vineri, 22 martie 2024

Snurul meu, Snurul lui, catelus de pLus si o inimioara.


Buna :)!

V-am povestit despre snururi deja, dar nu si despre cel mai snur dintre snururi... al lui Kouki. Ok, si despre al meu!

Sa incepem cu o poza in care Kouki deborda de entuziasm (ceva de genul.. ce mai vrea de data asta, aceasta fata???). 😂


Ce sa vreau... uite sa fac un mega snur. Am uitat cat de lungi erau firele. Oare duble fata de cele normale? Deobicei pun cam 50 de cm la o  bratara obisnuita. Ar trebui insa sa precizez ca eu am lucrat majoritatea snuruilor in februarie (doar vreo cateva au ramas la inceput de martie). Asa ca nu este chiar de mirare ca am mai uitat amanunte. 


A durat ceva sa termin mega snurul, dar a meritat. Imi place sa fac martisoare si pentru baieteii de catei - si lui Dodo i-am facut snur Miercurea fara cuvinte " Dodo, sapca, martisorul, Cutu", doar ca al  lui era mai micut. I-l prindeam la sapca :).
Si ce credeti, a stat Zanul Kouki la proba / poze? Stati sa va arat:




Uite aici.. am prins o poza numai buna sa mi-o fac azi cadou - ce privire, ce nasuc maslinuta si ce ochisori. Si se vede putin si Buni :D.

Risu m-a ajutat sa fotografiez si snuruletul, purtandul pe post de...mega colier (chiar, nu e o idee rea... hmm):





Revenind insa la ziua de azi (pentru ca celelalte poze au fost facute in februarie), am adaugat in decor si bratara mea (da, stiu, e acelasi model ca a lui Kouki si poate nu v-ati dat seama dar in stanga e bratara mea snur martisor pe mana lui Risu...), inimioara origami facuta pentru Kouki si l-am invitat pe micutul nostru prieten alb si plusat. Oare cu cine seamana el? 🤍💙


Si pentru ca este vineri, adaug si un mic paragraf, via Wikipedia, despre ziua de nastere. De ce nu? 😅🎉🎂.

Si un citat din memorie! Referitor  la berbeci... M-a amuzat tare mult atunci cand l-am citit. Intre noi fie vroba, cred ca am cea mai cultivata rabdare de berbec - e simpatica de ea (ca are simt al umorului) intinsa la maxim... 😂🤣😅. Asadar, cum se roaga berbecul sa primeasca rabdare:

Da-mi Doamne rabdare, dar da-mi-o acum.


📚📚

Acest articol este inscris si in tabelul gazduit de Suzana la rubrica Jocul de luni, facand parte din Serialul ”Citate favorite”


Pe curand :)!

7 comments :

CARMEN spunea... [Raspunde]

Draga mea Rux, astazi doresc sa iti urez LA MULTIANI, sanatate, bucurii, vise implinite si muuuult mult noroc! 🍀🌷🌞🎊🎉💞🐞🌹🎈🐾 Sa te bucuri de multe multe multe clipe vesele in acest nou an de viata! Pupici si imbratisari 😘🤗🐾💞

CARMEN spunea... [Raspunde]

Draga mea Rux, astazi doresc sa iti urez LA MULTIANI, sanatate, bucurii, vise implinite si muuuult mult noroc! 🍀🌷🌞🎊🎉💞🐞🌹🎈🐾 Sa te bucuri de multe multe multe clipe vesele in acest nou an de viata! Pupici si imbratisari 😘🤗🐾💞

Suzana spunea... [Raspunde]

Arata superb snurul, ca si martisorul meu, totusi chiar nu inteleg. Firul era bicolor? Ca presupun ca ai folosit morisca. Pufosul este un rasfatat si acum are si cravata!
Pupici si weekend placut, draga Rux!❤️😘

MNiko spunea... [Raspunde]

Am văzut snururi făcute cu astfel de dispozitive, dar dispozitivele făcute din carton,nu ceva profi ca al tău. Felicitări petru snurul realizat.

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN iti multumesc tare mult!! Doamne Ajuta :) :*
Sa fim sanatosi si sa ne bucuram impreuna creand multe amintiri frumoase si aici in blogosfera si in offline :D
Puuuup cu drag!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana Firul acesta e tesut - nu este facut cu tricotinul. Se lucreaza in alta tehnica, promit sa revin asupra ei.

Al tau, ca si acestea e realizat din cate 8 fire - am folosit douacombinatii, pentru inimioare rosii pe alb am folosit 3 fire rosii si 5 albe :).

In poza cu Kouki (prima) , se vede dispozitivul pe care lucrez acum. Inainte am avut unul facut de mine, din carton. Dar s-a uzat de cat il folosisem... si cand am vazut setul la Pepco m-am rugat de Mami sa mi-l ia si pentru ca l-a gasit mi l-a luat. Imi usureaza munca, in sensul ca se prinde mult mai bine firul in materialul respectiv. Dar si cel pe care mi-l facusem era bun.. :) Doare ca na, s-a uzat si nu tinea chiar asa bine firul.

:D E un scump. Merita :D.
Dragul mic
Puuup

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko oh.. al meu nu e ... chiar profi, dar o treapta mai sus de ceea ce am avut.
Initial am lucrat pe unul de carton facut de mine. ERau practic doua cartoane lipite cumva la mijloc. Dar de cat l-am folosit partile decupate au inceput sa cedeze si clar era nevoie de mai mult efort pentru a realiza snurul. Il mai am... e undeva si daca il gasesc am sa vi-l arat.
A fost la Pepco in februarie sau sf lui ainuarie nu mai stiu exact un set care avea cerc din asta si un razboi de testut de plastic micut (nu l-am testat inca). Cand le-am zarit am rugat pe Mami sa mi-l ia si l-a gasit. Era singurul. Altfel nu mi-as fi permis pentru ca sunt f scumpe. E din ceva buretos cumva... dar fata de ce am avut e mult mai bine... evident ca tot faci miscare, ca nah, asta e ideea de functionare, dar macar te ajuta si suportul
Ma bucur ca iti place. Cred ca pana acum a ajuns si al tau la destinatie :D Puuup

Trimiteți un comentariu