luni, 16 octombrie 2023

I Started a Joke - Bee Gees

  


Nu stiu ce se intampla dar pe Edge nu mai merge bine blogger si face tot felul de figuri (desi este versiunea actualizata)... am si Chrome pe laptop (care ma someaza sa fac ce fac si sa il golesc... ce sa spun, fix ce imi lipsea 😂😅). Ca tabloul sa fie complet, au revenit amicii cu duduiala - asta pentru ca am zis ca poate adormim si noi mai devreme... sa ne lasa de idei crete.

Fara aparent nicio legatura, tot fredonez o piesa de la Bee Gees - asta dupa ce azi dupa-amiaza am vorbit cu Mami despre ei (si totul a pornit de la faptul ca la Vocea Germaniei in Juriu se afla Ronan Keating... si micul N este antuziasmat, pentru ca ii place muzica lui... cum am ajuns la Bee Gee? Pai simplu.. Boyzone au avut ceva cover dupa Words... si uite-asa, pe scurt). Zic aparenta, pentru ca o legatura tot este... daca ma gandesc ce gluma buna.. asta cu dududu-ul, sau poate ca aia cu laptopul care se vrea golit (si telefonul, desigur, ca doar trebuiau sa faca front comun). Si as mai putea continua, va rog sa ma credeti pe cuvant. Dar ma bine va las sa ascultati piesa...sa vedem ce versiune voi alege... un live din 1969:



Versuri: (
Musixmatch)

I started a jokeWhich started the whole world cryingBut I didn't seeThat the joke was on me, oh no
I started to cryWhich started the whole world laughingOh, if I'd only seenThat the joke was on me
I looked at the skiesRunning my hands over my eyesAnd I fell out of bedHurting my head from things that I'd said
'Til I finally diedWhich started the whole world livingOh, if I'd only seenThat the joke was on me
I looked at the skiesRunning my hands over my eyesAnd I fell out of bedHurting my head from things that I'd said
'Til I finally diedWhich started the whole world livingOh, if I'd only seen, oh yeahThat the joke was on me, oh noThat the joke was on meOh, no, no, no
Ca sa il citez pe micul N.. „iubesc” piesa asta :). De cand am auzit-o prima data.... acum cativa ani. Ah si acum va las, pentru ca mi-a pornit automat o alta piesa din frageda-mi pruncie :))). 

📚📚

Acest articol este inscris si in tabelul gazduit de Suzana la rubrica Jocul de luni, facand parte din Serialul ”Citate favorite” 

Ja ne!!

Va multumesc 🙏

6 comments :

Suzana spunea... [Raspunde]

Ooo, ce intalnire placuta cu aceasta melodie!
Nu-mi adu aminte de tel. Trebuie sa-l golesc si nu prea am chef...
Pupici si noapte buna, draga Rux! ❤️😘

CARMEN spunea... [Raspunde]

Si eu iubesc melodia. Si textul.
Multumesc pentru readucere aminte 💕 Doamne ce veche e! Anii '60? Bee Gees au avut cateva piese mortale si in anii '70 si in '80 si in 90... Valoarea e valoare!
Pupici. noapte buna 😘💞🤗

Diana spunea... [Raspunde]

O mie de probleme am avut cu "tehnica"! Mai am 999! A fost si galagie-n cartier... 😃 Sa nu ne plictisim!
Nu pot vizualiza clipul pe blog... Un video pe YT direct pot, un video incarcat direct pe blog pot, dar un video de pe YT pe un blog nu pot! Aaaaa! 😃 (nu e exclamatie, e un tzipat)
Oricum, imi plac versurile. Nu i-am mai ascultat de cativa ani pe "baietii" acestia. 😊
Pupici! 💗 Ganduri de bine!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana ma bucur mult ca iti place. Nici eu nu am nici chef, nici timp, din pacate... de ar mai rezista un pic, cat sa poata functiona..
Pupici cu drag :*

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN ma bucur mult :)!!
Si eu m-am bucurat sa gasesc versiunea aceasta - am un cd luat de ai mei prin anii 90. Nici nu mai stiu de fapt unde este, ca nu l-am mai ascultat de mult.
Da... multe sunt chiar din anii 60. Bee Gee au inceput sa cante ca formatie in 57, cand Barry avea 9 ani :O. Cu ocazia asta ne-am uitat putin si pe cateva date...
Superbe piese, da.... 💗. si inca de actualitate (cred ca immortality si alone au fost printre cele mai recent lansate, din ce am ascultat eu, evident).

Pup cu drag!
Imbratisa

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana 999.. eu citeam 99 si imi venea in minte piesa lenei in germana... :))).
Oboseala asta. Asa patesc mi se activeaza melodii la vederea unui cuvant.. sau ceva de gen. E ok daca piesa e faina... dar mai pic si peste cate ceva enervant :))). Si partea mai putin buna e daca se pune pe repeat.

Si mie imi face figuri - de exemplu zilele trecute nu mergea sa mai fac seara nimic de pe browser... :O. Si imi bloca initial mailurile, apoi blogger :)). De pe chrome insa mergea... in fine.
Tipetele astea sunt bune ca ne mai eliberam...
Nici eu nu mai ascultasem... ma bucur ca iti plac, cand poti asculta piesa, sigur iti va placea :*

Pup cu drag!

Trimiteți un comentariu