joi, 14 martie 2024

Ralu si Peta revin.(Reflexii in Oglinda 55)

Buna!

A facut Mami la un moment dat (pe 11 februarie - ce bine ca scria unde mi- am salvat pozele) cateva fotografii cu reflexii Petei si lui Ralu. Si m-am gandit sa va arat cat de mult au crescut de fapt... Asa ca pentru poza zilei... am sfarsit prin a face de fapt doua poze: 

Prima poza e cu ele micute (deja crescusera si atunci, dar inca erau micute, in 2001, cand le-a primit surioara mea. Ca idee, Ralu e in stanga si Peta in dreapta (e mai micuta).

Urmatoarrea poza este facuta in urmatorul lor vas - aici deja se mutasera in hol si ma „lopatau”  la cap de zor (practic in partea cealalta a zidului era capul patului meu... hahahahahaha. Ralu este in spate si Peta ne priveste in ochi :D.


Si acum pozele facute de mami, dupa cum spuneam in februarie, anul acesta. Ralu este balerinul de pe piatra Si Peta se dusese in coltul opus... Tocmai ce le schimbase Mami apa si nu apucasera sa o .. aranjeze :). Sunt foarte pricepute la asa ceva. :)))
Vasul acesta este aproape dublu fata de cel intermediar, ca idee. Deci da.. sunt mari :). Si drragalase. Si musca :))).  (daca te confunda cu ceva de mancare)
 





Imi sunt tare dragi. Chiar m-am bucurat cand am vazut pozele. Si Mami s-a bucurat :)))). Cand a vazut ca mi-au placut primele 4, mi-a mai facut una bonus, incare apar amandoua. I-am zis ca i-au iesit niste reflexii reusite :D
Hihi.

📸

Inscriu articolul in tabelul gazduit de Carmen, ce a preluat rubrica  „ Reflexii in Oglinda ” initiata de Sorin. Rubrica avea ca indemn urmatoarele cuvinte:
” Dacă doresti să participi, publică într-un articol pe blogul tău, o imagine sau un clip, pe care tocmai le-ai vazut în "oglinda" (poate fi si cea retrovizoare) ”


Ja ne!  

4 comments :

CARMEN spunea... [Raspunde]

Ooo ce ma bucur ca ni le arati din cand in cand pe Peta si Ralu! 🐢🐢 Ce dragute sunt!
Pupici si imbratisari 😘🤗💞

Suzana spunea... [Raspunde]

Broscutele! Simpatice mai sunt! Stii cumva cum se numesc?
Pupici, draga Rux! Weekend linistit!❤️😘

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN si eu ma bucur ca ti-a placut sa le revezi. Sunt doua dragalase. Mi-ar pacea sa le pot amenaja spatiu sa se plimbe. cand erau micute le scoteam si le lasam sa se plimbe pe parchet (supravegheate, evident.. :))) - contrar povestii aveau o viteza :O).

Pupici cu drag si de la noi :*

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana cred ca sunt de Florida (era sa scriu california.. hahahahah). Daca nu ma inseala memoria.. Cea mai mare (si de un verde mai deschis) e Ralu. Cea mai mica (verde mai inchis si spate mai bombat) este Peta,

Pupici cu drag si de la noi :)

Trimiteți un comentariu