marți, 18 iunie 2024

Ciresele.(TC 23/44)


Si iata ca am ajuns la a treia tema de la transformări creative din iunie  gazduita de Mihaela (MNiko). Am fost tentata (foarte) sa folosesc stampila digitala din luna aceasta de la provocarile lui Beccy ( Felicitare aniversara cu maci.) dar... dar, m-am gandit apoi sa fac o mica decoratiune tot pentru papusi. Vedeti voi --- timpul si spatiul. De-aia.

Draga mea „linie” rupta (despre care m-am lamurit ulterior ca ar fi buna la quilling, lol) mi-a fost la indemana. Ma gandesc sa o si lipesc.... candva. Am folosit si cateva diamante ramase de la tablouri. Daca stau si ma gandesc.... cred ca as putea face tablouri de dimensiuni mari, din cat material mi-a ramas (si cred  ca Ralu a uitat sa imi aduca ce le-a ramas lor - foarte tentant era, pentru ca am senzatia ca erau amestecate, hahaha). Ce am eu e in proportie de 99,99% pe culori - asta pentru ca am vreo 3 diamante de culori diferite puse intr-o punguta.. haha.

M-am orientat si eu si am ales o dimensiune. Apoi am facut vreo doua schite, m-am oprit la una, am luat o bucata de plastic (e pozat prin prima tema cred - link mai sus la felicitare) si mi-am luat lupa din dotare si am pus-o la .... treaba:

Imi place mult cum se vede pe plastic - probabil daca taiam mai mare baza as fi putut sa fac portiunea cu alb mai bogata. Dar... nu cred ca am vrut - ideea mi-a venit acum, cand scriu aceste randuri:

Am folosit (sper ca se observa) mai multe nuante de verde (nu e negru) si rosu. Si bineinteles am folosit si alb. Pentru a da un aspect finisat am facut doua margini cu washi tape:

Risu ma ajuta sa va prezint resultatul final pe fata, dar si pe dos (ceva mai jos), ca sa aveti o idee despre cum se vede spatele lucrarii. Mie mi se pare interesant:

Micuta decoratiune va merge in cutiile de recuzita. Si cred ca voi mai face astfel de lucrari micute - cu diamante. Chiar imi face placere. Ma mai gandesc ca s-ar preta si la un fel de mozaic - ma tenteaza sa fac pereti petru baie / bucatarie folosind materia prima. Pentru papusi, desigur. 


Si acestea fiind scrise, nu imi ramane decat sa inscriu lucrarea in galeria cu creatii participante  Mai avem o intalnire, saptamana viitoare.  Am doua idei pe care ar cam trebui sa le pun in practica. Ar fi minunat sa reusesc sa bifez macar una.

Pe curand :)

4 comments :

din casuta noastra spunea... [Raspunde]

Esti foarte talentata Rux. De fiecare data ai o idee noua, care pusa in practica, arata minunat.
Mi-ai dat o idee pentru copiii de la Centru, insa nu cu diamante, ci cu margelute.
O zi frumoasa.

Diana spunea... [Raspunde]

E minunata aceasta miniatura! 😍 Îmi place mult de tot cum arată (și pe dos). Banda adeziva completează armonios cireșele - crenguțele de care sunt prinse (în pom) îmi imaginez că ar fi. 😊
Câtă migala! Felicitări și pentru răbdare!
Pupici cu drag! 😘💞

copilarim spunea... [Raspunde]

@din casuta noastra ma bucur mult ca ti-a placut! Sunt foarte mititele diamantele astea - eu am crezut ca sunt mai mari, dar uneori e nevoie de lupa. De cele mai multe ori, in cazul meu. Credeam ca pentru copii exista si kituri cu diamante mai mari... :))).
Da, cred ca margelele ar merge de minune, sau... stiu ca erau la un moment dat (parca la daco) niste perlute din astea taiate pe jumatate care se autolipeau...
Abia astept sa vad ce veti face - asa mult imi plac activitatile de la centru!
Pupici :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana ma bucur mult ca iti place!! Am vrut sa fac mai multe, dar nah.. poate reusesc sa mai fac ceva totusi -- ca as vrea. Dar pentru PV :D
Arata super fain pe dos e chiar interesant :D. Ma tenteaza. Ba chiar ma gandeam cum ar arata pe ambele parti lucrat. Dar ... asta implica sa ai ceva mai mult timp si liniste pentru ca e totusi migalos.....
incerc sa fiu realista :)))
Sa stii asa mi-am imaginat cumva si eu cu banda, plus ca am zis sa fie si de protectie pe partea aceea, Surprinzator.. banda rezista :O. Ma intriga - uneori se desface cand nu te astepti de pe hartie banda asta.. dar nu stiu pe ce principii. ca daca ai vrea tu sa o desfaci... ia si hartie :)))

Pup cu drag!! :)

Trimiteți un comentariu