duminică, 3 martie 2024

#08 A opta papusa aniversara Kurhn. (Jurnal de colectionar)


Buna!

Data trecuta v-am povestit despre a sasea papusa aniversara Kurhn. Spuneam atunci ca mai am doua papusi din aceasta colectie, dar luate fara cutii (in principiu din motiv de cost foarte mare pentru transport).
Pentru ca o am foarte la indemana, sta pe TV, precum pe vremuri statea renumitul peste pe mileu (hahahaha - peste nu am avut pe mileu, compensez acum), am zis sa v-o prezint astazi pe a opta papusa aniversara Kurhn. Si ce sa vezi - a nimerit fix la a opta fila de jurnal. Risu i-a facut instructajul inainte de a incepe sedinta foto:


Mie papusile aniversare mi se par foarte frumoase. Au niste costumatii superbe. Bine, papusile Kurhn, in general, mi se par foarte reusite. Sper candva sa imi pot comanda si una din seriile noi.
Pana atunci, daca vreti, pot reveni si in episioadele viitoare ale jurnalului sa va prezint si alte papusele Kurhn, din colectia mea.


Papusa a fost lansata, probabil, prin 2012. cam asa. A fost papusa reprezentativa pe care am vazut-o la ei in magazinul oficial cand am intrat prima data. A trebuit insa sa astept cred ca vreo 2 ani pana sa o gasesc la un pret rezonabil. 
Inca mi se pare una dintre cele mai delicate versiuni. Imi place rochita ei... ma duce cu gandul la sarbatoarea ciresului in floare. In plus are tunsoarea pe care o aveam si eu (aproximativ) in copilarie :D.



Machiajul ochilor este foarte fin si, desi nu se vede prea bine in fotografii, are o tenta galbuie. Mi se pare tare dragalasa.
Iata si o imagine care sa va arate spatele rochitei. Aceasta papusa are si ciorapei. Ca si cealalta, are corp clasic, cu genunchi care se indoaie pocnind (ca la Barbie vechi).




Cand mi-am luat papusile Kurhn, am incercat sa aleg modele cu ochi diferiti. Sau macar cu un machiaj diferit. Aceasta, cea prezentata anterior si Risu (ba chiar si prima papusica primita in dar de la Micaela) au acelasi tip de desen al pupilei. Totusi machiajul difera. Am insa si papusi cu un desen diferit :D. 


Aceasta a fost pagina de azi din jurnal.. despre ce v-ar placea sa mai povestesc in continuare? Ceva generalitati, sa prezint o alta papusa, poate vreti sa va arat si masinute? :))) Sau imagini colectionate prin copilarie.. hmm... provocati-ma :)).

Pe curand :)

2 comments :

fiordaliso spunea... [Raspunde]

Absolut superbă păpușica asta, și la fotografiile pe care le-ai făcut. Mai ales cea în care discută cu Risu, dar toate sunt frumoase. Reușești să le dai viața. Și după ce am încercat și eu să fotografiez păpuși mi-am dat seama că nu este deloc simplu.

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordaliso in ultima vreme am fotografiat asa de pe fuga ... dar incerc cat de cat sa arate si ele bine. Ma bucur ca iti plac pozele. Ma asteptam sa iti placa de ea - e atat de dulcica. Si stiu ca si tie iti plac Kurhn. :D

Ai vazut ce enervant este cand asezi totul in cadru arata super si apoi pe telefon iese o varza ? :))))))

Pup cu drag

Trimiteți un comentariu