luni, 17 iunie 2024

Albinita OMG. (MIM04 3/4)


Buna!
Daca e luni, ne revedem cu un proiect realizat pentru Provocari Verzi, mai precis, a treia lucrare pentru Mesager in Misiune: Salvam carti! Episodul 4 ”Vacanta. Primul popas de .... Poveste.

Cand m-am uitat eu prin carticica, mi-am pus pe lista cateva idei. Doua dintre ele s-au materializat deja, acum e randul celei de-a treia:



Am zis ca vreau sa o aduc pe Albinita in scena. M-am tot invartit cautand o candidata potrivita. Si m-am invartit pana cand am ametit si credeam ca .. gata. Nu mai fac nimic. Asta pana vineri cand, din intamplare, m-am lovit de o cutiuta in care am vazut, prin gemuletul de plastic, doi ochisori verzi.


Doi ochisori mari si frumusei. O papusica blonduta, cu doua codite frumusele. Si mi-am zis ca... iata, am gasit-o pe Albinita:


Papusa aceasta este o OMG varianta de buget. Adica are picioare si maini fara articulatii. Mie mi se pare insa foarte ok calitativ. Personajul face parte din chiar prima serie produsa vreodata. Este reprezentanta zodie leu. Nu as fi luat personaul initial si nu ma incanta nici varianta refacuta acum, mai nou. Dar pe aceasta mica, am indragit-o instant. 
Vine doar cu o bluzita si un pantalon scurt si o pereche de sosete. Dar este adorabila. 

Am gasit un fir verde (care in poze nu pare verde, haha) cu degrade spre un maro. E ca o iarba care trece prin diverse stadii. Potrivita cu vremea asta de afara, care se tot incalzeste - si cum saptamana asta se anunta arsita culminand cu joi si vineri (fix cand e dublu stropire in zona mea)....... 


Si asa se prezinta rochita pe care am realizat-o pentru Albinita. Am ales ca in partea de jos sa incerc o noua bordura: 1 pe fata, 1 pe dos. Am recuperat un trandafiras si am oscilat daca sa ii fac o curelusa din catifea verde (ca aveam panglica asa) sau nu. M-am gandit ca... mai bine nu:



Risu a fost incantata (cred ca vrea si ea o rochita din firul acesta, pentru ca imi tot da tarcoale... Posibil sa vrea si trandafir la ea :))))).

Raza de Soare imi facea semne de la locul ei.  Ma pregateam sa inchei articolul si sa dau publish.. cand... ia stai, cred ca am uitat ceva. Vai vai vai... am mers si le-am luat pe Albinita si pe Raza ca sa le prind intr-o poza:

Acum.. mai ramane un proiect, pentru lunea viitoare. Abia astept sa vad cum... se va materializa. Pana una alta, nu imi vine sa cred ca suntem deja in 17. Peste patru zile este ziua lui Tati si abia astept sa ii dau cadoul pregatit :D. Hihihi.

Pe maine!

8 comments :

din casuta noastra spunea... [Raspunde]

Imi place tare mult povestea pe care o faci la fiecare provocare. Si imi plac rochitele papusilor. Mi-ar place si mie o astfel de rochita.

Suzana spunea... [Raspunde]

Ce ochi uriasi are Albinita! Poate un pic prea mari...
Ti-a iesit o rochita super, dar nici nu se putea altfel!
Pupici, draga Rux! Doar inspiratii si liniste! ❤️😘

CARMEN spunea... [Raspunde]

Ce scumpica e Ochioasa OMG! Chiar asa am facutt si eu cand mi au zâmbit ochii ei: 😍OMG!!!!
Dragute toate lucrusoarele pe care le faci.
Pupici si imbratisari 🤗😘🫶🏻

Diana spunea... [Raspunde]

Sunt frumoase tare, păpușelele! 😍 Îmi place rochiță Albinuței, chiar daca nu se vede verde. Tare ciudate (un fel de a spune) aparatele acestea foto - mie mi-e greu când fotografiez ceva cu albastru (arata albastru și în poza după ce mă chinui cu o mie de variante de lumini și unghiuri de fotografiat) 😅
Chiar nu știu ce să lucrez pentru temele OV... 😔 N-am idei deloc.. Mai am și restante - o mie! 😔 și va trebui sa recitesc temele...
Pupici cu drag! 😘

copilarim spunea... [Raspunde]

@din casuta noastra ma bucur mult ca iti plac - rochitele pentru papusi imi dau ocazia sa mai si tricotez din cand in cand. Stiu doar cateva chestii de baza, desi andrelele si tricotatul au fost prima „iubire„ in zona de lucru de mana :)). Si ma misc ceva mai greoi fata de croseta (la lucruri mai mai e cum e cand pica un ochi, sa zicem ca ma descurc mai bine dar la asa ceva :)))).
Si mie mi-ar placea :D
Pupici

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana ca sa ne vada bine :)))) asa au ochii albinele mari mari :)))).
Ma bucur ca iti place rochita - putea sa imi faca vreo figura - am patit-o de curand sa iasa andrelele si sa fiu nevoita sa desfac :)).

Pupici cu drag si vacanta de poveste!! :*

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN da - sunt niste papusele haioase. Cu ochii lor mari :))).
Ma bucur ca ti-a placut. Ma gandeam la tine cand lucram la rochita si la faptul ca sigur ai putea face niste modele f interesante :D. Eu sunt doar cu chestiute de baza... cred ca am lucrat odata niste serpisoari dar am uitat cum se fac :))). De dantelarii si alte cele...

Pupici :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana a fost o idee buna sa ma bag la 365 si acum 366. E necesar sa fac o poza pe zi - dar asta cumva iti ofera ceva dragut in fiecare zi.

Nu am reusit sa surprind nunatele foarte fidel. pentru ca oricum verde si rosu fac figuri. Si nov, are apare ca albastru de multe ori. Dar este un verde inchis... exact ca iarna aceea mai inalta ...

Temele.. ideea e sa ai carti - apoi tu faci ce vrei. Ce ai nevoie, ce iti face placere ... doar sa aiba o legatura cu cartea. Fie cu ceva din subiect, sau cu un personaj, sau cu o descriere care iti evica ceva sau cu .... o ilustratie. Poti decora un ghiveci pentru flori. Poti decora o rama etc etc etc etc.

Eu am idei multe, teoretic am si materiale, practic nu am acces la ele.. si mediul a inceput sa devina ostil.. prea cald, stropiri si toate cele.

:)))

Pupici !

Trimiteți un comentariu