joi, 7 martie 2024

Puzzle: Castelul Bran (500) (Reflexii in Oglinda 54)


Buna!

Intentia mea era ca la final de iarna sa fac totusi un... puzzle de iarna. Motiv pentru care am montat Castelul Bran - ah, ce ... nu e zapada? M-am aliniat si eu putin la vremuri :)).

Glumesc - pur si simplu era singurul puzzle pe care il puteam face atunci (ca dimensiune mai ales). L-am luat de la D-Toys si ma gandeam ca va fi floare la ureche (a cui ureche nu stiu exact, poate celebra ureche a lui Van Gogh...). Puzzle-ul are 500 de piese, calitative si lucrul la el s-a desfasurat cam asa:


Inceput promitator (cu reflexii!). Apoi frana .. stop ... ce? 😶🙄... Opa. Piese care nu sunt la nivel? Si de aici a inceput distractia ....


Dupa ce am terminat conturul, Risu scapase deja de sacou... si de palariuta... iar cand am terminat si cerul....a simtit nevoia sa se intinda putin.😂🤣😅



Ce fel de puzzle ai luat? Ce piese sunt acestea.. vai vai vai - zicea si se tot tanguia. Cand tocmai am zarit cateva parti dintr-un turn, asa ca am invitat-o sa se „odihneasca” putin mai incolo, comod, pe canapea.




Dupa o perioada ma trezesc ca se infiinteaza iar. Admira Castelul. Ma tot intreba diverse despre camere, disponibilitatea... cred ca se gandea ca am putea sa ne mutam acolo. Ce idei! 😅


Ne-am mutat in sufragerie. Asta am facut. Si am atacat partea verde..... un bradut acolo, un povarnis... niste stanci camuflate:


... si multe reflexii. Si cu piesele astea care se potrivesc si nu prea, reflexiile  nu prea ajuta. Dar pentru rubrica de azi, vin la mare fix !!😁



Dupa mici peripetii care s-au si pierdut intre timp in negura uitarii, verdele s-a aranjat cumintel si puzzle-ul a fost finalizat, gata sa fie inramat...


Ceea ce am si facut, cu folia protectoare de la „geamurile de plexiglas” (sau ce o fi) - si „ridurile de rigoare”, generatoare de alte reflexii:



Frumos puzzle! Mai vreau si unul cu Cazinoul din Constanta... O sa fie cu siguranta simplisor, vorba aceea: ziduri, valuri.. Ha Ha Ha. Momentan e scump 😅. Peste buget.. 

Si mai au cei de la D-Toys o serie de 4 (primavara, vara, toamna si iarna) care imi place enorm. Momentan insa... mai am cateva cutii ce asteapta sa fie desfacute si.. daca vreau „senzatii tari” ar trebui sa fac Valul lui Hokusai - e primul puzzle pe care mi l-am luat acum niste ani si... de ce nu?🌊

Castelul Bran merge acum in Clubul de puzzle, gazduit de Mihaeala (MNiko). Iar eu va anunt ca deja am mai montat ceva fooooooarte frumos si de sezon (hahah) sau nu. Ce anume.. veti afla candva luna aceasta. :D.

📸

Inscriu articolul in tabelul gazduit de Carmen, ce a preluat rubrica  „ Reflexii in Oglinda ” initiata de Sorin. Rubrica avea ca indemn urmatoarele cuvinte:
” Dacă doresti să participi, publică într-un articol pe blogul tău, o imagine sau un clip, pe care tocmai le-ai vazut în "oglinda" (poate fi si cea retrovizoare) ”


Ja ne!  

9 comments :

Mihaela Toilă spunea... [Raspunde]

Si eu m-am apucat să montez puzzle ul primit ca premiu de la Niko- am reusit sa fac 3 laterale din contur:)))) E foarte frumos castelul Bran ! Să ai o zi minunata!

CARMEN spunea... [Raspunde]

Ce tablou superb! Castelul surprins din unul din cele mai frumoase unghiuri!
Cred ca a fost multa munca, noroc ca ai avut "ajutoare" 😉
Iti doresc o saptamana minunata! Pupici si imbratisari 😘🤗🐾💞

CARMEN spunea... [Raspunde]

Ce tablou superb! Castelul surprins din unul din cele mai frumoase unghiuri!
Cred ca a fost multa munca, noroc ca ai avut "ajutoare" 😉
Iti doresc o saptamana minunata! Pupici si imbratisari 😘🤗🐾💞

fiordaliso spunea... [Raspunde]

Ah ce frumusețe Castelul Bran! M-aș muta și eu acolo. Dintre castelele văzute la noi în țară, acesta mi-a plăcut cel mai mult. Se vede că este administrat de germani, cu regret o spun.
Puzzle-urile astea cu piese inegale sunt o adevărată bătaie de cap, dar a meritat. Chiar, de ce nu faci Hokusai? Eu m-am îndrăgostit de imaginea aia in copilărie, când am găsit într-unul din celebrele plicuri filatelice un timbru cu ea.

Suzana spunea... [Raspunde]

Arata foarte frumos si daca nu spuneai, nu cred ca as fi observat...
Spor la lucrat puzzle-uri, draga Rux! Pupici si La Multi Ani de 8 Martie! ❤️😘

copilarim spunea... [Raspunde]

@Mihaela Toilă ma bucur mult ca iti place :*
Abia astept sa vad cum va arata montat puzzle-ul tau!! :)
O zi minunata iti doresc si eu
Pupici

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN surprinzator de multe bete in roate :). Dar a meritat!
Cred ca faptul ca au fost piese atat de inegale a cantarit mult la gradul de dificultate. Dar si cromatica.

Da - este un unghi foarte frumos. Mai sunt doua puzzle-uri care mi-au placut mult - cu Bran-ul :)
Puuup

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordaliso si eu :).
Ei... bine ca se ocupa cineva cum trebuie .. pana la urma. Daca la noi nu se gasesc oameni capabili.. asta e.

NU ma asteptam la genul acesta de piese :)))). Dar mi-a placut.

Sa vedem... ca am doua puzzle-uri. unul e valul. Primul luat si mai am inca unul... Parca al doilea e chiar de primavara. TRebuie sa vad dimensiunile si daca se incadreaza le atac :).
Pup

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana ma bucur mult ca iti place!! La multi ani cu intarziere - am avut ozi de 8 martie destul de apasatoare si haotica... incerc acum sa ma dreg.
:)
Pupici

Trimiteți un comentariu