marți, 11 iunie 2024

O fereastra catre... ”la indigo” (TC 22/44)

Si evident ca... nu asta era planul. E a doua oara cand reusesc sa nu recuperez o tema pe care o tatonez de ceva vreme, anul acesta. A doua tema de la transformările creative din iunie  gazduita de Mihaela (MNiko) este cea „la indigo”. 

”Fereastra catre..” imi dadea la fileu iar sansa de a ma ocupa de diorama. Dar... cu toate ca am materie prima (ma refer la carton, cel putin), nu s-au aliniat deloc planetele ca sa pot sa gasesc ceea ce imi era potrivit.

Asa ca ... ma declar inspirata ca am facut saptamana trecuta un mic perete cu geam, pe care sa il pot folosi la povesti cu piticute (adica papusele mai mici), atunci cand voi avea nevoie de asa ceva :D. Tot e bine.. decat sa nu fac nimic.

Mai sus se afla cerintele. Acum... cred ca am bifat cam tot (o singura dilema am acolo la ochiurile de geam - pentru ca scrie cate vrem... atata timp cat nu e unul singur. - deci banuiesc ca merge si cu trei, ca asa a fost sa fie.. haha).

Imi plac mult cariocele primite de la Tati - au un varf normal si unul tip pensula. Si sunt pastelate. Cred ca de la Kaufland mi le-a luat.

Cu ajutorul lor am desenat un peisaj pe o bucata de carton (reciclata de la nu stiu ce ambalaj, pentru ca are o textura placuta si un finisaj frumos). Ideea era sa se incadreze geamul in peisaj:


Proiectul este destul de simplu - ma bazam sa il pot finaliza si pe celalalt, dar sincer, sunt recunoscatoare daca reusesc sa fac temele creative luna aceasta .. si  mai ales daca au si un loc in recuzita papuseasca, cu atat mai bine. 

Pentru a crea rama geamului am folosit (cu succes se pare - desi in poze nu s-ar zice) banda washi. Bucatica de geam face parte dintr-un ambalaj - si cred ca am mentionat amanuntul acesta deja, aici: )Povestea in versuri a Albinitei - un tablou. Sper ca e ok daca nu ma repet.

A iesit un perete panou cu geam si peisaj. Lui Risu i se parre o idee buna. Cred ca vrea sa ma incurajeze ca sa termin proiectul celalalt :)))).




Voi inscrie proiectul in galeria cu creatii participante. Tot uitandu-ma la poza zilei... ma gandesc ca as putea folosi fereastra si pentru papusile mai mari - e suficient sa fac un perete care sa aiba o nisa in care sa pot inserez diferite astfel de .. decoratiuni - fie alte mici paouri cu geamuri, sau tablouri etc...

O fereastra catre... gradinuta.

Pe curand!

11 comments :

Ștefan spunea... [Raspunde]

Eu stau la țară, dar nu am o priveliște atât de încântătoare precum cea din tabloul tău.😇Felicitări pentru lucrarea ta! Eu momentan creez doar pe Happy Color😀
O zi liniștită îți doresc!😇🙏

CARMEN spunea... [Raspunde]

Imi place mult, e luminoasa fereastra ta! Macar asa ai mereu vreme frumoasa 🤗
La noi s a facut brusc frig! Sunt doar 11°C ; mijloc de iunie...

Pupici si imbratisari 🤗😘🫶🏻

CARMEN spunea... [Raspunde]

Imi place mult, e luminoasa fereastra ta! Macar asa ai mereu vreme frumoasa 🤗
La noi s a facut brusc frig! Sunt doar 11°C ; mijloc de iunie...

Pupici si imbratisari 🤗😘🫶🏻

Suzana spunea... [Raspunde]

Rux, eu nu am nici un plan. Insa ceea ce ai facut mi-a dat o idee. Arata chiar interesant! Felicitari si zile inspirate in continuare, draga Rux!❤️😘

copilarim spunea... [Raspunde]

@Ștefan ma tare bucur ca iti place. Mereu mi-am imaginat un gemulet eventual sub scara, unde sa fie amenajat un mic colt de lectura.. si cand am „desenat” m-am gandit la ce mi-ar placea s avad afara.. un pom si floricele.. evident e o mica mazgaleala fantezista, dar cam asta e ideea :).
La tine e frumos :)!!!
Imi e dor de happy color ?D chiar va trebui sa intru intr-una din zile.. am cam epuizat tot ce aveam la indemana pt offline cand stau cu Buni :))). Evident mai am temele pentru pv si tc dar.. acolo e ceva mai complicat. ba n-am aia ba n-am ailalta si evident am idei care nu se pupa cu ce pot face eu :))). Asa ca un desen in happy color cred ca mi-ar prinde bine din cand in cand :D

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN ohhh. la noi urca spre 40 (vreo 36-37 acolo, finut). Si ieri si azi am simtit efectiv cum ma topeam.
Si partea si mai draguta e ca nu e aer. E atat de poluat... daca vrei sa deschizi geamul mai bine te gandesti de doua ori. Ori intra detergeni, fum de tigara si alti poluanti, ori te inabuse mirosul de tei suferind (daca ar fi de tei.. ar fi altceva, dar cand e f cald si poluare sufera astia de suferi si tu.. hahahhaha si avem peste tot asa ceva - ma refer la tei.. e ca o ciorba)
Pup cu drag si trimit un gand de soare :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana ce ma bucur :). Abia astept sa vad ce vei face - sunt sigura ca va fi ceva minunat.
Incerc sa fac lucruri simple si care sa isi gaseasca un loc / rost etc (arata simplu e drept, desi ma cam chinuie talentul.. hahaha).
Pupici cu drag!!

fiordaliso spunea... [Raspunde]

Ce priveliște frumoasă se vede de la geamul tău! O încântare.

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordaliso macar asa, in desen.. ca in realitate... :D
pupici cu drag!!

Diana spunea... [Raspunde]

Frumoasă priveliște se deschide privind pe fereastra lângă care sta Risu! Pare a fi o vara blândă. ☺️
Aici... când e cald, când e răcoare - la 40 grade nu cred că s-a ridicat temperatura.
Pupici! 💞😘

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana azi a fost cat de ca ok - mai cald ca vineri. ce e drept si se tot incalzeste.. si cand ma gandesc ca incep de luni stropirile... ....... .......

nu vreau sa imi amintesc. cald si sa nu poti tine geamul deschis.
eh
Pupici :*

Trimiteți un comentariu