marți, 6 februarie 2024

O felicitare inimioasa.(TC 05/44)

Transformările creative din februarie  au ca prima tema stabilita, felicitari. Asa ca ma prezint astazi cu o felicitare realizata cu fire si materiale textile!

Evident, ca de cele mai multe ori, una planificasem si cu totul altceva a iesit. Dar, vorba aceea, dupa atata timp, ne mai mira? (DA! 😅🤣😂)

La cat m-am sucit si invartit, e insa de mirare cum de am reusit sa fac totusi o fotografie cu aproape tot ce am folosit: firele mele dragi de la Red Heart ramase de la paturica facuta de Buni si de la mini paturica pe care i-am crosetat-o eu lui ralu, O bucattica de fetru mov de la un alt proiect.. Am mai folosit o inimioara asortata, ratacita in raftul cu stickere (am folosit si o inimioara micuta de pe folia primita anul trecut de la Mihaela - MNiko).

Tot in imagine mai este si setul primit cadou de la parinti. Se numeste Embossing stamp set (pentru ca il am in fata de aia stiu) si mi l-au luat de la Lidl. Si azi i-am facut inaugurarea 💗. Si imi place :))). 

Revenind - mai este croseta credincioasa, o washi tape micuta si draguta asortata cromatic, un cerc :D  - baza pentru decoratiune, stiloul meu cu penita groasa si cerneala mov care s-a cam poticnit pe hartia cartonata baza de felicitare si... coala lucioasa pe care am incercat un ferforator cu model, primit in dar ... plus banda dublu adeziva si foarfeca.


Baza de felicitare este dintr-un carton A4, taiat in doua si apoi indoit. Coala lucioasa este asa doar pe o parte, pe cealalta arata ca un carton natur. Am creat cu ajutorul perforatorului modelul - recunosc ca imi place mult cum se vede. Am lipit sus si jos, cu banda dublu adeziva, creand astfel un fel de rama.


La interior am testat emboasatorul (posibil sa inventez un cuvant.. haha). Si mi-a placut mult rezultatul - aveam ceva emotii pentru ca pe hartie normala am senzatia ca face „riduri”...
Pe o parte am pus inimioare - sa se asorteze si jos doua labute de catelus... pentru ca, vedeti mai jos!



Kouki ... Pentru ca el. :D Sus de tot am lipit washi tape-ul de care va ziceam. El este cu fundite, dar mie mi se pare ca seamana si cu fluturasi. Si aveti ocazia sa vedeti ce caligrafie supercalifragilistica am exersat ... Ma asteptam sa „curga” scrisul - aceste stilouri au penita M si scriu mai gros, se poate oberva cat de cat. Doar ca nu stiu de ce mi s-a tot poticnit. Cred ca hartia...

Oricum, Am decupat o inimioara mov, ghidandu-ma dupa cealalta inimioara, am mai lipit si una argintie si le-am atasat in mijloc cu banda adeziva. Tot cu banda am fixat (am pus doar pe laterale cate un „strop”) si coronita decoratiune. Aici, mi-a venit ideea de la Risu. Adevarul este ca  intamplator, pe cand finalizam alt proiect, am dat peste un cerculet si nu m-am putut abtine - as fi vrut anul acesta sa fac mai multe coronite, dar am ratacit cerculetele - si oricat m-am straduit sa fac rost de cateva noi de la bidoanele de Zizin... nu a fost chip sa scot nici macar unul :))). Nu stiu ce le-au facut. Va trebui sa mai incerc, dar sa vad cu ce ma voi ajuta.


Pana la urma nu am mai cusut, cum aveam eu in plan... Si nu am folosit nici material textil (altul decat fetru) cum intentionam, pentru ca atunci cand ai nevoie de ceva, deobicei nu gasesti.. 🤣😂😅. Dar ma gandesc ca, pana la urma, asa a fost sa fie! Altfel nu dadeam absolut intamplator peste aceste elemente folosite la felicitare (mai ales fetrul, pe care chiar il cautasem acum ceva timp  pentru altceva - de-aia se ascunsese!! 😅).



