sâmbătă, 9 martie 2024

Baby Ghiocel Amigurumi si fratii sai (Bucuria de martie - premiu PV)


Buna!
Salvam Papusi III a inceput si deja suntem la a doua tema (la final vorbim si despre acest lucru). Am reusit sa crosetez si eu bucuria de luna aceasta - premiul oferit la sfarsit de primavara (vor fi trei premii cu siguranta).

Pentru luna martie am ales Ghiocelul din motive evidente :))). Foarte subiective - martie, martisor, luna iubirii, luna in care m-am nascut. Si am lucrat chiar mai multi! Asa ca astazi impreuna cu Raza de Soare si Risu o sa vi-i prezentam:


Trei dintre ei vor calatori (unul premiu, doi cadou) si unul ramane la noi. Si desi par la fel, fiecare are cate ceva ce il face unic!


De exemplu vom incepe cu un Ghiocel ce va calatori la ... un Ghiocel. Termen generic pentru cineva nascut in martie:


Ghiocica va calatori catre Micaela :). Si nu singura, desigur! Este prea mica pentru un drum asa de lung... :D. 




Dar mai multe despre ea si prietenii ei  (printre care si Baby Albastrele) veti putea citi in alt articol, sper tot luna aceasta.


Baby Ghiocel premiu, va calatori spre unul dinte voi. Sper sa aduca multa multa bucurie :).  Nu degeaba este bucuria de martie. A primit si o punguta origami doar a lui (tare mult imi place acest model :D).




In cele din urma, Ghiocel strambel ramane acasa. Si colectia mea de baby flori a mai crescut cu una. Intentional sa imi fac si eu o albastrea (de fapt in carte este Hortensie dar am modificat eu putin cromatica si aranjamentul floricelelor) dar efectiv s-a aglomerat totul atat de tare, incat nu cred ca voi avea timp!


Inainte sa inchei, as vrea sa va invit sa va alaturati calatoriei noastre fantastice, in care salvand papusi, transmitem mesaje si incercam sa atragem atentia asupre felului in care stilul de viata poate afecta mediul inconjurator (si ne poate afecta implicit pe noi).

#02 Salvam Papusi // Save the Dolls: Sapte dintr-o lovitura I

Am povestit deja si despre tema a doua si cerintele sunt valabile si pentru urmtoareele 6 teme (nu degeaba este sapte dintr-o lovitura I). Sunt foarte curioasa ce veti alege voi sa faceti. Eu in sfarsit m-am hotarat si lucrez la primul proiect - Risu i s-a alaturat Razei si fac pereche la aceasta prima proba.

Pe curand!

6 comments :

Suzana spunea... [Raspunde]

Genial arata 'ghioceii'! Maiestrie maxima, draga Rux!
Pupici si un weekend minunat!❤️😘

Mihaela Toilă spunea... [Raspunde]

Si acest baby ghiocel este frumos foc! Imi place cum a iesit! Este foarte reusit. Felicitari!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana ma bucur mult ca iti plac :). Poate la anu... fac ceva de gen ca martisor. Doar ca va trebui sa ma appuc din timp.. poate din vara :)))))))
Autorul modelelor este chiar un domn din Olanda, daca nu ma inseala memoria.
Pupici!!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Mihaela Toilă ma bucur ca iti place - cred ca este cea mai lucrata carticica pe care mi-am luat-o pana acum. Asa ma bucur ca am luat-o!! Sincer - si a fost fix ce aveam eu nevoie pentru bucuriile de peste an.
Ma amuzam ca al meu e un pic stramb :)).
Iti multumesc mult! Pupici cu drag!

fiordaliso spunea... [Raspunde]

O gradinita de ghiocei ai lucrat acolo! Iar Risu si Raza de Soare parca ar fi educatoarele!

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordaliso :D Daca mi-ar fi venit din timp ideea chiar cred ca as fi crosetat o gradina :D.
Ma bucur mult ca iti plac :). Curand gradina se goleste si ramane unul :D
Pupici!!

Trimiteți un comentariu