marți, 5 martie 2024

Povestea Ingerasei cu parul rosu. (Amintiri din sertar)

 

Buna!

Va spuneam in articolul Straluciri de Ingeras si vestitori ai Primaverii.(Reflexii in Oglinda 53) ca voi reveni asupra subiectului in alte trei articole - fiind prea multe poze (multe fara reflexii). Iata ca astazi mi-am facut in sfarsit timp sa ma ocup de primul din serie, cel despre Ingerasa cu par rosu.

Ideea este ca eu fac uneori poze mai multe atunci cand pregatesc pachetele (pentru ca nu mai stiu ce am pozat si ce nu - se intampla mai ales cand lucrez la mai multe proiecte sa uit sa fac poze la ceva). Mi-am dorit sa pastrez cate o amintire (2, 3.. 10, haha) legata de ce am lucrat de-a lungul timpului. 

Sa va zic ca blogger mi-a incarcat pozele de la ultima la prima, astfel incat sa petrecem mai mult timp impreuna (eu cu el😅)?! 

Revenind la Ingerasa cu parul rosu. Am chiar cateva poze din timpul lucrului. Aflasem deja ce culoare de ochi si ce par si-ar dori Danuta. Mai stiam ca ii place violetul - asa ca am profitat sa fac costumatie papusicii.. si pantofiori:

Apoi a urmat parul. Rosu si luuung. Cred ca are cel mai lung par dintre toare papuselele ingeras - doar ca se onduleaza (presupun ca poate fi prins si in codite - dar nu am incercat. 

Aura i-am facut-o ca o bentita detasabila. Spre deosebire de celelalte la care este cusuta. Tocmai pentru ca m-am gandit ca avand doua costumatii asa ar fi mai bine. 

Apoi i-am lucrat si aripile. Nu doar papusile, ci si costumatiile  si incaltamintea nu sunt la fel. La fiecare proiect in parte mai schimb cate ceva. Uneori e mai evidenta schimbarea, alteori mai subtila. Dar puteti fi siguri de ceva: sunt unicat.

Desigur, are si costumatie completa de ingerasa. Ma tot gandesc sa incerc si un model de rochita mai lunga pe viitor. Si cred ca mi-ar placea sa incerc sa lucrez acest model pe dos.. Sunt foarte curioasa cum ar arata. Daca stiti papusile si jucariile mele amigurumi dinainte sa incep aceste cursuri, atunci poate stiti si ca aratau usor diferit ca textura.. pentru ca eu asa am lucrat, pe dos :))).  

Mi-am dorit mult sa ii fac o cutie-casuta mai elaborata. Dar timpul a fost foarte scurt si folosind doar anumite materiale, sa fac uneori si cel mai simplu proiect, imi ia foarte mult timp. Asa ca am imbracat o cutiuta pe masura in hartie albastra (mi s-a parut mie ca se potriveste bine, am decorat-o cu un fluture simpatic pe capac (stiu ca aveam o poza si cu el - ah da, este in alta ciorna). M-am luat cu aranjatul in cutie si singura poza in care se zareste putin cutia este aceasta:


Papusica a calatorit (sper eu confortabil) dupa cum se poate obsreva, alaturi de ... niste lucruri despre care voi vorbi in datile viitoare, acum va voi mai arata cu ce am acoperit-o... ca sa nu ii fie frig. Glumesc evident:


Felicitarea inimioasa si o felicitare cu martisor. Cel mai harnic dintre toate! Incetul cu incetul vor pleca si vor ajunge si celelalte la destinatie.








Am vrut sa fac o poa si la spatele felicitarilor, ca idee. Bine ca mi-am amintit dupa ce am scris... :))). Oricum - la toate am mers pe ideea de a nota pe o hartie cu margini perforate gandurile bune. Acum stau si ma gandesc ca ar trebui sa mai am un perforator pentru colt... :D. Trebuie sa il  eliberez din cutie si sa il pun la treaba. Imi place mult ideea aceasta de felicitare tip vedere.



Despre felicitarile de martisor voi povesti mai multe alta data, dar daca tot aveam pozele facute. am zis sa le adaug si pe ele.

Pe curand!


6 comments :

fiordaliso spunea... [Raspunde]

Un cadou deosebit, cu siguranță Dănuța va fi încântată!

CARMEN spunea... [Raspunde]

Imi plac si felicitarea si ingerasul cu par rosu 😍😘🤗 foarte reusite! Martisor, luna iubirii 💗🌷🍀
Pupici si imbratisari 🤗

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordaliso Ma bucur ca iti place :). Am zis ca e cazul sa deschid sertarele si sa pun pe „raft-uri” ce am mai facut si am inceput si eu cu ce era mai recent :))))))).

Pupici

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN ma bucur mult ca iti plac :). Ziua Danutei a fost in februarie dar eu am strecurat si martisorul pentru ea atunci :))).
Saptamana aceasta sper sa plece si celelalte ... doar ca al tau va veni abia in aprilie, cu ajutorul lui Ralu :D
pup

Mihaela Toilă spunea... [Raspunde]

Nu am mai reusit sa scriu despre cadou, dar ma bucur ca ai facut-o tu! Toate sunt superbe...Ingerasa este foarte reusita si imi place muult! Am vazut in imagini biletelul care indica sa citesc mai intai, DAR eu nu prea fac ce mi se spune :)))) :)))) asa ca am desfacut toate cutiutele/pungutele...apoi am citit, dar cum? citeam un rand, mai admiram ingerasa, apoi alt rand si examinam semnele de carte....si asa mai departe.
In ziua aia nu am inteles nimic din ce mi-ai scris, a trebuit sa recitesc dupa doua zile....
Iti multumesc din inima, a fost o surpriza foarte placuta. Multumesc, Rux. Pupici

copilarim spunea... [Raspunde]

@Mihaela Toilă :))))))) sper ca nu din cauza scrisului. Mi se intampla si mie cu cat incerc sa scriu mai clar cu atat am senzatia ca nu mai pricep nimic, mai ales daca sunt obosita :)). dar atucni acnd scriu. pemoment, mi se pare asa de clar si citez si fascinat cum apar literele :))).

Intr-una din noptile nedormite am facut ordine in pozele de pe laptop si am stampilat cam tot ce era ... asa ca am zis sa profit sa povestesc despre ce nu am reusit - am inceput cu ele pentru ca erau amintirile proaspete si a mers ceva mai repede decat cu altele mai vechi :))))).

Ma bucur mult ca ti-au placut. :D Si noi iti multumim mult pentru surpriza si vestitorii primaverii. Cum se mai linistesc treburile pe aici o sa si povestim :D (plus ca abia astept sa vad daca si cum ii vine lui K stii tu ce. :*

Trimiteți un comentariu