marți, 20 februarie 2024

Costumatie de Planetar.(TC 07/44)

Buna!! 

Azi avem un articol care  ne introduce in lumea fascinanta a calatoriei in timp, printre altele. Cea de-a treia tema propusa de Mihaela (MNiko) pentru Transformările creative din februarie , a fost outfit. Evideeeent ca era o mult asteptata invitatie (mai degraba ca un sut stiti voi) pentru a face bine sa m ocup de restante. Ceea ce am si facut...

Pentru inceput am adunat trupa de soc - aveam in plan sa fac tinuta pentru tema #09 Ofera-i putere Papusii Planetar!. Nu am mai mers pe varianta initiala (am povestit atat cine ar fi trebuit sa fie initial planetar dar si detalii despre procesul creativ aici, completand astfel ciorna originala: Making of " Ofera-i putere Papusii Planetar! " (#09 STD/SP)), ci am salvat din cutia ei o papusa Steffie.


Nu doar ca se plictisea (draga de ea, lol) dar avea si incaltari pe care eu le vedeam usor modificabile (ca nu mi-a mers si nu a prins markerul e partea a doua) si ... pana la urma, stofa de planetar.

Inainte de a intra in „paine”, ca sa imi fac mai curand curaj, am creat o tinuta inspirata de fiind de un celebru „turban”... al cantaretei Erykah Badu. Evident, asa cum m-am priceput si eu:


Dupa care, am adunat ceva materie prima: cateva sosete din mica mea colectie de sosete rebut primita de la Stef. Mi se par geniale ca materie prima pentru mici proiecte si recunosc ca m-am salvat in ultina perioada.


Detalii despre aventura creativa sunt in articolul de making of - ca sa nu ma lungesc foarte mult aici (stiti ca in materie de croitorie ... imi dau silinta ca sa zic asa 😅🤞). 

Dar stati sa va arat cine ma superviza:



Inca mai tragem dupa episodul cu inundatie - reparatie - stropiri (oh da, am uitat sa va zis - au inceput) si - acetona-sau-ce-or-fi-deversand. Si acum, sa revenim la oile noastre - desi nu tine de tinuta pe care am creat-o, la tema #09 Ofera-i putere Papusii Planetar! aveam de facut si un inel - ceea ce am si facut, pentru mine (asa era cerinta :D).


Rukkusu a incercat sa ma ajute sa il surprind cat mai clar - mi se pare atat de dragut :). Puterea pe care el o are este bucuria.



Outfit-ul creat de mine pentru astazi (recuperand restanta din 2019 toamna) este format din: tricou, pantalon scurt, vesta. In afara de inelul pentru mine, am creat si o banderola pentru Steffie. Imi place enorm banderola - margelutele le am de la o papusica ce venea cu set de creatie. Sunt asa de dragute! Mi-au ramas cateva si au mers la fix!


Imi place mult si vestuta aceasta usor asimetrica (am prins un rever si l-am decorat cu o paieta :D. E asa 80s :D. Adica in stilul anilor 80.



Pe langa articolul de making of mentionat mai sus, am mai recuperat si Miercurea fara cuvinte " STD / SP Tema #09 Ofera-i putere Papusii Planetar!".. :D Am articolele in ciorne de atunci... am zis ca e pacat sa le las asa, suspendate - in plus imi stricau si mie niste aranjamente pe acolo :)))))).


Sunt foarte bucuroasa de acest proiect. Yuppy!! Sper sa va placa si voua. Si fie ca puterea bucuriei sa functioneze din plin :D. Facand lumea mai frumoasa si mai buna. (asta apropo de mesajul pe care tanara de face il transmite).


Ei... iata ca am reusit (in sfarsit, dupa cateva ore :O) sa finalizez si restantele si articolul. Acum mai ramane doar sa il agat in Galeria de creatii participante. (dupa care sa il salvez pe el si pe celelalte doua pe cele enspe mii de pagini unde ar trebui sa se gaseasca - organizarea asta .. 😅). Sper sa reusesc pana se descarca laptopul ... 🤞

Pe maine!!

(ps: am inceput sa scriu la 23:37... deci asa ramane)

10 comments :

MNiko spunea... [Raspunde]

Pai, stai puțin sa înțeleg ceva. Pr papysuxa asta, ai făcut mai întâi, tot dintr-o șosete, ținuta cu tuban și rochiță roșie, apoi ținuta de planetar, nu? Ceea ce înseamnă că la aceasta tema tu ai doua lucrări, deci le înscriere în galerie pe amândouă. Tabelul permite întrări duplicat, doar sa alegi cealaltă poza.
Ambele ținute sunt minunate. Felicitări!

din casuta noastra spunea... [Raspunde]

Foarte frumoase creatii Rux!

fiordaliso spunea... [Raspunde]

De acele desene am aflat datorită ție. Ai reușit foarte bine ținuta, nu ești tu croitoreasă de profesie dar lucrezi foarte frumos, clar mai frumos decât mine! Mai ales pantalonii sigur nu au fost ușor de făcut!

Anonim spunea... [Raspunde]

Very nice. Love it.
www.rsrue.blogspot.com

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko ak... nu ma gandisem la asta :). Probabil unde rochita e simpla (dar asa am vrut sa fie sa poata fi accesorizata cum vreau eu cand voi avea nevoie. plus ca poate fi purtata si pe fata si pe dos - acum e pe dos :D.
Ok, atunci o voi inscrie si pe ea.
Ma bucur mult ca iti plac! Iti multumesc pentru imbold - tema a fost un asa de bun pretext :))). Ca altfel sunt ereu nevoita sa tot aman...
Pupici!

copilarim spunea... [Raspunde]

@din casuta noastra ma bucur mult ca iti plac. Cand creez cate ceva ma simt bine. E pura terapie pentru mine. Asa ca as tot crea si crea si crea :))
Pupici

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordaliso Da!! Imi amintesc. A fost asa de dragut totul - mai putin faptul ca am pierdut eu o gramada de lucruri atunci si de grafica (calendarele voastre si ce facusem eu .. gone - de aia le-am luat pe toate la refacut , incet incet.. dar nu iti zic cat imi prinsesem degetele in ciorne si nu stiam cum sa fac sa aiba totusi cat de cat o legatura - pozele vechi aveau un chenar pus in photoshop.. care e iar poveste.. in fine :)

Iti multumesc mult - voi incerca sa mai fac niste pantaloni pana reusesc sa ma dumiresc eu ce si cum si eventual fac un tipar si atunci o sa va povestesc mai mult. Ma bucur ca arata bine - ca altfel, numai eu stiu ce labirint de ite e pe acolo :)))). Si improvizatii. Cat despre lucrat frumos - cu cat ma straduiesc mai mult cu atat iese mai aiurea. Cand coseam pe fetru mi-a iesit o custura atat de faina... pfoaaa.. pe dos!!! Daca era pe fata, sigur era in zig zag :)))
Te pup cu drag :*

copilarim spunea... [Raspunde]

@Anonim Thank you. I am glad you like it!

Suzana spunea... [Raspunde]

Sarisem postarea asta. Nu imi vine sa cred ceea ce ai realizat cu hainutele. Poate fi si o tinuta minunata pentru o excursie. Felicitari, draga Rux! Pupici!❤️😘

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana ma bucur ca iti plac :D. Si eu ma uit la ea si ma bucur sa vad ce a iesit. Nu am mai pus-o in cutie, ramane aici pe pozitii in TEAM Provocari Verzi :)))).
Sa stii ca da, chiar merge de drumetie :).
Iti multumesc.
Pupici!!

Trimiteți un comentariu