luni, 10 iunie 2024

O pernuta cu... colac. (MIM04 2/4)


Si uite-asa, cat pe ce sa nu ajung la intalnire. La intalnirea de luni. 😅
Pentru cea de-a doua lucrare de la Mesager in Misiune: Salvam carti! Episodul 4 ”Vacanta. Primul popas de .... Poveste, ma gandeam ca voi face un  personaj. Am sfarsit prin a reusi in cele din urma, sa fac o pernuta.
Am pornit de aici:


Foarte cald a fost astazi  - dar, in loc sa se diltate timpul. parca s-a strans ca un melc in cochilie. Vazand ca nu am sanse sa fac nimic in directia personajului..... mi-am zis sa dau atentie unei pernute.


Mi-am adus aminte ca aveam o soseta defecta, care semana tare bine cu ce aveam eu in minte. In loc de colac, mi-am zis ca omuletul vesel ar merge de minune. Ma intrebam daca sa brodez sau nu. Dar uitandu-ma mai bine, am realizat ca funny face-ul defect, avea in sfarsit posibilitatea de a zambi fericit. pe post de colac ... de salvare :))).


Partea de jos a fost cusuta pe spate, in timp ce la cea de sus, am folosit punctul ascuns. Raza de Soare si Risu ar fi dorit fiecare cate o pernuta - poate, pe viitor, de ce nu. Deocamdata asta a fost proiectul pe care am reusit sa il finalizez pentru azi:


Pe cand ma intebam ce voi face cu proiectul pentru maine, Risu a comandat si ea o poza... dupa care s-a retras la somn cu pernuta colac. Risu a lasat-o sa se bucure de vise si s-a retras si ea langa alte colege de „platou”. 


Intre timp a fost si o furtunica - din fericire prietenoasa. Incepuse lovind dinspre strada spre mare mea neplacere - pentru ca riscam sa ma trezesc cu ceva apa in balcon. Dar a schimbat macazul pe cealalta directie, motiv pentru care i-am fost recunoscatoare.

Pe maine!!

2 comments :

Suzana spunea... [Raspunde]

Buna si pernuta care rade! Tare simpatica! Creste numarul accesoriilor papusesti...
Pupici si seara frumoasa, draga Rux!❤️😘

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana intre noi fie vorba, cel mai mult m-am bucurat ca am reusit sa cos cu punct ascuns in partea de sus si chiar nu se vede :D. Adica a iesit bine.
Ma gandesc ca va arata bine la un patut sau in casuta cand voi reusi si eu sa fac ceva ...
Pupici cu drag!!!

Trimiteți un comentariu