joi, 29 februarie 2024

Straluciri de Ingeras si vestitori ai Primaverii.(Reflexii in Oglinda 53)


Buna!
Azi am pregatit reflexii aniversare. :D Pe scurt. Pe lung... am vrut sa descurc putin situatia intr-unul dintre folderele mele cu proiecte despre care nu am apucat sa povestesc - si care este foarte recent, de data aceasta - chiar din luna februarie.

Am hotarat ca in acest articol sa strang reflexiile vizibile. Am facut si cateva poze cu monitorul - pentru poza zilei, evident , asa ca sa intru in subiect:


Pe la inceputul lunii a poposit la mine o ingerasa cu ochii negri si par rosu ca focul. Stiam ca urmeaza ziua Danutei - stiam ca i-a placut de Mihaela Amigurumi, dar ca ii placeau si ingerasii.. asa ca mi-am dorit sa ii fac o surpriza. Am facut o ingerasa (si conform „sondajului de opinie” ei i-ar fi placut roscata si cu ochii negri), cu aura de pe par necusuta (adica poate f scoasa usor) si cu inca un rand de hainute violet (pentru ca stiu ca ii place culoarea) demne de Mihaela (personajul animat). In imaginea de mai sus purta costumatia violet combinata cu aura si aripioarele.
Cateva sclipiri prinse in parul ei:


Alte reflexii - in poza in care am incercat sa surprind fluturasul embosat (iar cred ca am inventat un cuvant..😅) pe felicitarea ce a insotit martisorul (pentru ca am profitat si l-am strecurat si pe el in pachetel 😁:



Teoretic, mai erau obiecte gata sa adune reflexii in poza, dar atunci nu m-am gandit in perspectiva si am facut tot posibilul sa nu .. fie reflexii :))). Asa ca asta-i tot. Plus ce am reusit azi, alaturi de Risu:



Pentru ca nu voiam sa fie un articol prea lung, voi scrie separat despre povestea Ingerasei Roscate,  pungutele origami si semnele de carte*. Si ce se va mai strecura pe langa ele.

 
*link-urile vor deveni active de indata ce articolele se vor publica - pe acestea le voi programa pe parcursul lunii - deja am facut ciornele cu imagini, mai ramane sa adaug text cand voi avea timp :).

📸

Inscriu articolul in tabelul gazduit de Carmen, ce a preluat rubrica  „ Reflexii in Oglinda ” initiata de Sorin. Rubrica avea ca indemn urmatoarele cuvinte:
” Dacă doresti să participi, publică într-un articol pe blogul tău, o imagine sau un clip, pe care tocmai le-ai vazut în "oglinda" (poate fi si cea retrovizoare) ”


Ja ne!  

6 comments :

CARMEN spunea... [Raspunde]

Cat de dragute sunt toate! Ce miniaturi dragalase! Cat ai fost de inspirata, Rux draga, ce atentie la micile detalii! Sunt foarte placut impresionata de hand-made-urile tale 💗😍🐞🌷🎈🌹🐾❤️💕 sa ai un start bun in Luna iubirii!

Suzana spunea... [Raspunde]

O galerie superba, cinstind ziua de maine, 1 Martie!
Sa fie cu bucurie, draga Rux! Pupici si o primavara frumoasa! ❤️😘

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN ma bucur mult ca iti plac - nu sunt ele perfecte, sau ca in reviste ori magazine .. am multe limitari de exprimare (din cauza materialelor in principiu) care le fac sa pare chiar stangace sau copilaresti (ceea ce pe mine nu ma deranjeaa ca deh.. copilarim nu e degeaba acolo ca titlu :P). Dar cand fac cate ceva ma implic cu totul. Si cand mai si place.. atunci aia e cea mai mare bucurie. Capata totul sens.
Iti multumesc mult!! Sa ne fie martie minunat.

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana ma bucur ca iti place!! Deja e maine.. e primavara :). Imbratisari cu drag :*

fiordaliso spunea... [Raspunde]

Sunt foarte frumoase fotografiile, și reflexiile acelea mov parcă ar fi luminile scenei! Ah, și fluturașii in două culori sunt un mărțișor in sine!

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordaliso m-a amuzat sa fac poa la monitor -dar a iesit binisor.
Ma bucur ca iti plac :) Fluturasii... vai ce mult m-am bucurat atunci cand am luat perforatorul (trecem peste faptul ca nu taie bine si ma dispera.. hahah) - si cand mi-a venit ideea sa fac fluturasi asa... :))). Nu iti zic cu cat entuziasm am refact anul acesta modelul :D.
Puuup

Trimiteți un comentariu