luni, 4 martie 2024

Ghiocel de Primavara (PV SP 1/13)


Si...  astazi a venit deja timpul sa va arat ce am facut eu pentru prima tema de la #01 Salvam Papusi // Save the Dolls: Primavara

Am transformat-o pe Rukkusu in GHiocica. Ha! Asta am facut 🤣😅😂. Din colectia de fire salvate intr-o punguta (clar va treui sa imi fac si pentru fire ceva organizator) am ales un fir de bumbac verde (de pe vremea cand imi lua Mami fire, adica acum vreo 10 ani, poate si mai bine) si unul alb, subtire, de acril si mai vechi. Imi gasise un scul enorm (nu exagerez) care s-a redus la un ghem miiiic de tot, in timp. dar suficient pentru proiectul acesta (si a mai ramas ceva :D).

Rukkusu a fost mai mult decat entuziasmata. Ii era dor de .. actiune (si sa fie in lumina reflectoarelor.. sau mai ales, a soarelui). Pentru inceput ne-a ajutat pe mine si Raza de Soare sa spargem gheata:



Pentru mine a fost un moment de bucurie totala - rochita e facuta asa.. ca pe vremuri. Fara niciun fel de model, cum am simtit eu sa ma joc cu croseta si firele.


In partea de jos, are un ghiocel - vedeti? Petalele, detaliile cu verde de la cloptelul ghiocelului? Iata vestitorul Primaverii :



Incaltari, recunosc, nu i-am facut. Le-a imprimutat pe cele din fetru ale Razei. Ii cam aluneca daca se zbenguie, dar nu e cazul.




De bucurie ca are rochita noua si nu orice rochita, dar si ca poate fi din nou in fata camerei, Rukkusu a profitat din plin.





Apoi, dupa ce pregatisem tot, inclusiv poza zilei (in miezul noptii, dupa bunul obicei.. ca atunci apucam in general sa ne ocupam de blog), ne-a lovit inspiratia de dimineata! asta pentru ca am primit un cerculet de la un recipient si se potrivea perfect pe capul lui Rukkusu. Asa ca am mai reciclat ceva si am transformat un cerculet de plastic intr-un ghiocel coronita, de purtat pe cap:





Risu, Steffie planetara si Raza au venit si ele pentru o poza de grup - poza zilei insa nu am mai modificat-o... pentru ca apucasem sa o editez noaptea.


In schimb, Risu si-a dorit sa probeze si ea rochita ghiocel si i-am facut pe plac. Apoi ne-am minunat toate de cat de frumos ies pozele atunci cand avem lumina buna. Mai vreeeeeeem:




Speram sa va placa si voua prooectul nostru si abia asteptam sa vedem ce veti pregati voi pe tema primavara. Sa aveti mult spor si inspiratie!

Ja ne!!

10 comments :

Suzana spunea... [Raspunde]

Rux, cred ca deja poti deschide un magazinas cu atatea tinute. Superba colectia!
Pupici si o saptamana frumoasa! ❤️😘

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana nu sunt chiar atat de multe :). Stii cum e.. ma adaptez. Cand am facut planul la provocari, prima data, aveam niste idei. Apoi s-au schimbat... apoi, iar. Acum cand am inceput pur si simplu fac ce pot :))). Ca sa ma incadrez in teme si in timp. Ideea e sa fac ceva - ma ajuta foarte mult.
Si imi place mult sa vad ce faceti voi.
Iti multumesc mult - la fel :*!

Suzana spunea... [Raspunde]

Rux, am pus o poza cu materialul pe care l-am folosit la ac persan. Din pacate nu stiu cum se numeste, insa cred ca iti vei da seama.

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana iti multumesc mult - ma voi uita :). Sper sa imi dau seama, sau macar sa imi fac o idee. Ma stiu cate ceva de baza, ce am mai prins cand eram mica si cand in magazinele de metraje inca mai lucrau oameni specializati, nu angajati care sa te puna sa citesti pe eticheta :))).
Puuup

fiordaliso spunea... [Raspunde]

Și eu zic că sunt multe deja, dar cu siguranță nu sunt multe în raport cu numărul păpușilor. Ți-a ieșit foarte bine rochița ghiocel, ce idee bună ai avut! Eu nu cred că ajung să fac ceva până sâmbătă, vin extrem de obosită de la serviciu în fiecare zi. E greu cu oamenii în mod normal, dar ieri zici că era casă de nebuni. Urlete și scandaluri pentru că nu înțeleg ce li se spune și își fac filme in cap. Nu reușesc să mai fac nimic când ajung acasă, că îmi tremură mâinile.

CARMEN spunea... [Raspunde]

Foarte elegante tialetele tale!
Imi amintesc ca pe vremea cand fetele mele erau la gradi, au avut o serbare a primaverii si pe Raluca am imbracat-o "ghiocel" sibpe Adela "lalea" Eu le am cusut rochitele... Trebuie sa caut pozele, sper sa le gasesc 😍🤗🌷
Pupici si imbratisari 😘🤗

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordaliso azi mi-au tremurat si mie, fara urlete si scandaluri.. nu stiu ce a fost dar tare ciudat m-am simtit.
Iti doresc sa ai numai zile bune si sa fie oamenii mai intelegatori, rabdatori si buni. Oricum... chiar ne0ar prinde bine mai multa intelegere.

Sunt chiar curioasa ce vei face si iti doresc sa gasesti timp si pentru tine sa te relaxezi, detasezi de bruiajul de zi cu zi si sa iti incarci bateriile creand ceva frumos :*.

Pup cu drag si ma bucur ca iti place rochita ghiocel :D

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN vai cat de minunat!!! Tin pumnii sa gasesti pozele - imi plac enorm acest gen de proiecte, mai ales cele care se faceau candva anii 80-90 au un anumit stil dragalas.
Si Ralule face acum baietilor tot felul de costume :D.

Pupici cu drag si ma bucur ca iti place proiectul meu :*

Mihaela Toilă spunea... [Raspunde]

Ce frumoasa este tinuta de ghiocel! Eu nu am mai facut hainute de papusi. Ai o colectie de tinute! Pupici

copilarim spunea... [Raspunde]

@Mihaela Toilă ma bcur mult ca iti place!! Nici eu nu prea mai facusem - imi e dor sa ma joc efectiv cu crosetele si nu numai... In ultima vreme am lucrat majoritar pe apucate. Noroc cu bebelusii flori - avand un model dupa care sa ma ghidez intr-un fel e mai usor, in sensul ca nu trebuie sa fiu mereu atenta la cum ar trebui sa fac ca sa creez de la zero ceva.
Nu cred ca sunt atat de multe totusi. :) Dar ma bucur de fiecare data cand mai pot adauga cate una la colectie.
Puup

Trimiteți un comentariu