sâmbătă, 16 martie 2024

Origami, sarma plusata si P.V.


Buna!

Astazi am pregatit o portie de origami si sarma plusata 😂😅. Se lasa cu inimi, cu flori si cu un catelus alb ca de plus. Si chiar e de plus. La final, o inviatatie!

Dar sa incepem! Inimile origami le-ati mai vazut. Cel putin pe cele cu model pe rosu. Au mai aparut doua intre timp: cele cu dungi orizontale si cele cu model VVVVVV  ... Iertati-mi lipsa de inspiratie 😅.  Am mai lucrat o punguta cu buline galbene si am mai incercat doua modele de cutii. 

Mi-am subtiat si asa deja foarte subtirea colectie de sarme plusate realizand o .. floricica si... un catelus aaaaalb:




Desigur - proiectele de mai sus au fost facute prin februarie, in timp ce ii tineam de urat lui Buni si cautam diferite modele si idei de martisoare si cutii. Tot atunci am facut si niste inimioare origami din ambalaje de la bomboane (recuperate de la consumatorii din casa :D). Si au iesit asa draguteeeee!!



Bonus o cutiuta rosie micuta, ce are mare potential pentru organizator. Deocamdata am pus in ea micutele inimioare. 
Am gasit si o poza in care se vede tabloul cu inima (care in acest moment este intr-o folie de protectie) si o parte din gasca vesela. Cu inimioara cu model deosebit (de la imprimeul in zig zag...):


Azi le-am adus pentru poza si am realizat ca trebuie sa mai fie cateva proiecte din sarma plusata despre care nu am povestit. Aceste proiecte fac parte din tentativele mele de idei pentru martisoare dar nu sunt neaparat martisoare putand fi folosite oricand si ca decor si nu numai. De exemplu inimioarele merg si de Dragobete sau Sf. Valetin.


La provoari verzi am ajuns deja la #03 Salvam Papusi // Save the Dolls: Sapte dintr-o lovitura II. Daca saptamana trecuta i s-a alaturat Razei de Soare Rukkusu, de data aceasta va face echipa cu Nicole:

Va reamintesc ca temele pot fi realizate pana la sfarsitul lui mai, dar , daca vreti sa aveti intrarea in concurs dublata, atunci exista un tabel valabil o saptamana (mi precis pana pe 21 martie). Ma intreb ce vor pune la cale cele doua... pentru ca pana luni va trebui sa fie gata 😅. Sa imi tineti pumnii 🤞🏻😊.

Pe maine!



10 comments :

camdandusler spunea... [Raspunde]

So cute details, thanks for your sharing

fiordaliso spunea... [Raspunde]

Eu îți țin pumnii strânși!
Colecția de origami este absolut încântătoare, iar cățelușul adorabil! Și floarea vine cu o pată de culoare in tabloul pastel. Dar cine este arătarea galbenă? Să știi că nu folosesc cuvântul în sens negativ. Seamănă cu Jar-Jar Binks, deși clar nu este el.

Suzana spunea... [Raspunde]

Ce de-a giumbuslucuri pe la tine! Imi plac mult. Imi doresc sa fac ceva gen origami. Mi-am gasit mai devreme niste seturi de hartii patrate mici si rotunde. Poate imi vine vreo idee, sau macar jumatate de idee...
Pup si o duminica linistita, draga Rux!❤️😘

Marisa Cavaleiro spunea... [Raspunde]

I'd love to know how to do origami work, those hearts are so cute! And the photos with the dolls too! Good luck in the competition! And have a lovely weekend!

copilarim spunea... [Raspunde]

@camdandusler thank you :). I like origami.
Hugs!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordaliso iti multumesc iti multumesc :). (da, am scris de doua ori - nu e greseala :D)

ma bucur ca iti place! Sunt foarte dragalase inimioarele. Chiar.. mi-ai dat o idee - sa o notez sa nu uit :))

Aratarea galbena - vai :)) cand am citit stateam sa ma intreb ce am pus eu galben-uitasem!! Te referi la dl Girafa :D. Iti dai seama ca am cautat acum cine e Jar-Jar Binks :)). Nu, nu e el. mai degraba seamana cu Topi (sau cum il chema, din desenele animate cu Aventurierii spatiului....).

L-am luat anul trecut la o super reducere (aveau si un catel dar era mai scump si vad ca nu il mai au deloc). E super dragut. are si hainute care se scot.. Adorabil :D.

Ma bucur ca iti plac floricica si catelusul.

Puuup :*

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana Crede-ma ca am pus sarma plusata cat am putut eu de la adapost. Cu atatea constrangeri efectiv simt nevoia sa fac mereu cate ceva.
Acum am proiectele de la PV si TC care ma tin ocupata si mai am ceva de rezolvat urgent pana la sfarsitul lunii... :O.

Rotunde? Wow. Nu am avut pana acum asa ceva. Trebuie sa fie foarte interesant.

Iti doresc sa vina ideea pe jumatati daca e nevoie, dar sa vina si sa te bucuri din plin de experienta impaturirii hartiei.

Nu te descuraja orice ar fi :*.
Puuup cu drag 🌸🤗

copilarim spunea... [Raspunde]

@Marisa Cavaleiro This month is kind of full, but next month I will try to make a tutorial fro a origami project - maybe this hart, why not :). You should give it a try then :D.

When I was little I used to do racing cars from math paper. I found a while ago a tutorial, but I am not sure if those cars where made exactly like that... How I wish I could find a little car made back than. I am pretty sure I had at least one in my old desk.....

Thank you. :) Hugs!!!

CARMEN spunea... [Raspunde]

am admirat toate realizarile tale, astazi am descoperit în plus laleaua :-) Minunate "bijuterii"de inceput de primavara ♥ Felicitari pentru fiecare idee!
O duminica minunata, Rux draga! 🌸🤗

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN ma bucur mult ca iti plac! :)
Incep si la noi floricelele sa isi faca simtita prezenta. Si eu salvez ce imi trimit parintii si Ralu - asa ca prin aprilie mavoi prezenta si eu cu flori adevarate (sper celputin) - intre 19 si.. 21 parca e si simfonia Lalelelor:D Sa vedem

Pupici cu drag :)

Trimiteți un comentariu