sâmbătă, 2 martie 2024

Costumatia noua a Razei de Soare si prima tema Salvam Papusi III.


Bunaaa!

Cred ca ati observat poate ca a inceput a treia editie din Salvam Papusi. Am pregatit 13 teme simpatice (care se pot rezolva rezonabil cate una pe saptamana) si cu ocazia aceasta Raza de Soare s-a innoit cu o rochita si pantofiori.

Am gasit ghemuletul acesta stingher intr-o cutie - ramas de pe la alt proiect. Mi-a ajuns la limita - chiar a fost nevoie la papuci sa caut inca o bucatica de fir compatibila, sa o am in caz ca...
Pentru inceput, am fost inspirata sa incep cu rochita, evident am avut si ajutor... unul mic si cump si drag si pufos:


A doua zi la proba, Raza mi-a sugerat sa fac si incaltari.. oare ne va ajunge ghemuletul acela mic ? Si... cred ca ar fi cazul sa facem ceva si cu parul - oricat imi place mie ca Ralu i-a impletit codita.. e timpul pentru o schimbare!



Trupa de soc a venit de indata sa ne sustina. Care mai de care mai bucuroasa sa profite de o poza la lumina naturala.. si lummina din aia, faina :D.


Si acum... savedem cum aranjam razele acestea de soare, ca nu degeaba asa o cheama. Ce credeati?! Mai intai descurcam, mai apoi pieptanam si apoi...


Facem o poza cu noi pantofiori. Cat impartimparul si il impletim si il stilizam (haha) intr-un mare fel. Rezultatul insa ne place mult.



Raza este foarte incantata si cu forte proaspete. Si mie imi place noua ei costumatie tare mult... presimt ca voi avea in curand nevoie de un alt organizator pentru hainute :))))).





Si preferatele noastre, in lumina soarelui:




Ei? Am pastrat cea mai frumoasa poza pentru final!! Aproape pentru final, pentru ca mai am sa va povestesc doua vorbe despre prima tema (din cele 13): #01 Salvam Papusi // Save the Dolls: Primavara
Ideea este in felul urmator -fiecare tema are alocata o saptamana, Dar! Temele pot fi lucrate pana pe 30 mai. Adica.. cele inscrise la timp, vor avea dublata intrarea, pentru  tragerea la sorti. Celelalte, realizate dupa termenul de o saptamana dar pana pe 30 mai, inclusiv, vor avea o singura intrare la tragerea de sorti. Asta pe scurt. Mai mult cititi la provocare. Si Raza vrea s ava arat si poza de la prima tema:


Pe curand :)!!


4 comments :

Marisa Cavaleiro spunea... [Raspunde]

Hello,

I love your dolls and the way you dress them, I love the dress and the shoes, not to mention the hair, marvellous! I wish you a lovely weekend!

Suzana spunea... [Raspunde]

O combinatie placuta de culori. Bravo, Rux!
Multa inspiratie la tot ceea ce faci. Pupici!
❤️😘

copilarim spunea... [Raspunde]

@Marisa Cavaleiro thank you :) I am glad you like it! I love making clothes for dolls - even though I am marely a beginner.
It makes me happy
Hugs!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana Ma bucur ca iti place :).
A fost un moment de bucurie si de evadare.
Iti multumesc. :* Si eu iti doresc sa ai un Martie minunat!!
:*

Trimiteți un comentariu