sâmbătă, 1 iunie 2024

1 iunie - Ziua.... Copilului?


Da... chiar ziua Copilului si.. cu aceasta ocazie, intra i scena Baby - bebelusul nostru mititel, pe care vi-l  prezinta Risu astazi.

Dar sa o luam cu inceputul. Exista niste bile, sau capsule, cum preferati, gen LOL care au insa in ele alt fel de surprize. Sunt produse de Zuru si unele sunt chiar interesante. Eu am vazut cateva clipuri pe canalul de youtube al lui Froggy. In principiu erau cele cu miniaturi realizate dupa diverse branduri de mancare si alte produse de gen care se gasesc la  supermarket - interesante, dar sincer cand am vazut ca la noi e 100 de ron bila cu 5 surprize (si te poti trezi cu cutie de carton goala pe care o poti face si tu.. si daca nu ma insel chiar au fost miniaturi de gen la Lidl intr-un timp.. ce mi-as fi luat si eu). am zis pas. Apoi au aparut unele cu miniaturi de jucarii.. aici recunosc ca m-as baga macar la o capsula.. dar sa fie totusi sub 50 de ron. Apoi au aparut capsule cu miniaturi Disney sau figurine (ceva cu 100 de ani - astea din urma sunt chiar faine). Mai au unele cu genti si accesorii (le-am vazut si la noi, dar cu niste preturi) si in cele din urma unele cu geanta, pantofi si accesoriu - care mi se par cele mai faine (nu am vazut insa sa fie inca la noi, dar poate apar ... la un pret decent).

Mai sunt desigur si alte categorii, dar eu pe acestea le-am vazut in unboxinguri.. si bebelusii. Bebelusi de silicon, care vin in trei nuante (ale pielii) si au, 4 variante: cel cu suport cum am si eu, unul cu un suport de schimbat, unul cu patut si unul cu un landou adorabil. In functie de culoarea pielii difera si culoarea accesoriilor: galben - cel ca al meu, verde, unul putin mai creol si bleuverziu cel cu tenul cel mai inchis.


Cand am vazut capsula  la noi intr-un magazin online nu imi venea sa cred si... am prins si o reducere draguta. Mi-am luat o capsula si cand am deschis-o m-am desumflat (spre deprimat) in secunda doi - pentru ca mirosea. DAR! Stati asa... pana a doua zi s-a.. dus. :))))

Mirosul initial nu cred ca v-ar deranja. Nici mie nu mi-a facut neparat rau - dar nici placut nu a fost, pentru ca, probabil, nu ma asteptam deloc la asa ceva (am pop-it-urile din silicon si nu miros). Poate este si din cauza ambalajelor.. nu stiu - cert este ca se duce si asta e o veste excelenta (pentru ca, daca voi mai gasi, mi-ar placea sa imi mai iau - as vrea sa am din fiecare nuanta a pielii cate unul si mi-as dori unul care sa aiba patut si un carucior).


Pe  langa Risu, cam asa este bebe de mic.Al meu a venit cu acest suport simpatic, gen scoica. Salteluta cu sistem de prindere este tot din silicon. Cand le-am scos din punguta se simteam cumva ciudat, dar dupa o noapte s-a pierdut acea... nu stiu cum sa ii zic. Cred totusi ca de la ambalaj erau cumva .. nici nu stiu cum sa descriu, ca un fel de gummy bear? Acum insa  sunt foarte ok.


Suportul in care sta bebe este format din segmente de plastic - se asambleaza foarte usor (exista si o hartiuta cu instructiuni). La maner are trei jucarele mici de tot si a mai avut inca una separat ( la Risu in mana acum) si un scutecel alb.


In afara de aceste accesorii (are variaza de la capsula cu bebelus la capsula cu bebelus) a mai venit insotit de un mic certificat de nastere (nu i-am pus inca nume) ce poate fi completat si un pliant cu celelalte posibile surprize.


Poze la capsula nu am facut - dar daca reusesc sa mai iau, voi face cu siguranta. Poate chiar un mic unboxing, de ce nu.

