marți, 3 octombrie 2023

Constructie: Garajul Masina (S37/52)


Buna!
Imi pregatisem din timp materie prima pentru transformarile creative de octombrie, gazduite de Mihaela  (MNiko). Pastrasem in dulapiorul cu oglinda, centrul din carton de la hartie... In baie. Baia mare - stiti voi, aia care de mai bine de o luna e efectiv un calvar, pentru ca de cand a inundat persoana care ainundat coloana, vine un miros pestinential de ... subsol imputit. Trec peste alte detalii, pentru ca nu am nici nervi, nici dispozitie - ideea e ca sunt la aerisit 🤣😂😅. Si daca se duce mirosul le voi folosi pentru cea de-a patra tema. 

Tot raul spre bine, in timp ce cautam altceva, m-am lovit de o cutie pe care am mutat-o in camera mea, cand am reorganizat la Buni. Si-n cutie, surpriza!! Un proiect pe care l-am facut eu cu Micul N acum niste ani. Saracul proiect, nu se mai tinea decat in vreo doua bucati de scoci. Asa ca.. am zis ca e cazul sa il readuc la ... o stare mai buna, mai ales ca, sunt sanse sa vina totusi micii pe aici anul acesta 🙏. Micii mari....


Risu si Rukkusu s-au inarmat cu una bucata mijloc de rola de hartie de bucatarie... si am trecut la treaba. Am uitat complet sa mai fac poze cand am refacut  masinuta garaj, pentru ca despre asta este vorba. M-am trezit si eu cand deja repozitionasem tuburile si lipisem la loc „capota” - adica hartia rosie (cele patru buline sunt opera Micului N - Ochii si farurile masinii :D).


Dupa ce si-a recapatat forma, am trecut la imbunatatiri! Folosisem atunci o fila de calendar ca sa creez spatele masinii garaj. Acum era cazul sa acopar portiunea pentru care nu am mai avut ambalaj rosu (reciclasem de la o cutie de bomboane cred - a trecut si ceva timp si, ce e drept, si atunci am lucrat pe fuga, pentru ca micul era micut micut si nerabdator).


Am folosit coala colorata A4 pentru a face spatele si pentru a decupa niste cercuri, numai bune ca sa acopere scrisul depe calendar, ca sa nu stresam masinile cand parcheaza :)).






Si cam asa se prezinta masinuta parcare dupa ce am refacut-o si imbunatatit-o. Am gasit si o masinuta (cam maricica) sa faca proba....




Sper sa va placa si voua - dunt chiar curioasa daca vom ajunge sa ne jucam cu ea! Oricum eu o voi pastra :).

Ja ne!!


8 comments :

CARMEN spunea... [Raspunde]

Da, draguta ideea! Precis baietii se vor bucura cand vor veni in vizita la tine.
Frumos ca ai reusit sa inchei inca un proiect. Felicitari 🍀
Pupici si imbratisari 😘🤗💞

Suzana spunea... [Raspunde]

Rux, eu ma gandisem ca o astfel de structura poate fi folosita si ca sa pastrezi tubulete de hartie pt. proiecte. Sau pus invers, margelute. Eu cam asa vreau sa fac.
Pana am privit toata postarea, credeam ca vad o masina cu tevi turbo...
Pupici si numai bine la voi! ❤️😘

MNiko spunea... [Raspunde]

Ce idee interesanta. Am mai văzut folosite tuburi de hârtie pe post de garaj pentru mașinuțte, dar nu un garaj sub forma unei mașini.
E faină că dacă o pui culcată pe o parte o poți folosi și pe post de suport de creioane.Noi am făcut demult o omidă în acest fel. Trebuie să caut pozele pe unde or fi că suportul de creioane a fost proiect scolar si automat predat la scoală.

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN m-am bucurat mult - initial voiam sa fac altceva dar.. cand am vazut proiectul facut atunci pe fuga cu Micul N... m-am gandit ca as putea sa il repar si sa il refac mai bine zis.
Iti multumesc - si eu cred ca se vor bucura. Sper sa reuseasca sa vina.
Pupici cu mult drag!!!:*

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana oh, da, chiar poate! Mai aveam una pe care o consideram un fel de racheta. Dar habar nu am unde am pus cutia in care o pusesem. Posibil ca si aceea sa aiba nevoie de reparatii, nu stiu. Aceasta se dezmembrase :)))

Haha - este bine ca ai vazut masina, inseamna ca mi-a reusit cat de cat :D! Chiar este o masina garaj :D. Tare mult mi-am dorit sa fac tot felul de activitati cu baietii.. Asa bine ar fi fost sa stea mai aproape.. :)
Pupici cu drag si multumiri!!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko ma bucur tare mult ca iti place! Am vazut si eu si pentru masinute, si pentru creioane colorate...

Sa stii ca pot sta si asa creioanele, nu cad - chiar am vazut la cineva puse asa. Dar da, poate sta si pe o parte. Acum cel putin, ca atunci cand o gasisem era vai de ea :))).
E inspirata din animatia Cars (de aceea si are ochisori :)))).

Cred ca a iesit super tare omida. Ralu a mea avea oomida din material si cand ne jucam noi de-a scoala era una dintre eleve. O chema Omide.. :))) Cel mai nostim era ca avea note mai mari ca Ralu ... la sport :))).

Pupici!

Diana spunea... [Raspunde]

Interesant conceptul. Mi-a fugit gandul la acele camionete cu roti gigantice! 😊
Vesela si frumusica parcarea ta etajata. Felicitari!
Pupici! ❤

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana ahhh monster truck.. da da... Eu ma gandisem la fulger :))) din filmul Masini / Cars. Ca e rosie... ne jucam destul de mult cu masinutele atunci dar de data asta nu le-am scos pentru ca nu a fost timp si nu prea aveam acces si la ele.. ceea ce a adus ceva tristete... dar eu tot sper sa se intamle o minune si sa vina sa stea mai mult dragutii :).Ma bucur ca iti place si ma bucur ca am refacut-o - bine ca am gasit-o eu si nu altcineva ca la gunoi ajunge.. asa, acum e functionala.
Pup

Trimiteți un comentariu