luni, 19 februarie 2024

Organizator A5 - pentru hainute.PV (2/3)


Buna! 

In primul rand, ma bucur ca pot sa va scriu - am problema cu incarcatorul de la laptop(Allview). Habar nu am daca s-o potrivi unul de la alt laptop mai vechi (Toshiba), ca daca nu, am cam incurcat-o. 😅 

In al doilea raaand, Mesager in Misiune: O noua aventura - capitolul 02 ”Organizatoare”. se apropie usurel de linia de finish - stiti ca tine doar pana pe 21, nu? Asa ca, ma prezint si eu cu cea de-a treia subtema, rezolvata proaspat - azi: un organizator tip biblioraft pentru dimensiunea A5.

Povestea pe scurt: vazusem la Froggy acum ceva vreme ceva asemanator - bine, ea cumparase bibliorafturi si niste suporturi de plastic compartimentate - arata foarte profi, dar eu am zis ca ma voi descurca si cu ce am.. cumva. Din fericire, am niste folii de plastic tip A5 si mi-am facut singura compartimente - am cusut cu un fir mai pufos si cu acul :D :

Am folosit doua bucati de carton de la niste ambalaje - un carton mai rezistent si nu foarte gros - pentru coperte. Cotorul l-am facut dintr-un carton mult mai gros, ramas din cutia pe care am folosit-o ca suport la puzzle-ul cu Ghiocei în zăpadă

L-am imbracat in hartie alba si apoi ma gandea sa ii fac o extra coperta din material textil. Am renuntat din mai multe mtotive si principalul nu a fost ca era materialul mai scurt decat coperta... Acela a fost un motiv secundar, usor corectabil. M-am reorientat un pic pentru ca mi-a venit o alta idee. De aceea, la exterior, pe coperta, am atasat o folie A5:


Am folosit in acest proiect banzi washi pentru a decora. Si... m-am cam enervat la capitolul rezistenta. Se tot desfac, desi banda e noua si in prima faza lipeste bine. Uneori chiar prea bine :)). Cand mi-e lumea mai draga insa.. jeang. Ma trezesc ca se desface... :O. Si acum ma gandesc cu putina ingrijorare ca am folosit-o pe la felicitari... sper  totusi sa nu se desfaca 🙄🤞.

Desi nu este neaparat nevoie, am asigurat hainutele cu agrafe colorate. De fapt foliile protectoare. Ah... foliile sunt tinute de o  sarma plusata (trecuta prin coperta din spate) si cred ca se poate zari putin si „opritorul”  care ese facut din carton si decorat tot cu banda (la el am lipit pe spate cu scoci ca sa nu se mai desfaca :))) ). 

Pentru hainute care nu au foarte mult volum, sau pentru cele de genul salopetei, acest organizator este excelent. Pentru cele din soseta (pulovere, rochite etc.) imi place mai mult cum stau in cutie transparenta - si chiar am una pe care am confiscat-o recent de la ai mei. Este de la bomboane F-R, cele cu alune, si este facuta dintr-un plastic mobil, au schimbat - inainte erau din plastic casabil si mereu se ciobeau). Sper sa mai fac rost - se vede in poza de mai jos, sta Risu pe ea:

In suporul de pecoperta nu vor sta acele haine - le-am pus asa, demonstrativ, ci un alt proiect care este aproape 2D si nu va deforma folia. Eu am avut nevoie de ceva pentru poza pentru P.V. si in acel moment asta a fost ideea care mi-a venit:

Imi plac tare mult genul acesta de organizatoare - le-as putea aranja foarte usor pe o etajera - si as vrea sa fac si diorame.. vise/visuri :)) (adica ambele sensuri).  Arata atat de dragut - ah stati sa va arat o imagine mai de ansamblu - care sa prinda si cotorul:

Si o ultima privire inauntru - am mai adaugat inca doua folii cusute pe mijloc cu hainute. Acum e aranjat perfect:



Si noi ne vedem maine cu proiectul de outfit :)). Acum sa vad daca mai am baterie sa ma ocup si de mesaje si vizite...🤞.
Pe curand!

6 comments :

MNiko spunea... [Raspunde]

O sa razi când o sa vezi miniorganizatorul meu. Dar nu zic nimic despre el sa nu stric surpriza. Sper sa îl și termin azi.
Îmi place al tău, e practic și util. Felicitări.

Suzana spunea... [Raspunde]

Uau, cate lucrusoare superbe! O idee excelenta!
In plasticele alea imi pun si eu bucati din cartoane.
Le-ai organizat fain. Felicitari draga Rux!❤️😘

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko ma bucur ca iti place - cred ca voi mai face, pentru hainutele care nu sunt foarte voluminoase este bun. Pentru celelalte .. asa si asa ca ocupa cam mult spatiu - merg mai bine in altceva.
Abia astept sa vad ce ai pregatit. M-ai facut foarte curioasa - eu cum ma lupt cu articolele pe blog (am reusit sa organizez cat de cat recuperarile din 2019 (aveam drafturi si a trebuit s aimpart la proiect pozele etc etc... si nu iti zic ce emotii am cu bateria ca mereu stau in sah.. pana am incarcat, pana am prelucrat.. dar am facut o mica pazua ca sa raspund la mesaje).
Pupici

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana ma bucur ca iti place :). E foarte bun pentru lucruri fara mult volum - merg si cele doua rochite pufoase jos, dar la limita - ocupa mult spatiu.
Am si eu folii cu diverse resturi de hartie - dar din cele A4. Pe cele mici abia mi le-am luat (ma rog anul trecut, dar abia le-am inaugurat de ceva timp si imi plac mult).
Pupici!!

fiordaliso spunea... [Raspunde]

Este ceva inedit, eu una nu am mai văzut așa ceva, îmi place ce ai realizat. Văd că și fetelor le place 😘. Hmm, undeva am pitit și eu câteva folii A5 dar habar nu mai am unde.

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordaliso eu am vazut acum ceva timp la Froggy - uite cand o sa vorbesc despre integrity (candva la jurnal) o sa caut link si catre proiectul ei).
Si mie imi place - e ideal pentru lucruri fara volum. cele cu.. ocupa si cred ca voi cauta alta varianta pentru ele :))). Dar momentan chiar mi-am organizat frumusel in cutie lucrurile.

Cat despre ultima parte cu pititul.. cunosc. mai ales acum.. Ehe..
Pupici

Trimiteți un comentariu