Risu a fost, ca deobicei, un ajutor de nadejde, mai ales ca se asorta cu felicitarea - entuziasm maxim :). Asa ca nu se mai satura de sedinta foto - ar mai fi stat, dar trebuia sa salvez, editez si apoi sa public pozele (plus text... alea-alea, ce se hranesc cu timp :D).

Felicitarea va calatori catre destinatie cat de curand. Si sper sa aduca bucurie! Eu o voi aseza deocamdata direct in Galeria cu creatii participante

Pe mai tarziu :)!

10 comments :

CARMEN spunea... [Raspunde]

Frumoasa felicitare, imi place mult cum ai conceput asamblarea.
Pupici si imbratisari pentru tine si Kouki 🤗🐾😘😘

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN ma bucur tare mult ca iti place!! A trecut prin ceva variante si ea (a mai fost una in care am vrut sa folosesc un auriu sub bordura cu inimi - arata si asa foarte bine, dar cred ca imi place mai mult rezultatul final).

Pupici ci imbratisari si de la noi pentru voi :*!!

MNiko spunea... [Raspunde]

Cred că e una din cele mai reușite felicitări ale tale, Absolut superbă. Felicitări!

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko iti multumesc mult, ma bucur ca iti place. Si mie e drag de ea :).

Pupici!!

fiordaliso spunea... [Raspunde]

Chiar se asortează perfect cu Risu! Este foarte frumoasă. Perforatorul și hârtia lucioasă se pare că și-au găsit perechea, iar semnătura lui Kouki este delicioasa!

Suzana spunea... [Raspunde]

Zic si eu: absolut superba felicitarea! Si ideea si coloristic!
Imi plac embosarile cu unealta aia. Am si eu ceva similar si intr-adevar hartia subtire se cam boteste.
Felicitari, draga Rux! Pupici!❤️😘

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordaliso cu perforatorul si hartia lucioasa chiar a fost o bucurie - deobicei perforatoarele, chiar si cele mari ca acesta, nu prea se inteleg cu hartia usor cartonata. Ma gandesc sa fac o serie de felicitari folosindu-l, Dar sa vedem daca si reusesc ca eu imi propun multe :)))))).
Si mie mi-a placut semnatura - stau si ma intreb daca nu cumva totusi, mai am o varianta de labuta - si cred ca am.. de la ceva suepriza - parca am folosit-o pe aceea de mult, cand era Dodutu mai mic :).

De la Risu mi-a venit ideea :D. Acum am nevoie de cerculete :)))
Pup

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana ce ma bucur!! :D
Asa-i ca se face ciudat hartia subtire? De-aia nici nu prea le foloseam - si eu mai am ceva - ceva mai micut (mi-am amintit acum :))
Va trebui sa imi cumpar hartie din aceasta mai cartonata pentru proiecte :))).
Iti multumesc. Puuup

Mihaela Toilă spunea... [Raspunde]

M-am chinuit să pun comentariu de pe varianta pentru mobil a blogului și nu am reușit, a trebuit să aleg varianta web.
Foarte frumoasă și reușită felicitarea! Îmi plac lăbuțele..hihi
Ai reușit să asamblezi elementele și culorile atât de bine, încât rezultatul e wow.
Felicitări. Pupici

copilarim spunea... [Raspunde]

@Mihaela Toilă la mine de pe telefon nici macar nu ma lasa sa comentez de pe adresa mea de mail - imi baga automat adresa lui Mami, pe care o am instalata pe firefox... nici macar nu e pe chrome.. o aiureala :)). Nu ca m-as grabi sa comentez de pe mobil :)).

Ma bucur mult ca iti place felicitarea si ca iti plac si labutele :D :*

Pupici cu drag! 💗

Trimiteți un comentariu