Va urez La multi ani !!! Pastrati copilul din voi, el exista atata timp cat existam si noi - de fapt etapele vietii sunt niste chestii relative stabilite asa.. Daca este sa fim cinstiti, sunt suficient de multi adulti complet imaturi, cu pretentii si copii mici cu o gandire coapta. 
Cea mai mare greseala este sa inabusim copilul din noi pentru ca „la varsta ta” - daca stiti la ce ma refer. O capcana uriasa...

A copilari, sa nu uitam, este o alegere pana la urma. Una pe care o putem lua constient, responsabil la orice varsta calendaristica ne-am afla... Probabil cea mai buna alegere. 

🎂 La multi ani dragi copii mai mari sau mai mici!! 🥳

.... si BUN VENIT VARA!!!

10 comments :

Suzana spunea... [Raspunde]

La Multi Ani, draga Rux!
Nu cred ca am mai vazut astfel de jucarioare. Esti mereu
uimitoare cu achizitiile astea.
Pupici si un start bun in vara!❤️😘

din casuta noastra spunea... [Raspunde]

La multi ani tuturor celor cu suflet de copil. 🤗🤗

Marisa Cavaleiro spunea... [Raspunde]

I think the topic of this post was very well chosen, given that it's International Children's Day! I loved the baby, the details, everything! I hope you manage to get the whole collection! I'm also fascinated by miniatures, I love the Kinder Egg miniatures, the Lidl miniatures and even some of the Mcdonalds Happy Meal miniatures!!! I hope you never let the child inside you die, that's what gives us the ability to dream! Hugs!

Diana spunea... [Raspunde]

Minunat de minunat bebeul de care Risu are grija! 😍 N-aveam idee că există astfel de capsule.. Sigur, nu e ca și cum aș da fuga să cumpăr, dar e bine de știut. Cine știe când e nevoie de un cadou pentru vreun copil (mic sau mare) 😁
Mulțumesc, draga Rux! 💗 La multi ani și ție! 🌹🌹🌹
Daaa, nasoala capcana "la vârsta ta...")

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana La multi ani :*!
Nici mie nu imi vine sa cred ca am un piticut. L-am vazut la un moment dat pe net, intr-un clip pe youtube. E chiar dragalas. Nu imi vine sa cred ca am, pentru ca nu ma asteptam sa apara si la noi si sa il prind la un pret decent. Din pacate nu mai au... as fi vrut sa imi mai iau :))))).

pupici cu drag!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@din casuta noastra la multi ani :*!!!

Nu prea avem cum sa scapam de copilul din noi, si nici nu ar fi indicat. E parte din noi, nu? :D
Pupici cu drag!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Marisa Cavaleiro thank you! I really hopeto be able to get some more little babies. They are really cute.
I also love miniatures. I have some mac( they are not so tiny, but still cute) from the late 90s, early 2000. I had actually bought the happy meal only for the gifts :))).
The kinder egg .. ohhh so fun to open. I have a few :D.

If we let go to the child - is like cutting off a piece from us. It is a trap... :(. You are right. It is maybe the most important part of each of us.

Hugs :*

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana hihi. E adorabil. Si molicel si foarte realist :))).
Desi iti zic sincer ca atunci cand am deschis capsula am avut un pic de soc - de genul vai de mine sper sa iasa mirosul.. :O. Pentru ca m-a tinut un pic la distanta, dar a doua zi era ok. Din fericire (probabil de la siliconul tinut inchis). Chiar nu mai miroase acum.

Chiar mi-as mai lua daca prind la un pret bun. Mi-ar placea sa am cate unul din fiecare nuanta (lol) si daca se poate la unul caruciorul :))))).

La multi ani!!
Nasoala ca si capcana care ne spune ca copilaria e gata....
Pup

CARMEN spunea... [Raspunde]

La multi ani, copilului din Rux 🎈🎊🎉🥰❤️ la multi ani tuturor celor care isi amintesc in mod regulat de copilul interior 💓💞💓
La multi ani! Pupici si imbratisari 😘🤗

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN la multi ani!!! Sa ne amintim si sa nu uitam niciodata ca suntem si copii :*!!
Pupici cu drag :D 🤗💗

Trimiteți un comentariu