joi, 1 februarie 2024

Zapada din 20...(Reflexii in Oglinda 49)


In 20 ianuarie, noaptea, a inceput sa ninga, dupa ce plouase torential. Cumva, zgomotul facut de ploaie a incetat si a inceput sa ninga. Ninsoarea a avut un efect .. de calmare, ca sa zic asa. Chiar are un efect miraculos.

Prima poza este surprinsa de Tati (el a fost mai rapid). Eu am facut a doua poza - pentru ca am vrut sa ma asigur ca totusi prind zapada inainte sa se topeasca, macar asa, in poza, Surpriza a fost ca, desi apatoasa... zapada a rezistat. Dovada fiind pozele facute ziua...

Dar sa incepem cu reflexii de pe  la 5 / 6 dimineata:

- poza realizata de Tati- 

-ce am surprins eu in zori de zi, pe la 6 -

Mami a facut doua poze de la geamul camerei lui Buni. In stanga jos, in dreptul blocului mare din fata, se afla amplasat patinoarul (tot v-am povestit despre el). Iar biserica aceea care se vede, este catedrala noastra, Sfantul Gheorghe:

- reflexii albe surprinse de Mami-

- reflexia din cladirea de sticla de vis a vis de Catedrala -

Fara sa stiu insa de acele imagini, am facut si eu cateva pe lumina! In partea din spatele blocului, unde am o priveliste tare frumoasa! Cu reflexii albe muuuulte:


am si „antena„ asa, fix la nivelul meu... hahaha

Nici Tati nu s-a lasat mai prejos si a surprins zapada din pin. Plus mini padurea de tei, incarcata de omat.


Dar probabil ca cele mai frumoase reflexii ii apartin lui Mami. Ea a fotografiat soarele la apus, reflectat in albul imaculat al copacilor, transformat pentru o clipa in auriu:


ce vedeti in stanga, este reflexia soarelui... 

Sper sa va placa si voua aceasta calatorie cu reflexii ale zapezii. Pozele sunt realizate in 20 ianuarie, dar pentru ca eu aveam deja niste planuri pentru luna ianuarie si am vrut sa nu le mai aman, le-am pastrat pentru inceputul acestei luni (mai am o serie pentru joia viitoare :D, dar de pe 21 ianuarie).

Cat despre Risu... Ei bine, ea ne aduce in „actualitate”, sau, ca sa zic asa, la zi. Cu reflexii „proaspete”, abia suprinse de telefon! :D



Din culise, ma gandisem sa o transform pe cea de-a doua in poza zilei.. dar am revenit la prima, cea cu puzzle, dupa ce am constat ce boacana facusem:


Si da... ne-am innoit cu o tinuta noua despre care voi scrie candva luna aceasta :) ! Pana una alta, oricum in poza cu puzzle-ul se vad mai bine reflexiile decat in cea de- a doua.

📸

Inscriu articolul in tabelul gazduit de Carmen, ce a preluat rubrica  „ Reflexii in Oglinda ” initiata de Sorin. Rubrica avea ca indemn urmatoarele cuvinte:
” Dacă doresti să participi, publică într-un articol pe blogul tău, o imagine sau un clip, pe care tocmai le-ai vazut în "oglinda" (poate fi si cea retrovizoare) ”


Ja ne! 

8 comments :

Suzana spunea... [Raspunde]

Posibil sa fie singurele poze cu zapada. Cine stie daca va mai ninge!
Tu esti cea mai pregatita pentru luna februarie. Imi place noul costum. Felicitari!
Pupici, draga Rux! ❤️😘

CARMEN spunea... [Raspunde]

Ce de fotografii minunate! Wow ce de reflexii! Ce familie de artisti! Un proiect la care si a adus aportul intreaga familie, minunat! De la micutele papusele pana la seful familiei 😊🌹👏🏻👏🏻👏🏻

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana :D nu chiar singurele - mai am o tura din 21 ianuarie si una din 30 (ultima insa de la munte). Si nu scapati de mine :))))).
Cine stie daca mai ninge - oricum, eu din turnul de fildes,pot sa ma bucur doar de imagine si eventual sa aerisesc cu aercurat (dar depinde, ca nu mereu cand a nins a venit la pachet cu aer curat.. haha).

Ma bucur mult ca iti place! Si ca am reusit sa o si fac (costumatia).

Pupici cu drag :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN ma bucur ca iti plac - mi s-a parut prea frumos sa nu va arat si voua. :)
Desi sunt sigura ca ati vazut mult mai multe lucruri frumoase! :)

De la parinti mi se trage cu fotografia. Am niste fotografii foarte frumoase din copilarie, atunci cand se gaseau greu filme si erau cu atat mai pretuite. Si acum, impartim si noi mici bucurii pe whatsapp - eu mai adun cateodata cate un snop... si il impart cu voi :)/

Pupici cu drag!

Tandreţe spunea... [Raspunde]

Minunate fotografiile!
Memoria acestui anotimp!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Tandreţe Anotimpul magic, nu-i asa? Cel cu straie de omat... :)
Ma bucur mult ca iti plac pozele :)!

fiordaliso spunea... [Raspunde]

Imaginile din apus sunt magice!
Iar ținuta lui Risu este foarte cochetă, sacoul acela Chanel este chic. De-ai ști de când mă bate gândul să îmi fac și mie așa ceva! Cred că la pensie 🤣🤣🤣🤣

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordaliso asa-i? Am mai vazut copaci aurii de la lumina becului... dar de la soare, asa.. mai rar :) (bine poate prin poze, tablouri... puzzle-uri.. haha).
Deci si tie ti se pare ca aduce a Chanel sacoul :D? Sa stii ca nu a fost intentionat... pur si simplu asa am simtit eu sa il construiesc. Dar da, si mie mi se pare ca seamana. Si Mami a sesizat :)). Puup

ps: tin pumnii! Asa si eu tot vreau sa imi fac o rochita cusuta si o yukata :))). am materialul luat de cel putin 10 ani. daca nu mai bine.... eheee. Am trecut de la „la vara o sa ma ocup” la ”la anu...” :)) (si la multi ani in cele din urma).
Pup

Trimiteți un comentariu