miercuri, 7 februarie 2024

Miercurea fara cuvinte - Ralu si Peta de Revelion










Episodul 329 de la Miercurea fara cuvinte care, dupa o plimbare prin blogosfera pe la prieteni dragi, s-a intors acasa, inapoi, la  Carmen.

❅❆⛄⛄⛄⛄❆❅

Tema: Testoasele „ninja„ Ralu si Peta - de Revelion
📷 1-3 poza zilei alaturi de Risu 
📷 4 - 9 Ralu  si Peta de Revelion - poze realizate de Tati

🌲🛷🎄🛷🌲

-📷 mai multe episoade 📷-  





12 comments :

MNiko spunea... [Raspunde]

Hei! Ma bucur să cunosc broscuțele tale. Ai mai povestit tu de ele, dar nu le-am văzut până acum.
Happy WW!

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko :D, da - ele sunt dragalasele noastre. Anul acesta au implinit ... doar 23 de ani :))).
Cea mai mare si cu o nota mai deschisa de verde e Ralu (si contrat asteptarilor, se pare ca e baietel), iar cealalta e Peta (fetita).
Sunt doua cuminiti si intelegatoare (bine, atata timp cat nu faci imprudenta sa bagi mana in acvariu - ceea ce evident e pe riscul fiecaruia :)))) - cu alte cuvinte au mai fost mici accidente, dar sa ne intelegem, accidente, nu ceva intentionat:D)

pupici si happy ww!!

Suzana spunea... [Raspunde]

Ce dragalase! Poate candva faci o poza mai clara a vasului in care le tii. Imi pare si mie bine ca le cunosc!
Pupici, draga Rux! Happy WW!❤️😘

CARMEN spunea... [Raspunde]

vaaaaai ce ma bucur ca ni le-ai aratat! Cat sunt de dragalase! Ralu si Peta! Tare scumpice! ♥ Si eu am avut una, pe când aveam 14/15 ani... Doi ani a trait. O chema Tereșkova pentru ca mie mi se parea atunci ca rusoaica este cea mai curajoasa si mai inteligenta femeie de pe Pamânt si Cosmos! ☺
Happy WW, dragalaselor ♥♥♥ Nu il uit nici pe Kouki ♥

Marisa Cavaleiro spunea... [Raspunde]

Hello!
Thanks for introducing us to your pet turtle friends, they seem to be quite nice and friendly and wow 23 is a nice age!
xoxo

fiordaliso spunea... [Raspunde]

Ați făcut ședință foto de revelion! Sunt drăguțe dar eu am o curiozitate: cum se înțeleg cu Kouki?

Mihaela Toilă spunea... [Raspunde]

Ce drăguțe sunt! Am citit ca au 23 de ani, totuși nu au crescut prea mult. Am avut si eu una, dar in doi ani crescuse vizibil, iesea singura din acvariu si o săptămână n-am mai gasit-o si a apărut de nicăieri... O data am gasit-o prin curte... Asa ca i-am dat drumul la rau. Oricum incepea sa crească si acvariu doar o tinea captivă.
Happy WW! Pupici

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana vasul in care le tin este un acvariu simplu mai maricel - am mai avut unul pe care cred ca l-au dus ai mei la schimb cand l-au luat pe acesta pentru ca devenise neincapator. Daca stii mesele acelea ce se strangeau pe parti lasand lateralele in jos si erau pe rotile - cam cat una din aceea e de lung (fara o bucatica sa zicem cat o carte - va trebui sa masor.. ) si lat, acvariul. Fusese facut pe comanda si nu a mai fost dorit.

Parca facusem anul trecut, cand l-am si decorat.. hmmm. are inca stickere de Craciun pe el :))))).
Sunt niste dragute - ma intreb daca nu am pus oare totusi poze cu ele micute pe blog... o sa ma uit :)
Happ ww
pup

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN ma bucur ca iti plac :D Am avut trei de fapt. Ralu si Kiki, perechea primita de Ralu in 2001. Kiki insa ne-a parasit cateva luni mai tarziu si atunci, dupa o foarte scurta incercare cu alta broscuta care nu se adapta (ii spusesem Kiri si au dus-o inapoi la magazin ca nu avea trai cu Ralu ) a venit la noi Peta. Am avut grija de ele ca de ochii din cap, vorba aceea, mai ales dupa ep cu Kiki. Si uite-le :).

Ce nume frumos ii pusese-i. Imi place cum suna, melodios :)
Happy ww si de la noi.Imbratisari cu drag :*

copilarim spunea... [Raspunde]

@Marisa Cavaleiro Hello :).
I am glad you like the little ones (actually not so little anymore 😅)

They are friendly, still when it comes to food, some attention is required :))
Hugs :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordaliso Tati le-a fotografiat de Rev. Si cand am vazut pozele pe whatsapp, m-am gandit ca e o ocazie excelenta sa mai scriu si desore ele. 💗
Hmmm curiozitatea ta imi aminteste de singura data cand le-am plimbat prin toata camera lui Ralu (pusesem prosoape si facusem un fel de oprelisti ca altfel.... parca vad ca se bagau prin unghere de trebuia sa mutam mobila, haha).A trebuit sa fiu atenta la nasucul lui Dodo.. ca el, era tare dornic sa le miroasa, eventual pupe (cand am avut iepurasii ii si spala... :))))).
Ca sa fiu sincera.. nu le-am mai scos - desi am intentia asta de ceva timp, dar cum au intervenit tot felul de oprelisti nu am mai reusit in planul acesta. Cand l-am luat pe K in brate sa le vada a parut interesat putin de ele, s-au privit si cam atat.Acum sunt buni prieteni cand vine vorba de mancare. Impart morcovi si mar :))) Cu alte cuvinte mananca si din mancarea lor :)))).
Pup
Happy ww!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Mihaela Toilă ma bucur ca iti plac. Atata mi-ar trebui sa se fi facut si mai mari. Nu aveam unde sa le mai pun :))). Dar sunt mari. - ca idee, trebuie sa le tin cu doua maini (si manusi...) Cand erau micute le tineam pe amandoua intr-o mana :)))).
Si ele au crescut tot cam asa.. cred ca am schimbat si vasul in primul an.

Nu as putea sa le las - sunt si la noi testoase undeva intr-un parc. Nu s-ar putea adapta (am avut ceva meciuri cu ele... si emotiile de atunci, sa faptul ca am pierdut-o pe Kiki, nu m-ar lasa sa le dau drumul - pentru ca pentru ele ar insemna sfarsitul...).
Dar! Mi-as dori si asta e visul meu, sa le fac nn loc mai larg de desfasurare, cu nisip si pietre... si practic acvariul sa fie locul unde sa ia masa... sau ceva de gen, ca sapot curata mai usor. Evident ca visez si la o casuta.. :))). pana atunci, ne descurcam si noi cu ce avem

Puup si happy ww

ps: mi-a evadat si mie Ralu cred odata.. cand era mic ... atunci am si schimbat prima data acvariul :))))).

Trimiteți un comentariu