miercuri, 6 martie 2024

Semne de carte si o inimioara. (Amintiri din sertar)

 

Luni spre marti a fost un mare frecus si am zis ca, daca tot nu pot sa dorm, sa incerc sa adaug un text acestor ciorne si sa le programez. Si cum am povestit despre fluturasul de pe cutie (Povestea Ingerasei cu parul rosu. (Amintiri din sertar)), am zis sa ma ocup intai de acest articol.

Pentru inceput, la fluturas nu am niciun merit :). Este un carnetel pe care l-am primit de la parinti. Dar fluturasul a venit la fix pentru ca imi doream unul potrivit ca sa orneze cutia. Chiar am avut noroc sa il gasesc exact la momentul potrivit.

Modelul inimioarei cu siguranta va este cunoscut de la o MFC - acela era prototipul, ca sa zic asa, inimioara facuta pentru Buni (ca sa exersez, sa vad cum se face, ca la orice model nou incercat). Floarea si agrafa eu le-am gandit ca accesorii de prins eventual si in par (atunci cand e imbracata cu costumatia violet. Dar le-am folosi ca sa prind un saculet (ce a calatorit in el, veti vedea data viitoare - sin exces de zel am facut poza si daca tot e.. de ce sa nu o adaug si pe ea.. haha).



Ajungem in cele din urma si la semnele de carte. Am aflat cand deja Ingerasa era aproape gata ca Danutei ii plac Tom si Jerry (Tom cel putin sigur). Asa ca am vrut sa fac ceva si cu ei si mi-am amintit ca am facut acu niste ani, pe cand inca mai ajungeam la tabelta grafica (si aveam program in care sa lucrez pe ea) un layout la blog care ii avea pe cei doi simpatici ca protagonisti... asa cum m-am priceput si eu sa ii desenez:


Asa ca am imprimat bannerul, am taiat doua benzi de hartie cartonata, am lipit imaginea, i-am pus pe margini washi tape violet inchis :D, am embosat fiecare capat ramas gol cu un mic element si... am scris un citat despre care initial am crezut ca tine de animatie, dar s-a dovedit ca erau doar niste idei foarte simpatice.

Si cam atat pentru azi!

4 comments :

Suzana spunea... [Raspunde]

Imi plac semnele de carte handmade. Cred ca deja stii asta. Sunt minunate cu personaje din desene animate!
Pupici, draga Rux! Multe alte inspiratii!❤️😘

CARMEN spunea... [Raspunde]

Dragute amintirile tale din sertar!
Imi plac fluturasul, broscuta, semnele de carte si bineinteles ingerasa cu par rosu!
Te pup. Trimit ganduri bune si imbratisari 🤗🐾💞

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana :) si mie imi plac:D.
Asa m-am bucurat ca s-a imprimat frumos desenul - l-am folosit din graifica de blog, pentru ca nu mai stiu pe unde sunt salvate desnele originale..
Iti multumesc mult. Sanatate si timp sa fie :D
Pup

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN ma bucur mult - nu apuc sa scriu mereu despre ce mai mesteresc si mi-ar placea sa am cumva o evidenta a lucrusoarelor - ma bucur sa le revad in timp.
Daca nu m-am uitat dupa broscuta insa :))). Iar am avut o noapte de nesomn

Pupici!!!

Trimiteți un comentariu