sâmbătă, 15 iunie 2024

Iepurei cu morcovei.


Ce se intampla cand gasesc doua sarme plusate albe????????
le transform in iepurasi. Aia se intampla. Am gasit doua sarme plusate albe. Gata.. nu mai am :))))). Dar am doi iepurasi alt model 🐰🐇, cu orechiuse roz si au si cate un morcovel urias, fiecare 🥕🥕.



Acum... sper sa mai stiu ce am facut pe acolo cand voi mai gasi sarme plusate albe. Sau in culori naturale. Bine, acestea se ratacisera intr-o cutie peste care am dat din intamplare, dar mi-ar placea sa gasesc de cumparat (la pret rezonabil.. haha).


Ma tot gandesc cum sa fac cu ochisorii.. evident ca o varianta ar fi sa cos margele (ceea ce nu prea ma incanta, sincer (pentru ca nu am negre si ce am eu si s-ar potrivi cat de cat nu imi este la indemana), o alta sa colorez cu market, dar habar nu am unde este si daca mai merge cel negru cu mina sutire (il aveam de prin 2006, deci...). Asa ca momentan ii las asa (da stiu, ar merge si lipit dar...).

Pastele a trecut dar voi tot nu scapati de mici decoratiuni sau proiecte care sunt legate de aceasta sarbatoare, hehe 😅🤗.

Ja ne!!

4 comments :

CARMEN spunea... [Raspunde]

Atat de dragalasi sunt! Rozul acela la botic si urechiuse in contrast cu albul imaculat...minunat!
Si morcovii sunt foarte reusiti. Felicitari!
Un weekend minunat Rux draga!😘🤗

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN asa-i? Ce fericita am fost ca am reusit sa combin roz cu alb :D.Si cu morcoveii la fel (am ascuns ce sarme mai am... incerc sa le tin deoparte o veme.. hahaha)
Pupici cu drag!! :*

fiordaliso spunea... [Raspunde]

Sunt foarte foarte frumosi iepurasii, cel cei cu morcovei parca au fost inghititi de pitonul-morcov :))). Margelute albastre sau verzi ai? Sau chiar rosii, unii iepurasi au ochii rosii.

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordaliso hihi sunt mega morcovei :))).

Am teoretic si negru, sau ceva asemanator (adica ceva inchis la culoare),am si rosu si verde. Dar nu am la indemana :))). Insa cand voi gasi poate le voi atasa cumva, ori cusut.. hmm mda. ori cusut :))))

pup cu drag :D

Trimiteți un comentariu