joi, 17 august 2023

O descoperire 🌞 reflectata. (Reflexii in Oglinda 25)


Buna!

Ieri la MFC ( O papusa pe zi (2021) V ), Rukkusu a avut-o in vizita (pentru poza zilei) pe Camryn. M-am gandit sa inserez astazi poza intreaga, ca sa o vedeti mai bine:


Rochita pe care o poarta Rukkusu este de la o alta papusa din seria Project MC2 (din care face si Camryn parte), care are insa corpul fara atat de multe articulatii (o cheama Ember si ati putut sa ii vedeti potretul aici, deasupra lui June cea intunecata :P).

Saptamana trecuta (cam pe vremea asta... haha) in noaptea in care nu am putut dormi (stiti voi, tantarul) am facut o descoperire foarte interesanta .... pe  tavan:





Pe langa „razele” de la bec (si alte reflexii), voi vedeti umbra aceea cu un soare in ea? 🌞 A fost prima data cand am observat-o - probabil pentru ca apare doar cand este intuneric complet si deschis numai un bec (altfel apar altfel de combinatii).

Teoretic lustra noastra are si niste globuri mate de sticla - foarte frumoase. Erau trei inainte sa ne apucam noi in 2000 de varuit. Dar cand a intrat echipa sa lucreze au ramas doar 2... :))). De la prima „vizionare”, de fapt... .Asa ca nu le-am mai montat (sunt insa de decor puse bine).

Si.. da, nu stiu daca ati observat reflexia din poza zilei... daca nu, iata poza mai mare.... :D. O vedeti? Rukkusu a fost entuziasmata de idee!


📸
Inscriu articolul in tabelul gazduit de Carmen, ce a preluat rubrica  „ Reflexii in Oglinda ” initiata de Sorin. Rubrica avea ca indemn urmatoarele cuvinte:
” Dacă doresti să participi, publică într-un articol pe blogul tău, o imagine sau un clip, pe care tocmai le-ai vazut în "oglinda" (poate fi si cea retrovizoare) ”


Ja ne!   

4 comments :

Diana spunea... [Raspunde]

In poza zilei am observat stralucirea argintie a ceea ce pare un nasture, dar mi-a atras atentia, din prima, reflexia din ochiul drept al papusii.
Cele doua papusele par "mama si fiica" (fiica seamana, probabil, cu tatal) 😊
Da, am vazut Soarele din raza. Dar... daca e Luna? 😊
Zile si nopti linistite iti doresc, Rux! Spor la activitati placute ziua si spor la somn noaptea! 😊 Pupici! 💗

CARMEN spunea... [Raspunde]

Interesante reflexii 😇😍
Papusile tale sunt suebe si ca figura si ca atitudine 😍
Lustra face reflexii ca un ozn.
Tot e bun tantarul la ceva 😂🤣
Pupici si imbratisari 🤗😘🐾

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana :D daca te uiti la background, ai sa vezi ca i se vede reflexia lui rukkusu :D - e drept ca nu e ceva care sa sara in ochi, dar e :). In dreptul casei .

Haha - ce tare,uite ca nu m-am gandit la asta. Va trebui sa gasim tatal :))) (intamplator chiar am un tati de Licca - dar e inca la stadiul corpul hais si capul cea (sau cum se spune, ca la ora asta....). L-am luat pe bucati si inca nu am reusit sa il si.. asamblez..🙄😅

Ar putea di si luna (daca nu tinem cont de raze... .:D)

Pupici cu draaaag!!
:*

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN vai... sa nu mai aud de ei :))). Vreau sa dorm. Luna aceatsa am facut ceva nopti albe si.. daca nu as fi stat de dimineata pana in miezul noptii in picioare.. poate nu m-as fi resimtit, dar asa... scartz scartz :))).

Mi-am zis ca e musai sa le mai dau si eu atentie. Ca prea stau prin cutii.. dar trebuie sa mai rabd un pic, sper doar ca nu prea mult ca.. deja mi s-a cam terminat stocul de rabdare :)))).

Pupici cu drag


ps: da... lustra ozn :D hahaha - cand eram la Buni, aveam la o lustra „farfurii” - asa le ziceam eu, evident, ea era tare frumoasa (lustra).

Trimiteți un comentariu