duminică, 25 februarie 2024

Baby Trifoi Amigurumi.(Bucuria de Februarie - premiu PV)


Buna!!
Iata ca a venit momentul sa vi-l prezint si pe cel de-al doilea bebelus floare amigurumi: Carl Clover. El este bucuria lunii februarie si premiul realizat pentru Mesager in Misiune: O noua aventura - capitolul 02 ”Organizatoare”.

Criteriul pe care am facut alegerea: la un moment dat, intram si eu si Ralu pe ma-bimbo - un joculet cu grafica frumoasa. Acolo aveau tot felul de evenimente si in februarie pregateau ceva legat de o sarbatoare irlandeza  (St Patrick - care, culmea e in martie, dar asta e alta poveste, „event-ul” incepea din februarie, motiv pentru care am facut aceasta asociere 😅). 


Lasand criteriul meu subiectiv la o parte, uitandu-ma la descrierea personajului, cred ca se potriveste foarte bine. Si acest micut bebelus face parte din colectia Flower Babies realizata de Bas den Braver.

La fel ca si data trecuta ( Baby Lalea ), am ales sa fac o varianta si pentru noi. Cei doi bebelusi sunt, desi aparent identici, diferiti. Cel care va pleca sa aduca bucurie - are manutele crosetate un alt model decat in carte (pentru ca nu ma pot abtine, se pare, sa u modific cate ceva....😅). Si cel care va ramane sa ne aduca noua bucurie, are mici modificari, pe ici pe colo. Oricum, mai jos ii vedeti pe amandoi si ca sa fie clar, cel pregatit de plecare s-a tot ascuns prin punguta lui origami :D.


Poate e un pic timid - Risu l-a ajutat sa iasa din punguta si sa va arate ce frunzulite (patru la numar) norocoase are:


Apoi au zis sa va provoace! Care e ... care... ia sa vedem, reusiti sa ii deosebiti :D? V-am lasat ceva mai sus un indiciu, cel putin!


Si acum ne pregatim sa ne luam ramas bun - bine, el va pleca acasa la inceputul lui Martie, nu mai e mult! Pana atunci, inapoi in punguta magica :




Urmeaza bucuria pentru luna martie... banuiesc ca aici e simplu de ghicit ce voi pregati: un .. Baby Ghiocel.

Pe curand!

10 comments :

Marisa Cavaleiro spunea... [Raspunde]

Hello,
The babies are lovely, I'd love to know how to make this kind of dolls, I do cross stitch with my own designs! Have a nice week!

Mor Düşler Kitaplığı spunea... [Raspunde]

your amugurimi looks so cute. have a good week my friend :)

Suzana spunea... [Raspunde]

Ce frumusele creatii. Imi plac mult si culorile cum le-ai combinat. Felicitari, draga Rux! Pup. ❤️😘

copilarim spunea... [Raspunde]

@Marisa Cavaleiro Hello :)
For the lovely babies I am following a pattern from a book I have bought myself last year - I thought it would be a lovely occasion.

I love to make amigurumi - I have learned a long time ago, by myself. actually mw designs are crochetted on the wrong side.. :)). But I thought it would be nice to try some other designs as well.

Cross stich? wow - this is wonderfl :). I love this kind of work!!
Hugs!! :*

copilarim spunea... [Raspunde]

@Mor Düşler Kitaplığı I am glad you like them :). Thank you!! Hugs!! :D

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana M-am hotarat ca bucuriile de peste an - care or fo bucatica mea de premiu pv pentru castigatori, pe langa ce carti si alte minuantii a pregatit Micaela, sa aleg s fac cate o flocicica bebelus din carte. Le-am selectat cumva pe luni :).
pentru februarie am ales trifoiul norocos.
Ma bucur ca iti place .
puuup

fiordaliso spunea... [Raspunde]

O mică dulceață și trifoiașul norocos! Îmi amintește de ceva stilul acestor flori, dar nu reușesc să îmi dau seama de ce.

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordaliso sunt foarte curioasa de ce anume - cand iti amintesti te rog sa imi zici si mie :D
Ma bucur ca iti place. Mai e putin si veti face cunostinta si cu alegerea lunii martie .)))
Pupici

MNiko spunea... [Raspunde]

Ce simpatici sunt amândoi. Doi baby trifoi ca doi gemeni identici. Cred că văd o deosebire, cel care va pleca ține „mânuțele” în sus? E cel din dreapta?

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko da, cred ca din cauza ca l-am pus in punguta verde tine manutele asa :))). Chiar sa ma uit. Dar el e cel care va pleca spre tine :D

Ma bucur ca iti plac si ma bucur ca am avut inspiratia sa iau cartica aceasta anul trecut si ca am dat peste ea la fix anul acesta :D.
Pupici!!!

Trimiteți un comentariu