sâmbătă, 23 martie 2024

Martisor crosetat.


Primul martisor incercat anul acesta a fost unul crosetat. Este unicat - nu am notat modelul si cand am reincarcat (in aceeasi zi) sa il refac.. nu a mai iesit 😂😅. Se mai intampla....Si asa arata pe spate, am lasat intentionat niste fire, ca si cand ar fi snurul de la martisor:


Risu l-a purtat mai mult ca si gentuta si de atunci asa a ramas, mai mult in recuzita papusilor. Oricum poate voi incerca sa il mai refac, cu alt fir.. candva. Sau poate ca nu. Cine stie... Am mai gasit doua poze mai vechi, dintr-o zi luminosa de inca iarna, pe atunci:Acum sarbatorim primavara in costumatii de primavara si alaturi de prietenii bebelusii floricele din colectia noastra:


Ieri s-a lansat deja a patra tema de la provocari verzi. De data aceasta Raza de Soare face echipa cu Steffie (Planetar). Sa vedem ce vor pregati pentru luni.


#04 Salvam Papusi // Save the Dolls: Sapte dintr-o lovitura III

Va asteptam si pe voi, fie ca veti alege sa realizati lucrarea in decurs de o saptamana (pana pe 28) sau pana la sfarsitul lunii mai.

Ja ne!

6 comments :

CARMEN spunea... [Raspunde]

superbe creatii! Imi place cum te ocupi tu la fiecare schimbare de sezon sa imbraci papusile en vogue! Am mai spus, modelele tale pot sa concureze cu ale caselor de moda! Felicitari. Pupici si îmbratisari, un weekend minunat! 😘🤗

Marisa Cavaleiro spunea... [Raspunde]

Hello!
What a lovely crochet job you've done, your collection of dolls are beautiful. very well dressed. I love crochet but I only do cross stitch, I'm doing one now. I wish you a marvellous weekend!

MNiko spunea... [Raspunde]

Înseamnă că ai reușit sa faci un mărțișor unicat.

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN cred ca datrita incurajarilor voastre am reusit in ultimul timp sa activez in zona acesta de imbracaminte pentru papusi - altfel abia apucam sa mai schimb cate ceva :D.
Ehh visam candva sa fac design vestimentar :))). Dar nu a fost sa fie. Asa ca ma joc si eu cum pot.
Si ma bcuur tare mult cand ceea ce fac e primit cu placere si bucurie :*.
Pup cu drag

ps: weekendul a fost cam impartit asa - abia am reusit sa tin pasul de aceea raspund ceva mai greoi :D

copilarim spunea... [Raspunde]

@Marisa Cavaleiro thank you! Crochet gives me the possibility to express myself in a rather free way. I love itțs versaitility and the fact that I can play with it.
Ohh you do? maybe you will share it woth us. It would be lovely !!
Hugs! :*

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko exact. Ai rezumat perfect :*
Puuup

Trimiteți un comentariu