marți, 12 martie 2024

Pungute Origami. (Amintiri din sertar)

Cand vine vorba de origami, cateva modele imi sunt ffoarte dragi. Unul dintre ele este cel de pungute. Imi plac tare mult. Arata asa frumos si pot fi si un mod foarte dragut de organizare (am avut la un moment dat o tentativa de a organiza cateva dintre hainutele originale ale unor papusi asa - pentru ca le facusem eu rochite .. haha). 

Dar nu despre organizatoarele mele este vorba azi ci despre 4 pungute calatoare si continuarea la aceste doua articole:


Am ales intentionat hartia de origami folosita - pentru cromatica. Ma bucur ca am gasit aceste modele. Va trebui sa imi organizez si colile origami (as vrea sa imi pastrez macar cate 2 din fiecare model, daca se poate).

Dupa cum spuneam, pungutele calatoare le-am gandit tot cu potential de organizare. Pot fi folosite si ca posete, pungute de cumaraturi, la papusi. De ce nu? :).
In ele am pus rochita mov, pantofiorii moc si o bratara kongoh gumi cu inimioare galbene pe fundal mov inchis:




Am mai facut si o punguta din hartie de impachetat pe care am incercat eu sa o ornez cu creioanele, cum faceam pe vremuri :D



Imi plac mult hartiile acelea mai subtirele de impachetat, pe care sa le pot mototoli putin si aseza inauntru. Asa ca am profitat de ocazie.. Va spuneam insa intr-unul dintre articolele anterioare ca am o poza si cu ce a calatorit in punguta respectiva:


Seminte si samburi 😅🤣😂. Ma gandesc ca poate dau rod intr-o gradina adevarata. Pana si daca voi  avea si eu asa ceva, se pare ca mai dureaza... 

Si am finalizat amintirile din aceasta serie. Nu stiu daca luna aceasta voi mai deschide vreun sertar cu amintiri - ele sunt pregatite acolo cuminti, tot ce am avut eu disponibil pe laptop am organizat, dar este deja mult prea aglomerat totul. 

Ah.. si da, acest articol este programat :).

2 comments :

fiordaliso spunea... [Raspunde]

Cât de frumos ai pregătit totul, cât de asortat! Iar gama coloristica este fix una care îmi place, îmi induce calm și liniște. Iar imprimeul din spate mă duce cu gândul la tapetele caselor mari din alte vremuri.
Sunt foarte de efect punguțele!

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordaliso si mie imi plac colile acelea imprimate pe care le folosesc ca fundal :).
Si imi place si tapetul :D.

Si tie iti place violetul? :) Si mie - chiar, nu mai stiu unde citisem ceva de ametist. :)

Chiar imi plac genul acesta de pungute. ma bucur ca si tie :)
Pup cu drag!!

Trimiteți un comentariu