marți, 5 martie 2024

Felicitare - Happy B-Day! (TC 09/44)


Buna!

In ultima vreme imi gasesc destul de greu cuvintele - oboseala si mediul si-au pus amprenta. Sa realizez mici proiecte si sa scriu pe blog este terapeutic pentru mine. Ma ajuta - da un sens. 

Astazi avem intalnirea cu transformările creative de martie . Ptrima tema propusa de MNiko este felicitare. Cum in matie este despre carti, reviste si ziare, am incercat sa integrez in felicitarea mea decupaje dintr-o revista primita cu o comanda de la Noriel. Pentru cadou am combinat imaginea unui set de creatie Lego cu o stampila oferita luna trecuta de Beccy. Apoi am mai adaugat un mic decupaj in dreapta sus, pentru ca mi-a placut mesajul. In stanga jos am scris mesajul de la multi ani. Initial voiam sa scriu Happy B-day, dar am ramas pe varianta in limba romana.

Mesagerul si personajul central este o stampila oferita tot de Beccy - o stampila foarte frumoasa. Am colorat-o cu creioane acuarela si am cusut doua dintre flori cu fir primite de la MNiko. 

Rama este realizata cu banda washi verde, stralucitoare, iar elementele sunt lipite cu banda dublu adeziva. A fost un proiect care mi-a luat ceva timp. Imi place cum a iesit (desigur se putea si mai bine si mai repede dar avand in vedere momentul eu sunt fericita ca am reusit :D).Si sper sa aduca bucurie sarbatoritului care o va primi.




And now for the English part.

This is my first entry to Beccy's Place: March Challenge. I have used for this card 2 lovely stamps: February Gift and March Mouse.

I have coloured with pencils, used some stitches on two flowers. Furthermore, I have also recycled some Lego magazine - the biggest part was used for the gift. The smaller one, just a detail with a nice message. On the left side, I have added a note that says 'happy birthday!'.

It was a lovely project to do! I will submit this card into the gallery.  :)





Risu a zis ca vrea si ea o felicitare cu soricelul lunii martie. sau poate un poster simpatic sa il puna in camera ei, atunci cand va avea una. Visam si noi la o casuta... cu un loc unde sa ne depozitam creatiile, materialele de craft si miciloe colectii, astfel incat sa ne putem bucura de ele. Ah da.. si liniste - am obosit de atata vibratie si zgomot, fie si el in surdina, noapte de noapte.



Voi inscrie felicitarea in galeria de creatii a exploratorului creativ din aceasta luna. Cat de curand va calatori catre destinatie. Sper ca aceasta saptamana sa reusesc sa trimit catre voi premiile, felicitarea calatoare si martisoarele pe care le-am lucrat cu mult drag - sunt gata, asteapta doar sa ma ocup de impachetare. 😁


Ja ne!!

14 comments :

din casuta noastra spunea... [Raspunde]

Foarte frumoasa felicitarea. Esti foarte talentata Rux. Iti vin ideile pe banda rulanta si faci combinatii extrem de interesante.

Mihaela Toilă spunea... [Raspunde]

Ce felicitare frumoasă ai realizat! Imi place foarte mult! Felicitări!
Zi frumoasă să ai ! Pupici

MNiko spunea... [Raspunde]

Să înțeleg că te-am corupt și pe tine cu felicitările lui Beccy? Foarte frumos ai îmbinat cele două imagini de la ea cu cerința Transformărilor creative. Felicitări!

fiordaliso spunea... [Raspunde]

Ar trebui să aducă bucurie, este foarte frumoasă și originală!

Suzana spunea... [Raspunde]

Ce dragut! Imi place cum ai spart gheata! Imi pare tare bine! Arata haios soricelul. Si realizarea este inedita, cu fularul ala verde si inconjurat de floricele, inclusiv cusute.
Felicitari, draga Rux! Pupici! ❤️😘

Marisa Cavaleiro spunea... [Raspunde]

Hello,
This unique congratulations card is marvellous! To receive a postcard with all that work and affection put into it is a real gem!
Happy March!

CARMEN spunea... [Raspunde]

Foarte draguta felicitarea ta! Reusita si vesela 🤗😘
Vremea asta e de vina. Si vremurile! 😉 Sper sa se indrepte, rapid!
Pupici si imbratisari 😘🤗💞

copilarim spunea... [Raspunde]

@din casuta noastra ma bucur mult ca iti place. Stampilele sunt oferite de Beccy - foarte dragute. M-am bucurat tare mult sa gasesc ce sa decupez din respectivul catalog sa se si potriveasca - erau multe lucruri dragute dar nu mergeau pe ce aveam eu.
Ideile imi vin.. dar nu prea reusesc eu sa le pun in valoare - sunt limitata in miscari, ca sa zic asa, de materialele cu care pot lucra. Si de timp.. haha
Pup cu drag si multumesc.

copilarim spunea... [Raspunde]

@Mihaela Toilă ma bucur mult ca iti place. Iti multumesc! :*

Iti multumim si eu si Kouki (si lui UZZY) pentru surprizele minunate!!

Pupici!!!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko stii de cand tot incerc si eu sa ma alatur provocarilor?Ohoho... cred ca dinainte de pandemie :)))).
In sfarsit am reusit. Ma bucur mult ca iti place. Cand am vazut stampilele pur si simplu a inflorit ideea :D
(si eram asa entuziasmata incat am crezut ca am bifat si un bingo.. pentru ca acolo scria patrat si eu am citit dreptunghi :))))).

iti multumesc. pupici!

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordaliso asa sper si eu :D Hihi. Incerc de fiecare data sa adun elemente care stiu ca sunt pe placul destinatarului :)
Pup cu drag!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana ma bucur mult! Tu stii de cand tot vreau sa ma alatur si eu.. cred ca dinainte de pandemie..am si pierut sirul.
Intr-o vreme eram nelipsita de la provocarile Liei (nu stiu daca mai exista proiectul)...ce vremuri.

Stii ce e amuzant? Ca am salvat stampila.. si eram convinsa ca e un arici :))))))))))))). Initial voiam sa bifez o linie din cardul Bingo - colorat cusut si... faza e ca, la fel cum ramasesem cu impresia ca e un arici, am fost convinsa ca e dreptunghi si nu patrat :)))).

Pup cu drag si iti multumesc.

Beccy spunea... [Raspunde]

Your card is so clever Rux, you did a fantastic job! I love how you have placed the lego page onto the gift stamp, what a great idea. The stitched flowers are wonderful and add some great texture to your creation. I am sure this will bring a smile to someone's face. Fabulous!
Cheers,
Beccy

copilarim spunea... [Raspunde]

@Beccy thank you so much Beccy!
Your stamps are wonderful! And I am so happy I could finally join your challenges.
I am so happy you liked the ideea with the gift. :) And the little detail of the flowers.

Hugs!

Trimiteți un comentariu