marți, 26 martie 2024

Fii Creativ! Recuzita din cataloage.(TC 12/44)

Buna!!!

Transformările creative de martie au ajuns la final! Adica gata, ma prezint in fata voastra cu cea de-a patra si ultima tema din aceasta luna: fii creativ!

Si sa stiti ca am fost (nu va arat spatele la recuzita, dar e plin de „creativitate”, ca un puzzle realizat din bucatele de carton :))). 

Nici nu mai stiu de cand vreau sa fac ceva de genul. De fapt, pentru acest motiv am pastrat in primul rand cataloagele cu imagini cu jucarii :). M-am hotarat ca voi incerca sa fac elemente de recuzita pe cand lucram la valiza. Atunci am si gasit prima imagine, cea a unui joc de creatie cu un bambi pe coperta. Se pare ca respectivul set creativ a fost acum cativa ani la Kaufland (si eu abia acum aflu... pfff 😅).

Urmatorul pas a fost sa caut acul in carul cu fan. Pai da... sunt multe poze cu jucarii in cataloage dar ... sunt u text peste ele, incomplete, cu bulina de reduceri si asa mai departe. Cu chiu cu vai am reusit sa adun cateva:


M-am inarmat cu foarfeca, banda dublu-adezica care e pe sfarsite... Un scoci micut, bucatele de carton si cu multa siguranta ca vai ce repede voi termina, ce usor va fi ... floricele pe campii! Vorba aceea.


Noroc ca am inceput cu cel mai mare „obiect/„ -  un „trenulet”. Altfel poate m-as fi descurajat de la inceput. Da-i si cauta carton, lipeste, pune pe spate alte bucatele.. Hai cu urmatoarele!


Una dintre probleme au fost marginile - nu am putut lasa suficient de mult spatiu si la unele s-a indoit anevoios... Evident ca vedeam cele mai mici defecte (dar sper sa nu va sara si voua in ochi .. haha).  In plus, am avut si un puzzle usor ciuntit, pentru ca pe partea cealalta era alt joc - Jumanji. Mi-a placut insa mult si puzzle-ul asa ca la el am folosit un carton usor curbat ca sa il fac sa para mai maricel cumva. Colectia se marea:


Pana am ajuns la cutiile cu papusi unde a avut loc si un accident - din fericire am reusit sa salvez „cutia cu papusa”. Si atunci mi-a venit ideea cea buna sa securizez cumva recuzita cu banda de scoci pe fata. nu doar ca le-a schimbat aspectul - chiar seamana acum cu jucarii in miniatura, dar le si face mai rezistente:


Imi plac enorm. Avem: 2 puzzle-uri, trenul, jumanji, doua seturi de creatie in dreapta jos, care au o forma usor dintr-o parte ceea ce le face sa para si mai reale, alt set de creatie in stanga jos, cel cu Bamby, vreo 6 papusi :))). In total sunt 14.

Si mi-a venit o idee, asaca am adus si valijoara.



In afara de tren, toate incap in valiza :D. le poate lua in vacanta daca vrea. De fapt, asa si stau acum, in valiza.


Mai putin trenul, Jumanji si cele doua puzzle-uri (parca) pe care le-am asezat langa - sa nu fortez valijoara) - asa le-am depozitat intr-o alta cutiuta (de genul celei folosita luna trecuta pentru organizator).
O ultima poza, inaite de a ma indrepta catre Galeria de creatii a exploratorului creativ din aceasta luna.

Sper ca v-au placut micile mele proiecte. Mai vreau - dar trebuie sa mai las putin timp, pentru ca sunt foarte migaloase :)). Sunt chiar curioasa daca nu mai gasesc ceva potrivit - mai erau cateva dar nu erau ok ca dimensiune - iar acesta este un alt aspect de care trebuie tinut cont :P.

Pe curand!

12 comments :

CARMEN spunea... [Raspunde]

vaaaai ce creativa esti! si ... productiva! ☺ Asa o varietate mare de lucrusoare-minuni! Felicitari! Câta migala si ambitie, esti de admirat! Foarte fain au iesit toate!
Pupici si îmbratisari ❤️😘

Marisa Cavaleiro spunea... [Raspunde]

These creative challenges are great for keeping your mind occupied with beautiful and delicate things! The photos are adorable with the doll! I wish you a wonderful week! Enjoy your work!

fiordaliso spunea... [Raspunde]

Oh, mi-ai luat-o inainte! Tot invart si eu in gand ideea sa fac pachete cu mancare din reviste, dar inca nu am inceput. Felicitari, arata foarte bine! Dar am o curiozitate, cum ai facut spatele?

Suzana spunea... [Raspunde]

Ooo, ce bogatie pe aici. O idee deosebita ce nu mi-a trecut prin tartacuta! O colectie generatoare si de alte idei, cu siguranta! Pupici si inspiratie in continuare! ❤️😘

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN 😘 exista de cumparat niste chestiute de gen de la ziru - minibrands si arata ca niste mingiute. Si sunt foarte scumpe. Adica in Ro le gasesti cam la 100 de ron (cred ca cel mai putin am vazut undeva la 70...). Ceea ce e mult peste buget. MI-as lua din cele colaborare cu Disney (cu mini jucarii), sau mini jucarii (zuru) sau cu accesorii (genti si pantofi si alte cele). Dar nu la pretul acela.. haiun 50 de ron mai merge cat de cat.
Pana atunci.. am zis sa incerc varianta DIY... si mi-am zis ce mare branza sa fie, dar uite ca e :)). pana gasesti imaginea potrivita.. migalos cat cuprinde.. :)). Insa a meritat. Ma bucur ca iti plac.
Puupici

copilarim spunea... [Raspunde]

@Marisa Cavaleiro thank you for the kind wishes!
For me, handmade is the best therapy.
I am glad you like my little photo session
Hugs!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordaliso hai hai! :D Abia astept sa vad ce vei face!
Iti multumesc :*
Pe spate au bucatele de carton - exact cum scriam in articol. :)))) Si vine scociul pus. Si sunt cat se poate de plate doar ca unele sunt fotografiate in asa fel incat parca au volum - nu ti se pare? mai ales unele cutii de papusi sua joculetul din antepenultima poza, cel cu un ursulet. De fapat e plat ca ziua. :))))
Vreau sa fac si cutiute in timp, dar pentru alea e nevoiu de poza frontala.
Pupici

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana Ma bucur ca am reusit sa le fac. Ma aspetam sa pot face mult mai multe dar cand m-am uitat eu sa aleg am descoperit ca la multe este scris fix pe ele, sau cate o oferta ceva... Altele nu se potriveau ca dimensiune (sunt unele mari care merg facute postere.. altele miiiici care merg lipite pe ceva sa decoreze - dar nu folosite asa).
Ma bucur ca iti place ideea
Pupici cu drag!

Mihaela Toilă spunea... [Raspunde]

Ce bine arată! Ai o răbdare extraordinară să faci aceste mini-lucrușoare! Felicitări! Pupici, Rux.

copilarim spunea... [Raspunde]

@Mihaela Toilă ma bucur mult ca iti plac - in poze unele par chiar 3D ceea ce nu e cazul, dar mi se par foarte bune ca recuzita. :).
Ibratisari cu drag :*

RÔ - MEU DIÁRIO spunea... [Raspunde]

Queria pedir pra você seguir o meu blog. Você pode me seguir? Obriada. Feliz Páscoa para você e um beijo.

copilarim spunea... [Raspunde]

@RÔ - MEU DIÁRIOObrigado. Feliz Páscoa! Estou acompanhando o blog. Atenciosamente, Rux

Trimiteți un comentariu