joi, 13 iunie 2024

Miguel, un invitat cu reflexii in par.(Reflexii in Oglinda 68)

Buna!

Astazi il avem invitat pe Miguel. Acum niste ani, Ralu i-a luat foarte micului N (pe atunci) un set cu Miguel, cand a fost in vizita cu el la noi. Setul era foarte interesant, in sensul ca Miguel avea un cap de schimb. Adica... cel pe care il veti vedea voi in pozele de azi. Intre timp, si celalalt cap (ca si acesta) a primit un corp articulat (corpul lui, care era de ...corp de papusa fetita, nu ca ar conta, dar ca idee, a fost adjudecat de mine, si a primit alt cap). 

In fine, Miguel cu cap nepictat (a se observa cuvantul de ordine de azi: cap 😂😅), este la baieti de ceva timp, cu hainutele originale si chitara. Miguel pictat pe fata, a ramas la mine - ca sa ii fac haine. Si, a tot asteptat el asa pana cand, in sfarsit... i-am facut, prin martie, cand ii asteptam  pe baieti (si nu au mai putut veni):


Am mers pe ideea de maieu alb (care este deschis la spate, sa poata fi scos mai usor). hanorac rosu cu gluga si  pantalonasi bleumarin. Totul crosetat. Am facut cateva poze in timpul lucrului, dupa cum poate fi observat.


Dar poate va intrebati cine este Miguel? Ei bine este un baietel. Un baietel care apare in animatia Coco, pe care nu am vazut-o. dar pe care o au baietii, asa ca am mai zarit cate un trailer, sau un clip cu piesa pe care o canta Miguel alaturi de tatal lui
Iar pictura aceasta de pe fata lui este o deghizare, ca sa nu poata fi recunoscut atunci cand merge pe Tarammul... celor mai putin vii.
Dincolo de poveste, ne reintoarcem la salonul de proba, unde hanoracul tocmaice trecuse testul si ma pregateam sa trec la urmatoarea piesa vestimentara.


In parul lui Miguel, dar nu numai, ci si pe pantofiori (care am senzatia ca sunt cei originali, ramasi la mine pentru ca micul N era prea mic si risca sa ii piarda) s-au adunat o multimes de reflexii. De aceea m-am gandit ca ar fi o ocazie faina sa il invitam azi pe la noi.




O ocazie foarte buna, pentru ca nu se stie daca si cat va mai ramane la mine.. Poate ca acum ca are si el hainute, va calatori cu baietii catre celalalat Miguel, nemascat, ca sa se reuneasca.




Asa ca, dupa ce am aranjat pozele facute cand a lucrat hainutele - chiar imi place cum au iesit, sper ca si voua - l-am luat pe Miguel de pe masuta cu jucariile baietilot si pe Risu de la locul ei si i-am invitat sa facem poza zilei:


Cand... ce sa vezi. Apare si Raza de Soare, mai stralucitoare ca oricand dornica sa va surprinda si ea cu niste sclipiri. 


Sper ca v-a placut ce am pregatit pentru azi :)!

📸

Inscriu articolul in tabelultabelul gazduit de Carmen, ce a preluat rubrica  „ Reflexii in Oglinda ” initiata de Sorin. Rubrica avea ca indemn urmatoarele cuvinte:
” Dacă doresti să participi, publică într-un articol pe blogul tău, o imagine sau un clip, pe care tocmai le-ai vazut în "oglinda" (poate fi si cea retrovizoare) ”


Ja ne!   

8 comments :

CARMEN spunea... [Raspunde]

Hola Miguel, ¿cómo estás? 🤗
Ce dragut l ai imbracat!
Cred ca baietii se vor bucura cand vor ajunge in vacanta la voi si il vor vedea pe Miguel.
Pe 2 noiembrie se serbeaza Días de los Muertos si cred ca Miguel este pregatit pentru aceasta serbare asa, cu fata pictata. Este cea mai importanta sarbatoare la mexicani.

https://༺꧁❤️꧂🙏Adevăr, Credinţă, Demnitate, Dragoste, Iubire, Rădăcini, Respect.blogspot.com/ spunea... [Raspunde]

Aveti maini de aur!

Marisa Cavaleiro spunea... [Raspunde]

Well, I'm amazed at how much work you've done with Miguel, I love his outfit, how beautiful and well made! The jumper is marvellous. Miguel shone alongside the other dolls, he has an enigmatic face! Hugs!

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN zice ca i-ar fi cam cald. Poate pentru ca ieri au fost peste 31 de grade iar.
Nu-i nimic. A plouat si se pare ca azi va fi mai racoare.. undeva la 25 de grade.
Abia astept - poate reusesc sa ii mai fac vreo costumatie pana atunci. Desi teoretic ar trebui sa le fac niste supereroine crosetate. Vom vedea...

Oh da - are legatura cu sarbatoarea. Nu am vazut Coco, dar stiu ca are legatura - mi se pare ca merge pe taramul mortii pentru a-si gasi tatal...
pup cu drag :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@https://༺꧁❤️꧂��Adevăr, Credinţă, Demnitate, Dragoste, Iubire, Rădăcini, Respect.blogspot.com/ multumesc frumos pentru gandul bun! :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@Marisa Cavaleiro I am really happy you like it! The orignal plan was to sew - buuuuut, I could not find the right materials. So... Yup.
This head was the second head of a toy my sister bought for my eldest nephew a long time ago. So the box had a Miguel with clother and guitar ( I removed that body and gave him one with articulations. And a spare head with the mask. This head. I bought a body for this one as well - and now He finally has what to wear :D
Hugs :*

Suzana spunea... [Raspunde]

Ce personaj simpatic! Doar ca zona gurii e cam ciudata.
Parca are niste zabrele. Probabil asa era originalul.
Pupici si inspiratii la jucarele, draga Rux! ❤️😘

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana chiar are :). Vrea sa aduca a schetelet. Asa este capul - eu nu am facut nimic la el.
Coco este un film destul de recent. Iar baietelul pleaca sa isi gaseasca atal pe taramul celor morti.
Acolo trebuie sa se camufleze cumva.. asa ca se picteaza...
Pupici :*

Trimiteți un comentariu