luni, 26 februarie 2024

”Vine, Vine Primavara!” (PV - Felicitari Calatoare XVII )

Buna!

Astazi va prezint felicitarea pe care am pregatit-o alaturi de Risu! Am ales sa folosesc o baza de carton care nu este chiar alb alb, o bordura cu inimioare perforate si cateva inimioare pe care le-am obtinut cu un perforator, din bucatile ramase dupa ce am facut bordura. Asa ca sa fie si putin 3R si 1O in priiect.

Tema de la Felicitari Calatoare XVII - ”Vine, vine, Primavara!” m-a dus cu gandul la pasari... si cum era un model de pasare in carnetelul meu cu file origami, am incercat sa il fac. Mi-a placut tare mult!!


Am pus putina banda dublu-adezia ici si colo, cat sa fie situatia in control, dar fara sa pierd efectul 3D. Am adaugat un ochisor mobil colorat si mi-am zis ca ar merge bine o rama din banda Washi. Ii urmez sfatul Mihaelei (MNiko) - nu as vrea sa devina nefolosibila in timp banda. in plus... e asa draguta :))).

Baza felicitarii are o singura parte asa ca, pe spate, am lipit o alta bucatica de coala, perforata cu model pe margini,asortata cu ochiul pasarii :)). Si am facut si un plic imprimat - am gasit template-ul acum ceva timp si l-am salvat in computer dar abia luna aceasta l-am incercat pe coala colorata ca sa vad cum iese:




Mie imi place tare mult cum a iesit. Are si niste modele cu inimioare (gen trifoi cu 4 foi) facute cu embosatorul (exista cuvantul acesta? sau tocmai l-am inventat...), dar nu stiu cat de bine se observa in poze.

Ei bine... felicitarea mea este gata sa calatoreasca, asteapta primavara, cuminte, in pliculetul ei. Sper sa va placa si voua ideea cu pasarea origami. Mie mi-a placut tare mult.

Pe curand :)



10 comments :

din casuta noastra spunea... [Raspunde]

Frumoasa idee. Pasarea origami vesteste primavara. Felicitari.

Suzana spunea... [Raspunde]

Credeam ca nu mai reusesc sa comentez...
Nu stiu prea bine de ce, insa figurinele astea origami nu prea imi reusesc. Mai ales daca sunt prea mici. Trebuie sa mai exersez. Arata foarte frumos felicitarea. Ideile tale sunt unicat si foarte frumoase.
Pupici, draga Rux!❤️😘

Marisa Cavaleiro spunea... [Raspunde]

Hello!
I also found a 3D or origami card very beautiful! Congratulations, I'm sure you'll make someone very happy!

copilarim spunea... [Raspunde]

@din casuta noastra ma bucur ca iti place :). Ram cu Buni si ma tot gandeam cum sa fac eu felicitarea - cand mi-a cazut privirea pe modelul acela. Si asa am avut ocazia sa testez si ochisorii pe care i-am cumparat :)
Pupuici

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana iar face figuri? Offff....
Am facut odata doua chestiuni minuscule: un plic si un mic cocor ca sa fiu sincera, ma tenteaza sa fac lucruri micute... doar ca este dificil, intr-adevar.

Ma bucur mult ca iti place felicitarea!! Iti multumesc.
pupici cu drag :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@Marisa Cavaleiro thank you! :)
I really hope so. I would be hvery happy when that happens :D
Hugs!!!

fiordaliso spunea... [Raspunde]

Ochișorul acela arată exact ca ochiul unei păsări. Mi-ai trimis o undă de nostalgie, tocmai mi-am amintit de când nu am mai făcut origami. Îmi place mult banda folosită ca ramă, nici nu știam ce este dacă nu ziceai.

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordaliso e placut sa faci origami! Intr-un an am facut narcise :D Reusisem sa invat modelul pe dinafara (desi este unul mai greu).
Apropo de Orogami, vezi ca avem carti cu origami ca premiu la PV :D Hihihihihi
Si mie imi plac mult benzile acestea - mi se par foarte de efect. Doar ca am observat ca unele au tendinta sa se desfaca... :O.
Pupici

MNiko spunea... [Raspunde]

Buna ideea cu washi tape ca ramă Superbă felicitare. |Sigur va fi încantată destinatarea de ea. Felicitări!

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko ma bucur mult ca iti place - cu siguranta voi mai folosi pentru asa ceva benzile pentru ca imi place efectul :D.
Iti multumesc! Pupici!!

Trimiteți un comentariu