marți, 27 februarie 2024

Fii creativ: Un tablou cu o papusa.(TC 08/44)

Bunaaaa!

Am reusiiiit! YEY! 😅

Ultimele zile au fost ...  pline. Si apasatoare. Si atunci m-am bucurat sa fac mereu cate ceva. Culmea este ca.. am ramas cu proiectul acesta cumva suspendat. Cu alte cuvinte, azi l-am atacat si terminat, suprinzator de ... repede. Odata ce am reusit sa ma conectez la ce faceam eu acolo si sa fac bruiajul exteriori sa taca. 

Ultima tema lunara de la Transformările creative din februarie , gazduite de Mihaela (MNiko) este cea in care pune creativitatea la treaba .. de fapt la toate punem creativitatea, dar aici avem, cum s-ar spune, mana libera sa alegem sa facem ce vrem noi. Avand in vedere materia prima, pentru mine a fost ocazia perfecta d a recupera o restanta, mai precis - Provocari Verzi - Metamorfoza unui fluture -: Salvam Papusi // Save the Dolls #11 "Papusa din Tablou".

Am ales sa scriu pagina aceasta de la zero - am ales o papusa noua, pe nume Belissa si a inceput prin a incerca sa fac o schita, Dar despre cum m-a chinuit pe mine talentul (lol) puteti citi pe indelete aici: Making of " Papusa din Tablou " (#11 STD/SP) - pentru ca am profitat de ocazie sa completez si ciornele. Usor, usor, sper sa le finalizez pe toate (atunci voi putea sa declar complete si vreo 2 sezoane de MFC, care din cauza acestor absente notabile, zac triste si cu goluri in drafturi, dar de azi, sunt minus una: Miercurea fara cuvinte " STD / SP Tema #11 Papusa din Tablou ".).

Nu voi repeta toti pasii din making of, ca nu are sens - am preluat de acolo doar doua fotografii: cea de mai sus cu materia prima si cea de mai jos cu tabloul finalizat.

Ce vreau sa mai zic este ca astazi am evadat creativ atat de frrumos - a fost atat de bine cand am scapat de bruiaj si m-am conectat la mine lasandu-ma efectiv sa... ma joc, incat simt nevoia sa notez acest acest lucru. 

Am ales ca acest tablou sa il pun in rama pregatita inca de saptamana trecuta (Organizator A5 - pentru hainute.). De aceea facusem eu asa coperta, asta era ideea :)). Sa pun tabloul in siguranta si in acelasi timp sa infrumuseteze micutul organizator.

A fost nevoie sa modific putin pozitia benzilor, csa nu acopere tabloul pe parti. Benzile astea sunt un mare mister pentru mine. Cand vreau sa se lipeasca bine ma trezesc ca se dezlipesc cand mi-e lumea mai draga. Daca am nevoie sa modific ceva, ei bine fix atunci se lipesc zdravan :))). Noroc ca imi plac prea mult ca sa ma supar.



Si... tocmai am uitat ce voiam sa mai scriu :))). E bine - ce sa zic. Ah.. probabil voiam sa mentionez si aici ca imi da asa senzatia de ceva de inspiratie japoneza - cromatica, modelul de la washi... aranjamentul. 


Sper sa va placa si voua Papusa din tablou :). Am salvat-o special pe Belissa pentru el, pentru ca mi s-a parut ca are un zambet superb. Nu credeti?

Acum ma voi indrepta sa il agat in Galeria  cu creatii participante si... apoi sa ma voi ocupa de sortat niste poze ... 😅.

Pe mai tarziu :)!

4 comments :

fiordaliso spunea... [Raspunde]

Tare drăguț ți-a ieșit tabloul! Și păpușica este drăgălașă, și îmi place cât de bine i-ai reprodus coafura.

Suzana spunea... [Raspunde]

Ce dragalas ti-a iesit. Si imi place ideea ca ai pus-o
pe organizator. Si modelul este draguta foc!
Felicitari, draga Rux! Pupici! ❤️😘

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordaliso ca sa fiu sincera, eu sunt extrem de entuziasmata de cum i-am reusit figura :)))))). Ca nu am schitat nimic, la liber, direct... Inca nu imi vine sa cred :))).
Dar da si coafura s-a format interesant. habar nu am cum mi-a venit ideea pur si simplu m-am trezit invartind rasucind facand niste noduri si lipind :))).
Ma bucur ca iti place.
pupici

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana ii menisem locul respectiv - in sfasit mmi-a iesit un plan..... OOOPS tocmai am realizat ca va trebui sa o prezint cumva si la poza de grup ce trebuie refacuta cand voi finaliza de recuperat temele :))). vaiVai.. va fi interesant de vazut cum o voi incara.
Este super simpatica papusica. Are asa o fata vesela - chiar m-am gandit la tine cand am luat-o. Ca ti-ar placea, cum zambeste.
Iti multumesc si ma bucur ca iti place! pup!

Trimiteți un comentariu