vineri, 15 martie 2024

Animalute plusate, din sarma lucrate.


Buna!

Pentru azi am zis sa va arat cateva animalute in miniatura lucrate din sarma plusata. Cred ca si ele merg purtate / oferite ca martisor (probabil ca daca le pun si margelute pe post de ochisori vor arata si mai bine - am facut asta cu ursuletii mai demult, dar acum nu am nici margelute disponibile si sincer... nici timp sa migalesc asa ceva). Varianta cea mai simpla ar fi sa ii lipesc dar....

Mai bine sa vi-i prezint, in ordinea aparitiei. Un iepuras cat se poate de mov, care incerca sa il convinga pe Kouki sa faca impreuna o poza:


Un catelus tare simpatic, cam slabut el (e foarte tanar, de aia). A insotit-o pe Raza de Soare la o provocare - inca se vedea bradutul cu ghirlande crete pe fundal... ):


Un ursulet foarte albastru pe care l-am facut cand eram si cu parintii si cu Buni ca sa le arat ce chestii faine se pot face din sarma plusata (o sarma din asta bleumarin i-am lasat si lui Buni sub forma de arc ca sa se joace... adica sa faca exercitii.. haha):



Mai jos se afla un fel de vulpe.. Da stiu, seamana a catel mai degraba, dar probabil ca daca avea boticul alb cu un pic de negru si coada mai stufoasa si cu alb ar fi fost o vulpe pe cinste :))). Chiar si asa imi place mult ce a iesit  si am folosit doar o sarma:




Cand eram mici am primit doua maimutele martisor. Si erau, realizez acum, facute din sarme plusate. Cand dau de ele (cel putin pe a mea stiu ca o mai aveam intr-o cutie), am sa fac poze si poate chiar reusesc sa lucrez una :D. 
Culmea e ca aveam pe laptopul vechi un folder cu o gramada de poze la tot felul  de „comori” fotografiate la un moment dat... ce bine ar fi sa il mai gasesc totusi...

Pana atunci insa, am convocat gasca vesela la o sedinta foto scurta, pentru poza zilei, alaturi de Risu...


De curiozitate am cautat pe Wikipedia, despre miniaturi:



Recunosc ca numai la plumb rosu nu ma gandeam eu. Dar e chiar interesant, voi stiati? 
Si mi-am reamintit un proverb, pe care l-am retinut tocmai pentru ca prima data cand l-am auzit a fost ca un compliment:

”Esentele tare in sticlute mici”

Asta pentru ca si eu, ca si Mami, sunt miniona. :) Si candva poate mi-as fi dorit sa mai cresc... dupa ce am auzit insa acest citat, intr-un fel, chiar nu mi-a mai pasat 😂😅. 

📚📚

Acest articol este inscris si in tabelul gazduit de Suzana la rubrica Jocul de luni, facand parte din Serialul ”Citate favorite”


Pe curand!

6 comments :

fiordaliso spunea... [Raspunde]

Să încep cu sfârșitul, eu am și o diplomă (o glumă de la absolvirea facultății) in care scrie că esențele tari se țin în sticluțe mici.
Și că să revin la subiect, îmi plac animăluțele plușate și am și eu un ursuleț albastru deschis de la tine. Am incercat sa fac și eu unul, dar nu mi-a ieșit.

CARMEN spunea... [Raspunde]

Cat de dragalasi sunt toti! Iepuras, ursulet, ulpoi, catelus, toti sunt scumpici 😍😘🤗🐕🐻🐰🦊
Felicitari pentru imaginatie si dexteritate!
Pupici si imbratisari. Un start bun in weekend 😘🤗🐾

Suzana spunea... [Raspunde]

Nu am facut animalute din sarme plusate. Cate subiecte sunt de explorat. Mereu parca izvorasc!
Pupici si weekend placut, draga Rux! Plus alte descoperiri simpatice.❤️😘

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordaliso hihi - ce tare! Am luat o diploma pentru Buni intr-un an de la Sinaia. :) Abia aparusera.
Ma bucur ca iti plac! Ursuletii au fost primii pe care i-am facut. Am vaut o poza cu ursuleti in nuante realiste si am vrut sa incerc si eu. :D
Din pacate nu am gasit sarma plusata de gen - am gasit acum pe emag dar niste preturi :O!!

Era un tutorial pe net - ceva poze, daca il gasesc ti-l trimit, daca nu o sa incerc sa fac poze cand mai fac ursulet :).
Puuup

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN ma bucur ca iti plac - cred ca le-ar sta bine cu ochisori si botc (desenate sau cu margelute. La primii ursuleti an srar sa cos margele.. acum nu am mai avut materie prima la indemana.. si nu stiu daca as fi avut si rabdare :)))
Pupici cu drag si un sf de saptamana ca o mini vacanta .*

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana Mie imi pare rau ca nu mi-am luat atunci mai multa sarma plusata. Era la un pret derizoriu si o punguta destul de plina. La noi acelasi pret vine cu vreo 15 bucati cam asa :)))). Sau cel putin online cam asa sta treaba... Sau nu am gasit eu locul potrivit :))).
Pupici cu drag!!

Trimiteți un comentariu