sâmbătă, 29 iunie 2024

O oita cu...unicorni.


Buna :).
Inca o zi si ne luam ramas bun de la prima luna de vara. Cumva, poate pentru ca pe 1 iunie e ziua copilului, asociez luna aceasta cu.... chiar copilaria. Si cu vacanta mare, dar asta e partea a doua... pentru ca vacanta mare.. chiar era foarte mare...🤣😂😅. Acum nu stiu cum e.. dar presimt ca a cam intrat la apa.

Oricum.. m-am gandit sa va arat ce i-am luat lui Buni mai demult - cu gandul la alta sarbatoare.. cea Pascala (daca v-a fost dor de iepurasi si oite si oua colorate... hehe):


O altfel de jucarie pop-it.. sau cum se numesc. Una cu o baza tare si cu „basicute” (ca sa o citez pe Diana) dintr-un material ceva mai cauciucat. Este in tot forma de oita  doar ca, pe langa ceea ce am mentionat deja mai sus, are mai putine bule din acelea si trebuie sa faci ceva mai mult efort. Ceea ce e foarte bine :D.

S-a jucat si Risu putin. asa pentru poza zilei. In magazin mai aveau trei modele si, am mai luat unul simpatic sa il fac cadou. Mi se par un fel de next level, daca vreti sa va antrenati mainile (sau in recuperare). Evident, ce am luat eu chiar nu au miros - ceea ce e un mare plus! (si ma tenteaza sa imi iau si eu una, cu imprimeu cu floricele.. dar nu ma pot decide - celelalte doua modele ambele sunt cu floricele.. haha).

Pe maine!

2 comments :

Diana spunea... [Raspunde]

E tare drăgălașă oița cu unicorni! 😍
Haha! De când m-am jucat prima data cu o astfel de... jucărie, îmi place să le zic bășicuțe acelor bule! Cumva, îmi amintesc de bășicuțele ambalajelor din nailon, pe care îmi place să le pocnesc 😁 Bășicuțele jocului scot și ele un oarecare sunet 😊 dar muuult mai "duios".
Sunt foarte bune pentru antrenarea degetelor, a atenției și chiar a dexterității.

Pupici cu drag! 😘

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana hihi chiar este. Cand i-am luat lui Buni jucarele din astea am luat cumva pe.. nivele. Am unul micut si moale, apoi unul mai mare, apoi unul si mai mare ... unul care are si basicite, cum le spui mari, dar si mai mici... si acesta are un material mai tare, iar basicutele chiar necesita ceva forta. Foarte interesant si foarte bune asa cum ai constatat la final.
Sa stii ca si eu voiam initial sa iau folie din aceea - ceea ce e diferit intre ele este ca pe acestea le poti refolosi la infinit, pe cand folia e cam de unica folosinta :)))). Dar imi place si mie folia aceea :D

Pup

Trimiteți un comentariu