sâmbătă, 30 martie 2024

Floricele Plusate


Martie este pe sfarsite... Maine se sarbatoreste Pastele Catolic. Deja! Sarbatori Linistite, cu Lumina si Bucurie sa fie!
M-am gandit sa va arat astazi ceva care sa tina si de Martisor, dar sa poata avea legatura si cu Pastele, cumva: flori.

Pe cand lucram la alte proiecte, m-am jucat cu fire plusate. Si au iesit si cateva floricele. Stiu ca esxista tutoriale - am vazut la un moment dat niste flori foarte reusite, mi se pare ca persoana care le facea folosea si o bricheta cu ajutoruil careia  „subtia” pufosenia la nevoie. Dar eu pur si simplu m-am jucat, asa cum am simtit eu la momentul respectiv - asa ca sunt doar niste floricele copilaresti:





Mai am eu o problema cu taiatul acestui material. Probabil am problema asta in general pentru ca  fac destul de greu rost de matarie prima si ... tind sa fiu foarte atenta sa nu stric sau raman fara. Lucrez la acest aspect. :) 


Sper ca v-au placut floricelele. Chiar... voi stiti ce site-uri gen Aliexpress au livrare din Europa cu preturi decente si fara sa te trimita la Posta / Posta Vamala... adica sa ai livrare acasa? De Temu ce stiti - imi tot apar reclame.. :).

Pe curand!!


8 comments :

Marisa Cavaleiro spunea... [Raspunde]

Hello!
What beautiful plush yarn flowers, you're very good at this meticulous work, I'm impressed! I wish you a happy Easter!

Mihaela Toilă spunea... [Raspunde]

De pe Temu si Shein am comandat eu si iti vin prin curier acasa. Shein trimite de obicei cu fan curier, iar temu cu dpd. Comparativ pe Shein găsești mai ieftin aceleași produse, dar depinde și ce cupoane voucher ai!
Imi plac floricelele tale, am făcut și eu una singură, cred că am pus-o pe blog .
Seară frumoasă să ai! Pupici

fiordaliso spunea... [Raspunde]

Sunt foarte drăgălașe floricelele tale. Copilărești dar frumușele. Mai rămâne să le faci o vază sau un ghiveci 😀.
De pe Temu își comandă o colegă, vin cam in două săptămâni cu curierul, și am înțeles de pe grupuri de fb că au foarte multe miniaturi.

Suzana spunea... [Raspunde]

Se taie ff usor cu un cleste pentru sarma. Desi am reusit si cu foarfecele. Imi plac floricelele. Unde le plantezi? Le trebuie o vazuta...
Ai fost harnicuta cu postarile. Pupici si seara frumoasa,
draga Rux!❤️😘

copilarim spunea... [Raspunde]

@Marisa Cavaleiro Thank you! :*
Happy Easter !!!

I like to play with this plushes. I am glad you like it.
HUgs!!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Mihaela Toilă ohh dar astea sunt great news. Ma gandesc ca daca sunt preturi bune, ca pe Ali, mi-as putea gasi niste sarme plusate, ochisori pentru papusi.. chestii de-astea, la preturi bune. Daca vin prin curier e super bine. Iti multumesc :). Cand ma mai linistesc putin voi aprofunda subiectul si probabil am sa te mai intreb :).
La Ali era tot cu cupoane - ma descurcam - problema e ca eu nu vreau sa aud de Posta Vamala. :)) Atata timp cat ma incadrez intr-o suma, sau platesc taxe... Nu are cine merge si nici nu era (cel putin) un loc unde sa vrei sa mergi.

Ma bucur ca iti plac - imi place sa ma joc cu sarma plusata. Mi se pare tare relaxant.
Pupici cu drag!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordaliso am vazut niste creatii sin sarma plusata la un moment dat :O. Daca reusesc sa fac rost de o punguta de pufosenii (dar nu sa coste 10 bucati 15 ron.. lol) poate incerc si eu. Si atunci fac si ghiveci :)))))

Daca e ca si Ali sigur au si miniaturi.. Va trebui sa ma uit si eu pe la ei pe site. Am inteles ca la aplicatie ar cere foarte multe date.. dar ca de browser ar fi mai ok.Oricum imi trebuie ceva timp ca sa vad ce si cum. pe mine ma intereseaza ceva de unde sa pot lua materie prima (gen sarma plusata, ochi pt papusi, nasturei si alte nimicuri care la noi au niste preturi... mult prea mari).
Pupici

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana Cu foarfeca le tai. Problema e ca neavand foarte multa materie prima, nu prea imi vine sa le tai :))). Daca as avea un sac, n-as avea niciun stres.. asa insa...

Le-am plantat intr-o cutiuta de depozitare, langa celelalte plusuri :))))) va trebui sa fac o organizare serioasa ca asa sunt puse ele in cutiute dar... na.

Am incercat macar pe blog sa fiu :)):
Pupici cu drag :)

Trimiteți un comentariu