, incat le-am salvat sa vi le arat si voua! Primele doua sunt din 25 iulie si urmatoarele doua din 26 iunie. Sunt facute pe la ora opt seara (si ceva), la lacul de acumulare, de langa Pitesti, pe Arges.



Mie mi se par absolut superbe. Parintii au tot facut genul acesta de poze - cred ca am si unele de pe vremea aparatelor cu film. Va trebui sa caut :D.



Sper ca v-au placut si voua! La final, iata si poza cu Rukkusu - ne descurcam si noi, cum putem, deocamdata... :)). Noroc cu recuzita.



📸

Inscriu articolul in tabelul gazduit de Carmen, ce a preluat rubrica  „ Reflexii in Oglinda ” initiata de Sorin. Rubrica avea ca indemn urmatoarele cuvinte:
” Dacă doresti să participi, publică într-un articol pe blogul tău, o imagine sau un clip, pe care tocmai le-ai vazut în "oglinda" (poate fi si cea retrovizoare) ”


Ja ne!  

8 comments :

CARMEN spunea... [Raspunde]

Aualeu ce frumusete!!!! 🥰😍😘💞 Fotografiile cu apusul de soare sunt absolut superbe! De revista!
Dar si celalalte reflexii sunt frumoase 🤗 pupici si imbratisari 😘🐾

MNiko spunea... [Raspunde]

A doua poză cu apusul pe lac mi se pare absolut fantastică. Toate sunt frumoase, si cele primite și cele cu Rukusu, dar aia e preferata mea.
Pupici.

Suzana spunea... [Raspunde]

Superbe imaginile. Cred ca si lui Rukkusu i-au placut. Zi sincer, nu te-a rugat sa planifici un drum si cu ea pe acolo?
Pupici, draga Rux. Zile frumoase de final de saptamana!❤️😘

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN :D voi mai imprumuta de la Tati poze - daca ii spun sigur imi mai face - ca ii place (sunt, ca sa zic asa, printre specialitatile lui, pozele cu reflexii).
Ma bucur ca iti plac!! Pup cu drag :*

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko si mie la fel. E geniala, nu? :D
Si a mea (shhhh) :D
Pupici cu drag :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana drumul pana acolo nu e deloc lung. Sa zicem 15 minute cu masina.. e in apropiere de mestecenii lui Dodo,cand treci barajul. Teoretic, as putea merge oricand vreau - practic.. ar trebui intai sa pot iesi din bloc si sa am si siguranta ca ma pot intoarce acasa si ca nu dorm noaptea pe afara :)))))))).
Dar de manifestat dorinta, in fiecare zi :p.
Pupici cu draaag :D

Diana spunea... [Raspunde]

Poza cu "apusul 2" e superba! Toate sunt faine, dar a doua poza imi e favorita.
Si poza cu Rukkusu e reusita - e inspirata, sta la umbra. 😊
Pupici! 💗

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana asa este :D si mie tot aceea mi se pare perfecta - ii voi spune si lui Tati :D. Se va bucura :D.
Daaaa ai vazut cum asezat sa para ca sta la umbra? :D Iti multumesc - chiar m-am straduit ceva, stii cum este cand faci poza la ecran si se strica si lumina si tot :)).
Pupici!!

Trimiteți un comentariu