vineri, 21 iunie 2024

Ciufulici aniversar (amigurumi).


Buna!

Astazi il avem invitat pe domnul  Ciufulici. Un baby usturoi ( am povestit despre fratii lui aici: Bucuria de iunie) simpatic si... curajos! Pentru ca s-a lasta tuns si ciufulit (yup, se pare ca se poate taia linistit parul buclat :D).

Acest micut este special, pentru ca l-am facut special pentru ziua lui Tati (care este azi). Ca sa fiu sincera, atunci cand am ales babelusii amigurumi pentru iunie si iulie, m-am gandit putin si la parinti, nascuti in lunile respective (la fel si ăentru ianuarie - Ralu si octombrie - Buni).. Cumva, era predestinat sa ajunga un astfel de bebelus floare amigurumi, dar.

Nu eram insa foarte horatata pana cand s-a intamplat sa vada Tati cei doi usturoi (lol) facuti pentru colectia mea  si pentru bucurie.. si cand a spus.. a vad ca sunt doi. am avut eu senzatia ca se astepta ca unul sa fie pentru el :D. Nu stiu daca am mai spus (inclin sa cred ca da, totusi) dar cand am inceput eu sa crosetez papusi amigurumi, Tati chiar mi-a  „comandat” vreo trei modele - le are inca puse frumos intr-o cutie, in camera parintilor.

Dar sa revenim la micul meu cadou. Am lucrat evident dupa modelul din carticica amigurumi (despre care am tot povestit). Risu m-a rugat sa aduc umbreluta charm - zice ea ca s-ar potrivi in decor :D.



Asadar, cand va ajunge bucuria (pe la sfarsit de vara,cel mai probabil) la destinatar, daca doreste poate pastra coafura cu bucle, sau ii poate face tepi (pur si simplu se taie bucla la jumatate :D).




La multi ani!, Tati !!! 

Si... pentru ca este vineri, am zis ca ar fi cazul sa pregatesc ceva pentru citate. Am oscilat eu intre mai multe subiecte, cand, ma izbeste inspiratia: ce-ar fi sa caut despre usturoiul meu... decorativ. Dar stati sa vedeti, ca aici vine partea amuzanta.... Pe wikipedia, am gasit ceva despre usturoi salbatic - eu eram convinsa ca micutul bebelus e usuturoi decorativ:


Doar ca, la o cautare  pe domnul Google, am dat peste .... ceapa decorativa, care imi pare muuuult mai aproape de ceva avem noi aici (si ca sa vezi cum se leaga lucrurile, lui Tati ii place mai mult ceapa :D - deci clar i-l prezint pe micul ciufulici drept ceapa decorativa - desi al meu va ramane usturoi ... hahahahahaha).


Si un citat care mi-a placut:


📚📚

Acest articol este inscris si in tabelul gazduit de Suzana la rubrica Jocul de luni, facand parte din Serialul ”Citate favorite”


Pe curand!

10 comments :

din casuta noastra spunea... [Raspunde]

La multi ani taticului tau Rux, cu sanatate si multe, multe bucurii.
Foarte frumos cadou ai pregatit.
Te imbratisez😘😘

Diana spunea... [Raspunde]

La multi pentru Tati lui Rux! ☕ Sănătate și multe bucurii!
Usturoiul mic, ceapa decorativa 😊 e un aricel drăgălas, potrivit foarte pentru oferit în dar! 😍

Îmi place tare mult citatul 💗
Pupici cu drag! 😘

copilarim spunea... [Raspunde]

@din casuta noastra multumim mult!! :)
Sa fie! Ma bucur ca iti place micuta floare amigurumi. mi s-aparut ca se potriveste lunii iunie de cand am vazut-o in carte :D. Si am fost curajoasa sa tai si „parul ” :)))). pentru ca am mai facut si pentru premiu la provocari verzi, dar pe aceea am lasat-o asa.. cu „bucle”.
Pupici ;)

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana multumim frumos!! sa fie :*!
Abia astept sa vina diseara sa ii cantam sa taiem tortul (pe care am reusit sa il fac chiar daca stam de 2 zile cu geamuri inchise la aproape 40 de grade ca se stropeste.. (si mai, de cate ori stropesc innebunesc insectele.. m-a piscat ceva de picior de imi vine sa ma catar pe pereti :)))). Dar na.. am antrenament ... sa #rezist - atunci cand nu ai alternative, descoperi ca poti face multe si fara,..... alternativele alea :))))).
Ma bucur ca iti place ceapa usturoi:))). Eu am zis ca e usturoi decorativ. dar apoi am gasit si varianta cu ceapa - oricum lui tati ii placemai mult ceapa, asa ca si mai bine :D
Si mie mi s-a parut frumos citatul
Pup cu drag :D

Mihaela Toilă spunea... [Raspunde]

La multi ani, tatălui tău!
Baby amigurumi este foarte foarte drăguț!
Zi frumoasă să ai, Rux! Pupici

fiordaliso spunea... [Raspunde]

La mulți ani tatălui tău!
Micuțul usturoi să îi aducă bucurie de câte ori îl privește. Prin culoarea coafurii aș zice că este usturoi, ceapa decorativă este deschisa la culoare, am o grămadă. Dar până la urmă poate fi ce vrei tu, imaginația nu are limite.

copilarim spunea... [Raspunde]

@Mihaela Toilă multumim mult :*!!
ma bucur mult ca iti place - si mie mi s-a parut tare dragalas :D
iti multumesc mult! Imbratisari si pupici

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordaliso multumim mult :*!
Si eu tot usturoi as zice ca este - chiar m-am mirat cand am dat ulterior de ceapa :))).
Ai?? Wow. si cum este? :D
Pupici cu drag :)

Suzana spunea... [Raspunde]

Imi place ciufuliciul!
La buna reauzire, draga Rux. Si un La Multi Ani intarziat pentru taticul tau! Sanatate si bucurii pentru voi toti!
Pupici! ❤️😘

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzanamultumim mult!!
La buna reauzire - sper ca vacanta a fost revigoranta :*
Noi ne topim la sauna si se anunta temperaturi din ce in ce mai mari.. nicio ploaie la orizont :-s
Pupic

Trimiteți un comentariu